A+ A-

Nikivel az erkélyen

Horvátországban nyaraltunk a barátainkkal és a párommal, egy tök jó kis apartmant béreltünk ki 9 - en tengerre néző kilátással erkélyünk alatt mendencével. Eredetileg a legjobb barátnőm is jött volna, de az utolsó pillanatban le kellett mondania így az egyik srác elhozta helyette az új csaját. Nem örültem neki, mert nem ismertem és a hét fiú mellett úgy éreztem nem lesz, aki segít majd kicsit féken tartani őket. Nem is sikerült a fiúk éjjel nappal buliztak de a csajjal nem sikerült jóba lennem így hát ha Peti a pasim nem tartott velem többnyire egyedül napoztam és sétáltam a városban. Utolsó nap Peti megígérte hogy romantikázunk a parton. Megvártuk, míg a többiek elmennek majd elmentem zuhanyozni, Peti pedig eldőlt az ágyon és várta hogy elkészüljek. Nemsokára utána mentem a szobába vizes hajjal törölközőbe csavarva beálltam a ruhakupac közepére, ami a földön hevert és válogatni kezdtem, mit vegyek fel a sétához. Ledobtam a törcsit, és felhúztam egy szexi tangát majd tovább keresgéltem. Peti ekkor odajött hátulról átölelt és csókolgatni kezdte a nyakam, ami nagyon jól esett megfordultam, hogy megcsókoljam, erre ő minden átmenet nélkül belenyúlt a bugyimba, és már vadul kereste is a csiklóm az ujjaival. Erre én elhúzódtam tőle.
- Peti ez egyáltalán nem romantikus hagyjuk ezt későbbre jó? - mondtam
Ezzel a mondatommal sikerült is vérig sértenem kis szóváltás után sarkon fordult
bevágta maga mögött az ajtót és otthagyott a romantikus terveimmel együtt a szoba közepén egy szál tangában. Kicsit másképp képzeltem ezt az estét. Sejtettem hogy elment a többiek után a diszkóba. Duzzogtam egy kicsit, de semmi kedvem nem volt utána menni és kiengesztelni. Gondoltam akkor kiülök egy pohár borral az erkélyre és bámulom a tengert. És közben megpróbálom mérlegelni hová is vezet ez a kapcsolat. Kicsit furcsa hogy pont az annyira várt nyaraláson kell ezen gondolkodnom. De itt derült ki igazán, hogy mind a ketten vártuk ugyan valamiért de sajnos nem éppen ugyanazért. Petinek a buli meg a haverok, nekem egy kis romantika kellett volna. És ez nem csak most volt így de általában véve is a kapcsolatunk röpke 3 hónapja alatt. És Peti a szexben is elég önző volt nem igazán tudta vagy akarta tudni nekem mi a jó csak magára figyelt. Az eszem tudta hogy, nincs ez így jól, de nem valamiért nem bírtam neki ellenállni, annyira vonzódtam hozzá. Gondoltam a pohár borral a kezemben megpróbálom meggyőzni az eszem hogy, amint hazaérünk holnap, rövid úton véget vessek a kapcsolatnak.
Mivel mindenki elment azon mód egy szál tangában kibotorkáltam a konyhába. Nem volt kedvem lámpát kapcsolni a hold szépen bevilágított az ablakon ennyi fény bőven elég volt ahhoz hogy kinyissam a bort. Töltöttem magamnak és az erkély felé indultam mikor oda néztem észrevettem, egy szürke alakot a sötét erkélyen. Megtorpantam az ijedségtől szólni sem bírtam, mire halk köhécseléssel az alak végre megszólalt.
- Nyugi ne ijedj, meg csak én vagyok az Niki!
- Ó hát te nem vagy a buliban? Kérdeztem vissza mire leesett, hogy a társaság másik hölgytagja üldögél az erkélyen.
- Voltam de eljöttem... Ide indultál? Kérdezte
- Igen - mondtam és gyorsan hátat fordítottam, mert rájöttem, hogy én ugyan nem látom őt de engem pont megvilágít a hold így Niki láthatta hogy nincs rajtam semmi csak egy bugyi? - Kérsz te is egy pohár bort
- Igen köszi - mondta
- Töltöttem neki is egyet és gyorsan fölkaptam Peti egyik pólóját, ami a kanapén hevert, majd kimentem végre az erkélyre.
Niki felhúzott térdekkel ült szintén a barátja Márk pólójában, amit ráhúzott a térdére. Festetlen barna haját fújta a szél, napbarnított arca kiemelte gyönyörű kék szemét. Máskor az ilyen tekintet fagyos nekem, de most a háttérben a tengerrel olyan volt, mint egy sellő, aki partra vetődött és várja, hogy valaki segítsen neki visszajutni a tengerbe. Odaadtam neki a poharat és leültem mellé és én is ráhúztam a pólómat a térdemre. Kicsit kínos lett a csönd Niki csak forgatta poharát, de nem ivott belőle.
- a fiúk jól érzik magukat? - kérdeztem?
- Igen - nevetett - már jól bepiáltak.
- És Márk? - ó szerintem csajozik, de mielőtt meglepődnél, mi nem járunk igazán, ez csak olyan szex alapú kapcsolat tudod?
- Ó hát ez elég őszinte vallomás volt... mondtam
- De te szereted Petit igaz...
- Igen szeretem... de vannak problémák.
- Mégpedig? Meglepett hogy Niki milyen magától értetődően tette fel a kérdést mintha legalábbis a legjobb a barátnőm lenne. Kortyoltam párat a boromból és úgy döntöttem, hogy ha már így alakult, akkor Niki lesz a lelki szemetesládám. Nagyot sóhajtottam és mindent kitálaltam neki, ő pedig figyelmesen végighallgatott. Csak forgatta a poharát, de továbbra sem ivott egy kortyot sem. Mikor a végére értem megint kis hallgatás következett, de nem is vártam tőle hogy tanácsokat adjon. Máris sokkal jobb volt hogy elmondtam valakinek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.58 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 03. 27. vasárnap 09:44
Jólenne ha folytatnád.
#5 wwwalaki 2008. 03. 8. szombat 06:57
A sztori jó, a helyesírás pocsék. Folytasd, de légy szíves, ügyelj a vesszőkre, mert nagyon sok helyen hiányoznak.
Számomra rendkívül zavaró, amikor egybefolyik a mondat.
#4 zsuzsika 2008. 03. 7. péntek 15:54
Jó. Folyt köv? Ritka, de 10 pont !
#3 Sasha 2008. 03. 7. péntek 11:02
ÍRJ MÉG! 10 PONT
#2 Zeek 2008. 03. 7. péntek 01:25
SZépen össze van rakva elejétől végéig. Nagyon pro. 10/10
#1 Törté-Net 2008. 03. 7. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?