A+ A-

Álom

A történet megértéséhez tartozik, hogy egy kisebb boltban dolgozom vezető beosztásban és a bolt mellett presszó működik, melyet két hölgy vezet (anya és kicsit molett lánya). Az anyát - akit 45 éves - nevezzük Icának, lányát pedig - aki 25 - Terinek.
Mikor a zuhanyzóban maszturbálni szoktam, első időszakban csak fiatalabb lányokra gondoltam, majd ahogy egyre érettebb lettem az idősebb nők álltak gondolataim középpontjában. Olyan nők, akik minden vágyamat teljesítik, és én is teljesíthetem minden kérésüket. Az utóbbi időben Icára és Terire gondoltam, amint az irodámban leszbikus szeretkezés közben kielégítem mindkettőjüket.
Egyszer aztán...
Éppen az irodámban voltam. Az asztalnak támaszkodva háttal az ajtónak újságot olvastam. Egyszer csak hallom, hogy valaki belép az irodába és becsukja maga mögött az ajtót. Nem találtam furcsának hiszen többen így jönnek be hozzám. Ügyet sem vetettem tehát a dologra. Továbbra is háttal álltam az ajtónak. A következő pillanatban azt vettem észre, hogy valaki megfogja a fenekem. Ezt már igen meglepőnek találtam, úgyhogy hátra fordultam.
Meglepetésemre Ica állt velem szemben. Mivel megfordultam keze is tovább csúszott és már a farkam tapogatta a nadrágomon keresztül, mely kezdett harci állásba állni. Finoman tapogatta farkam, közben szép lassan lehúzta a cipzárt a nadrágomról és kivette a fütykösöm a helyéről. Először csak izgatta, aztán egy váratlan mozdulattal szájába vette és elkezdett szopni. Valami csodálatos érzés volt. Ő volt az első nő és igazán jól volt.
Mikor kis szünetet tartott úgy éreztem kicsit őt is kényeztetni kell. Kivettem hát szájából a farkam és elkezdtem maszírozni a mellét. Először csak ruhán keresztül, majd a blúzától megszabadulva anélkül. Miközben én a melleivel voltam elfoglalva ő folyamatosan kezével a farkamat morzsolta, majd kiszabadulva kezei közül kicsit lejjebb kezdtem el vándorolni. Először végigcsókoltam a hasáig, majd vissza. Miközben visszafele csókoltam fel a melléig egyik kezemmel benyúltam szoknyája alá és a punciját kezdtem el simogatni. Jól eshetett neki, mert miközben simogattam mélyeket sóhajtott. Lekerült róla a szoknya és a bugyi is. Arra kért, hogy - cserébe a szopásért - nyaljam ki a punciját, mert vele még ezt senki sem tette meg. Miközben nyaltam, a szabad kezemmel a seggébe indultam felfedező útra, már amennyire lehetett. Mikor éreztem, hogy kezd nedvesedni a puncija abba hagytam és az ujjamat helyeztem az igen formás lyukba. Először csak egy ujjam járt fel és le, majd kettő és végül három. Az akciómat heves sóhajok és nyögések kísérték. Mikor már Ica teljes extázisban volt kihúztam ujjaimat és a farkam került ujjaim helyébe. Alig tettem be farkam és kezdtem el mozogni, hirtelen kinyílott az ajtó. Egy pillanatra meglepődtem, mert Teri állt az ajtóban. Ica is meglepődhetett, mert hirtelen elvörösödött, de aztán hamar feltalálta magát. Odalépett Terihez és elkezdte csókolni a száját. Rövid csókváltás után megkérdezte tőlem, hogy mit szólnék, ha beszállna a lánya is. Természetesen nem ellenkeztem, hiszen mindig is erre vágytam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.63 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika 2015. 01. 1. csütörtök 15:57
Gagyi.
#9 listike 2014. 05. 7. szerda 17:30
Nagyon nem tetszett.
#8 A57L 2013. 09. 26. csütörtök 05:09
Elmegy.
#7 gerontofil 2008. 02. 20. szerda 11:21
csatlakozom az előttem szólohoz...Gyengusz
#6 Tamás 2008. 02. 19. kedd 23:19
Nem kellene 13-14 éveseknek a Törté-Net-et olvasni, pláne nem írni.
#5 Johny 2008. 02. 19. kedd 19:01
Áhh, ez kéééééész...zsuzsikát idézném, de nem másolok.Na, jó. Üsse kavics. Adok 3 pontot.
#4 zsuzsika 2008. 02. 19. kedd 17:38
Nekem sem jött be. Elkapkodott 1rás.Majd legközelebb
#3 gyuri0926 2008. 02. 19. kedd 07:05
Hülyeséget álmodtál ,legalább az iroda ajtaját zárd be 2 meztelen nő jelenlétében.
#2 Pavlov 2008. 02. 19. kedd 00:14
Nem az igazi.
#1 Törté-Net 2008. 02. 19. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?