A+ A-

Zsuzsi Úrnő játékai

Szombatra Úrnőm azt találta ki, hogy strandra megyünk. Miután megérkezünk a strandra bemegyünk az öltözőbe. Én átöltözöm, és érzem hogy az emberek furcsán néznek rám. A fekete bőr tangám és melltartóm, vagy talán a nyakörv teheti, hogy férfi létemre máshogy tekintenek rám, de Úrnőm parancsa az volt, hogy ezeket vegyem fel és sminkeljem ki magam. A női öltöző előtt találkozunk. Ott térdelek és várok rá, amíg ki nem jön. Úgy van öltözve, hogy mindenkinek megakadjon rajta a szeme. Fekete háromszög melltartó fedi csodás kebleit, bőr miniszoknya és térdcsizma van még rajta. Barna rövid haja a naptól helyenként szőke, arcán szadista mosoly. Teste napbarnított és ellenállhatatlan parfüm illat lengi körül. Ahogy kilép az öltözőből, és megpillant rám parancsol - Pitizz kutyus! Én térden állva, a kezeimet a mellkasomhoz szorítva kinyújtott nyelvel, lihegve pitizek Úrnőmnek. Többen megállnak, megnéznek minket és nagyon kényelmetlenül érzem magam. Úrnőm pórázt köt a nyakörvemre és elkezd húzni a napozószékek felé. A táskákat a hátamon viszem, mert négykézláb kell haladnom Úrnőm csodás csizmái után.
Amikor a napozószékekhez érünk Ő leül az egyikbe és leveteti velem a csizmáját. Imádom gyönyörű lábfejét és a hosszú combjait. Feltolja a napszemüvegét a homlokára majd rám szól: - Nyald tisztára a lábamat szolga! És én rögtön teljesítem a is parancsát. Miután ezzel végeztem leveszi a szoknyáját és elővillan a tökéletes feneke. Visszafekszik a napozószékbe és utasít, hogy a táskából vegyem elő a körömlakkját. - És most szolga, kilakkozod a körmeimet! - mordul rám. Én előtte térdelve festem a lábkörmeit metálfekete színüre. Körülöttünk az emberek különbözően viselkednek. Van, aki bámul minket, van, aki ide sem mer nézni. Miután végeztem a festéssel megszemléli. Úgy tűnik Zsuzsi Úrnő elégedetlen az eredménnyel.
- Most szépen lemosod te kis mocsok, és újrakezded! - rivall rám.
A második próbálkozásom eredménnyel jár és Zsuzsi Úrnő csak annyit mond,
- Fújd szárazra édes! Kezemben tartom csodálatos lábfejeit és a festéket fújom óvatosan.
Délután megparancsolja, hogy hozzak neki fagyit és Martinit. Hátraköti a kezemet, a mellkasomon megfeszül a melltartó. Lábaival a combomat simogatja, ami nagyon felizgat. Miközben a Martiniját iszogatja a fagyiból ken a combjai belső felére. Parancsára lenyalom buzgón a fagyit, a farkam kőkeményen áll, de Zsuzsi Úrnő nem engedi hogy magamhoz nyúljak. Egy könyvet vesz elő és nekem a talpa alá kell raknom a fejemet. Így telik a délután és alig várom már hogy este legyen.
A strand után amint hazaérünk Úrnőm megparancsolja, hogy főzzek neki vacsorát, amíg Ő megfürdik. Amikor a vacsora elkészült Úrnőm felöltözve bejön és leül az asztalhoz. Nekem mellette kell térdelnem amíg ő eszik, és néha ledob nekem egy - két maradékot, mócsingot.
- Este bulizni megyek szolga! - mondja - Addig te szépen kitakarítasz itthon, megértetted? - kérdezi
- Igenis Úrnőm - hangzik a válaszom.
Ahogy ott ül az asztalnál végignézek a ruháján. Fekete magas sarkú lakkcsizma van rajta, és szinte térdig felhajtott kék farmer. Csak egy világos top feszül gyönyörű mellein, melltartót nem vett fel. Ezüst nyakláncot és fülbevalót, valamint minden ujján gyűrűt visel ékszerként.
- Egy barátom jön értem és csak későn jövök haza - mondja.
- Ha kitakarítottál, akkor tegyél magadra csipeszeket, a mellbimbóidra és a kukidra sőt, a herezacskódra is! - parancsolja - Aztán bilincseld hátra a kezedet és térdelj az egyik sarokba a fal felé fordulva, úgy várj rám! - mondja ellentmondást nem tűrő hangon.
- Vigyázz, ha nem így talállak itthon, akkor nagyon megbüntetlek! - fenyeget, aztán felveszi az egyik bundáját és kilép az ajtón.
Én szépen kitakarítok és úgy teszek aztán, ahogy Zsuzsi Úrnő parancsolta, letérdelek az egyik sarokba, és várom, hogy Ő hazajöjjön. Egy - két óra után már szinte elviselhetetlen a csipeszek okozta fájdalom és hangosan üvöltök. Próbálok szabadulni, de a bilincs kulcsa Úrnőm nyakában lóg. Mindig szívesen újságolja másoknak, hogy az a barátja bilincseinek kulcsa, mert Ő viseli a nadrágot otthon, és engem pitiző rabszolgájává tett!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.82 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2016. 02. 17. szerda 12:15
Aki ilyen marha, az meg is érdemli az ilyen bánásmódot.
#3 A57L 2014. 03. 9. vasárnap 08:40
Nem rossz írás,de ez sok nekem.
#2 gaborthefirst 2013. 06. 22. szombat 19:15
Micsoda Nő!
#1 Törté-Net 2008. 03. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?