A+ A-

Az odaadó

Amikor mindent megkapsz.
Legutóbbi kapcsolatomból én léptem ki 9 hónap után. Nem volt könnyű a szakítás, a lány nagyon ragaszkodott még hozzám, így ő még minden követ megmozgatott.
Elég gyakran történt szakítás után, hogy mi még összejártunk, ami nekem csupán testi vágy kielégítése volt, neki viszont talán mindig egy utolsó reményszál.
És ezek után gondolj bele kedves olvasó, hogy van-e annál csodálatosabb, amikor egy lány mindent megtesz, és elsődleges szempont neki a te teljes kielégülésed.
Történt egy szombati reggel, hogy tegnap esti beszélgetés után vártam az érkezésére, már a buszmegállóba sem mentem ki elé, mint kapcsolatunk idején, csak az ajtót nyitottam, és szelíden köszöntem neki.
- Szia Baba!
- Szia Babu, kérek puszát!
És elkezdődik a játék, én vonakodva megcsókolom, de benne érzem azt a véget nem érő szenvedélyt, egymást falva megyünk fel szobámba, ahol én felvetem magam az ágyra, amúgy sem voltam túlöltözve így ébredés után, és várakozó helyzetet foglaltam el, miközben ő rohamosan vetkőzött, majd meztelenül bebújt mellém a meleg takaró alá. Imádtam ezt az érzést, amikor csodálatosan vékony teste teljességgel hozzámsimul, simogatom fenekét, és gyönyörű domborulatait. Csodálatos élmény volt ez nekem régebben, de nem volt képes megújulni, így megszoktam, minden porcikáját ismertem, minden reakcióját tudtam, így nem éreztem a régi tüzet, csupán nemi vonzalmat, abból sem a legerősebbet.
Rövidesen fölémkerekedett, lágyan rámhajolt, és megcsókolt, hitegettem:
- Szeretlek. - egy könnycsepp futott végig arcán, és láttam rajta a csalódást, mert tudta, hogy nem mondanám ezt álló farok nélkül.
Rövid csókolózás után lassan végigcsókolta a testem, szép fokozatosan haladva farkam felé, mikor elérte szégyenlősen szájába vette, majd egyik kezével húzogatva lelkesen szopni kezdte, ami csodás örömökhöz juttatott, viszont én is akartam aktív szerepet vállalni, így jeleztem neki, hogy forduljon meg, hogy én is hozzáférjek.
Felémhelyezkedett, pontosan tudta, hogy imádom, mikor kicsit erőszakosabban nehezkedik csodálatos, nedvesen csillogó puncijával számra. Azonnal falni kezdtem, kényeztetve csodás nagyajkait, majd előbúvó csiklóját szívogattam, közben éreztem arcomon, szám körül, hogy tiszta puncileves lesz, amelyik érzést imádtam.
Mikor már vágytam rá, hogy benne legyek, jeleztem neki, hogy forduljon meg, tudtam, hogy nem messze volt az orgazmusról, de legbelül ő is tudta, hogy ez rólam szól, nem róla.
Még mindig felettem volt, jól magunkra húztuk a takarót, és átadtuk magunkat egymásnak.
Nem hatoltam még bele, csúszkált a farkamon, izgatva csiklóját, és engem is nemkülönben.
Lecsókoltuk egymás szájáról egymás nedveit, majd lassikán beléhatoltam.
Földöntúli öröm lett úrrá arcán, és engem a birtoklás édes érzése részegített meg. Szopogattam csodás hatalmas melleit, ami alkatához képest óriási volt. Szopogattam, gyűrögettem, puszilgattam, miközben mozogtam benne, és fenekét szorongattam kezemben, néha segglukát izgatva ujjammal, amit nem szeretett, de most ezért sem szólt. Hosszú huzavona után kicsúsztam belőle, mikor szemembe nézett, és mondta:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.65 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 feherfabia 2017. 10. 4. szerda 06:30
Nem tetszett!
#9 vakon53 2016. 03. 27. vasárnap 09:52
Igazavan teljesmértékben Kelyhecskének.
#8 zsuzsika 2015. 01. 17. szombat 09:57
Nem tetszett.
#7 listike 2014. 08. 10. vasárnap 09:04
Nagyon aljas és szemét voltál.
#6 papi 2014. 03. 4. kedd 05:08
Nem rossz
#5 A57L 2014. 02. 16. vasárnap 06:25
Egész jó.
#4 kelyhecske 2010. 06. 25. péntek 19:57
hát igen , elég szemét volt ez a fiútól, de a lány pontosan tudta mit vállal:(((((ezt teszi a reménytelen szerelem:(((
#3 jovanni 2008. 11. 25. kedd 22:30
lol
#2 Andreas 2008. 08. 30. szombat 16:45
Fantáziának nem rossz, de ha megtörtént, elég szemét viselkedés.
#1 Törté-Net 2008. 03. 6. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?