A+ A-

Tárgyalás

Egy távközlési cégnél dolgozom, amit mi alkalmazottak csak A Cég éven emlegetünk : - )A kiemelt ügyfelek osztályán dolgozom, a mi dolgunk hogy a nagy pénzes ügyfelek panaszait megoldjuk és elsimitsuk. Így év vége felé egyre több gond van mindenkivel, mindenki nyűgös az év vége és az ünnepek miatt. Ez az eset 1 éve történt.
Elég sok zűr volt a kiemelt ügyfélszolgálaton egy céggel, állandóan panaszkodtak, minden bajuk volt velünk. Kitalálta a menedzsment hogy szerveznek egy találkozót a Cég kiemelt ügyfélszolgálata és a panaszkodó cég képviselői között.
Meg is történt, és kezdtek közelíteni az álláspontok egymáshoz. Azután megint volt valami probléma, és ki kellett mennem a panaszos céghez felvenni a jegyzőkönyvet és megpróbálni elsimítani a problémát. Ki is mentem, direkt elég szexisen ötlöztem fel, ez mindig jó hatással van a férfi vezetőségre. Most is bejött a dolog, álltalában ha a technikusok mennek ki tőllünk akkor mindig ordibálnak velük.
Engem viszont bevezetett a főnök a tárgyalóba és kedves volt meg segítőkész, valamint észrevettem hogy nagyon nézi a lábaimat. Ez minden nőnek egy plussz magabiztosságot ad, és hát jól is esik nem vitás. Na mondom sinen vagyunk, félhosszú szoknyában voltam, oldalt fel volt vágva kicsit, direkt úgy űltem utánna hogy minnél többet lásson, teljesen be volt indulva :) a végén már mondta hogy hagyjuk a fenébe az egészet, aláírta a jegyzőkönyvet és ezzel lezárta az ügyet.
Kezdeném felvenni a kabátomat hogy megyek, de mondta hogy még maradjak beszéljünk meg pár módosítást. Maradtam is, teljesen felcsigázott ahogy bámul és kukkol a szemével. Mindig a dekoltázsomat bámulta, meg a lábaimat, tudtam hogy tetszem neki nagyon. Elnézést kértem tőlle megkérdeztem merre a mosdó, kimentem, lehúztam a melltartóm kosarát hogy csak alulról nyomja a mellemet felfelé, kicsit kigomboltam a blúzomat, a melltartó így felnyomta a melleimet, mint a régi középkori viseleteknél.
Visszamentem és kicsit előre hajoltan ültem le, hogy mindent lásson. Akkor már tudtam hogy nagyon beindult, átült az asztal másik felére hozzám, és úgy beszélgettünk. Időnként kihuztam a derekamat hogy még jobban lássa a melleimet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2014. 11. 1. szombat 16:13
Közepes.
#4 A57L 2013. 10. 26. szombat 04:19
Egész jó.
#3 papi 2013. 07. 21. vasárnap 08:08
Nem rossz
#2 v-ir-a 2013. 06. 7. péntek 22:29
nagyon rövid...de jó
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?