A+ A-

Eksön (élőfilmszínházláz)

Reszketek és égek. Fáj a simogató kéz. Fáj a hideg valami az arcomnak. Ordítanék: - hagyjatok! - de nincs hozzá hangom. Lázam van.
Most amolyan nőiesen pofánrúgnám a háremet, ami körbevesz. Néhány töketlen, úgymond eunuch védelmedre kelne, de egyébként senkit nem érdekelne félökölnyi bánatod. Filling swords seem to be triggered by movement.
Pillanatnyilag semmi olyan nincs az életemben, amit egy adagolókanál köptető ne oldana fel, olyan izével...slejmmel. Node munkára fel!
- ... kérem Róbert, ne tapizzon az asztal alatt, mikor felette is lehet! - pihegett az ügyeletes, vérvörös körmű nősárkány. Egyfejű.
Róbert büszkén villantotta rá cserébe megmaradt szemfogát. Vámpírok büszke ékét!
Az élőképes mozimban kocsányon lógó szemek, körben, az egyirányban vak ablakokra tapadnak. A szoba bíborba öltözik. Evelin, a nősárkány - szerep szerint, és mert illik rá, - széttárja egyelőre még neccharisnyás combjait. Serceg a szövet, ahogy Róbert nyalintja a lábközét. Állatias vágy szaglik a kanból, érzékkorbácsoló. Róbert amolyan izzadékony típus, sosem képes elfedni kanillatát semminemű testszaglító cucc.
A nézőket nézem, mint jó házigazda. Nézők, négyen, nem is rossz bevétel hétköznapra. Tiborc a kiskorú, kopogás nélkül ront rám, megeheti-e a kakasos nyalókát?
Ez a hátránya, ha az ember az otthonában nyit vállalkozást.
Egyeske a dobozában a hangszórókra tapad, nyomok rájuk a vezérlőből némi kakaót, nehogy panaszra legyen oka a műsor végén.
Evelin nyögdécsel, ahogy nyalva illik, és könyörög:
- Ó igen,... ó nem. Ó tépd már le, hogy érezzelek teljesen!
Ó, igen! Ó, nem! A nyalókára ráragadt a celofán. Míg vámpírom a harisnyával küzd, én a gyermeki nyalánkságot anticsomagolom. Egyikünknek sincs könnyű dolga. Nekem több fogam van, mint Róbertnek, azokkal tépem a cukorburkot, közben a forgatókönyvben módosítom a neccet, kínai import, könnyen téphető felixibilre. Látom a privát kamerákon, hogy a vendégek kéjes slicclehúzása némi fészkelődős rötyögésbe fullad, ahogy főhímhősöm többedszer rukkol neki a nő felszabadításának. Utasítom sárkányom, mikrófülhallgatón, kígyózza le magáról valahogy azt a vackot. Mivel tele a szám, mézes szavaimat félreérti, erotikusan húzd le helyett: erősen rúgd fejbe! - azért mégis túlzás, ekkora félrehallás, de kéjhölgyem gondolkodás nélkül megteszi. Róbertem a bal fülét fájlalva akkora pofont oszt ki álmai nőjének, hogy az, az asztalt is felborítva a sarokba hempereg. Viszont végre elszakadt a harisnya. Némi tanácstalanságot vélek felfedezni engem kutató pillantásaikban.
- Nagyon jó, folytassátok! - ez a mikrofonnak szól, - a kutyának ne adj belőle! - ez meg az elviharzó, immár édességgel felruházott kiskorúnak.
Odalent érzelmektől elborulva improvizatív szerepátformálás zajlik. Azaz tartják magukat a megbeszéltekhez, és fűszerezik a történtek indulatával.
Róbert helyreállítja a díszletet, az asztalt, melyen az akciónak folytatódni kell, dagadó fülét tapintva, ugyanolyan tárgyhoz illő kedvességgel, a lányt is odarántja. Evelin a díszletre hajol, kivillantva rövidke selyemruhája alól napbarnított popsiját, ezen mozdulat közben nem mulasztja el ágyékon döngölni lovagját. Rob ugyan végigcsókolja nyaktól fenékig a lányt, közben markolja a haját és minden puszika közben amolyan ritmusra megtépi. A nyögések totálisan élethűek. Finoman hallani ki csupán a jajt belőlük.
- Gyere már belém kedves herceg, ne veszítsünk el egyetlen percet, míg áll a pecked.
- A herceg én vagyok! - lép be a férfikatalógusból ollózott, drága pénzért felfogadott címlaphős.
Egon gyönyörű, szoborformává formált teste, szabályos kocka arca, szőke fürtjei, tökéletes kontrasztját képezik az immár nyilvánvalóan csúf Róbertnek.
Robotunk széthúzza a női gömböket, mutatva a célterületet:
- Gyere, jut itt hely mindkettőnknek!
Róbert civilizált, egyáltalán nem irigy.
Ekkor Evelin totális ájulatban a gyönyör(ű) hercegtől, ellenállhatatlan vágyat érez, hogy formás almácskáit megmutassa neki, és a törzsközönségnek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.91 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2015. 01. 30. péntek 07:31
Nekem nem tetszett,de az adott pontok alapján nem vagyok egyedül.
#2 papi 2013. 11. 24. vasárnap 15:52
Nem rossz
#1 Törté-Net 2008. 02. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?