A+ A-

A nagy lehetőség

A pasas unottan ült a bárpultnál. Nem akarta a szállodai szobája magányában eltölteni az utolsó estét, ezért inkább levánszorgott a bárba, hátha akad valami. Valami kis kaland. Valami egészen pici. Miközben a sörét iszogatta érdeklődve nézegette a lehetséges áldozatait. Megpróbált nem feltűnően viselkedni, egyelőre még csak felmérte a helyzetet. Ha majd megvan az áldozat, akkor megpróbálja becserkészni.
- Jó estét! Egy száraz martinit kérnék jég nélkül
A férfi a hang irányába fordult. A nő csinos 50- es lehetett, apró ráncok táncikáltak a szeme sarkában, de korához képest elég jól nézett ki.
Nah, gondolta a férfi, nem is kell keresni az áldozatot. Tetszett neki a nő. Óhatatlanul kihasználta az alkalmat és amikor a hölgy éppen a pincérre mosolyogva vette át italát, alaposan végigbámulta a nő testét. Remek, szuper! A vékonyka blúz alatt látta domborodni a melleket, a harisnyába bújtatott lábak pedig még jobban fokozták izgalmát.
Megpróbált nyugodt maradni, nem akarta elárulni, hogy mennyire szeretné magát közel érezni a nőhöz.
- Üzleti út? - próbálta elindítani a beszélgetést. Sosem volt jó ebben, de most a nemi vágy központ irányított és ez bátrabbá tette.
- Igen, valami olyasmi - felelte a nő, miközben belekortyolt az italába. Érdeklődve fordult a férfi felé- És maga?
- Egy szemészkongresszuson vettem részt. Holnap utazom haza. - tette hozzá, mintha jelezni akarná, most és csak most van itt az alkalom egy kis etyepetyére.
- Maga szemész? - kérdezte a nő csodálkozva, ügyet sem vetve a férfi megjegyzésére.
- Hát igen - felelte félig szerényen, félig dicsekedve.
- Az nagyon érdekes lehet!
- Az is. Szeretem csinálni.
Nem akart most a szemészetről beszélni, mást akart. És most hogy szóba elegyedett a nővel, minél inkább akarta azt. Tetszett neki a nő, jó lenne vele hancúrozni egy picit.
- És maga? Mivel foglalkozik?
- Óh ...
Teltek a percek, már a második, majd harmadik sörét itta, de egyáltalán nem érezte a hatását. Sőt, brillírozott a humorával, bátrabb lett, önbizalma egyre magasabbra hágott. Ebben persze a nőnek is nagy szerepe volt, hiszen egyre nagyobb érdeklődést mutatott a frissen megismert szemészorvos iránt. Összetegeződtek, lassan elhagyták az általános témákat - a férfi szerint nem elég gyorsan - és a pikánsabb részletek kerültek szóba.
- A szex az mindig jót tesz - vallotta az asszony
- Nekem mondod! Amikor csak lehet azzal vigasztalódom. Bár mostanában eléggé szűken mérik számomra a testi gyönyöröket - panaszkodott.
A nő érdeklődő pillantást vetett rá.
- Nocsak? Egy ilyen jóképű pasasnak gondjai vannak?
- Igen, tudod elég bátortalan vagyok, és nemigen merek ismerkedni. És mióta szakítottam a barátnőmmel, azóta nemigen van senkim
- Bátortalan? Engem is behálóztál
A férfi elnevette magát.
- Most az egyszer sikerült!
- Ugyan! Ne legyél ennyire kishitű! Itt ül egy baromi jóképű férfi és nem bízik önmagában!
A pasanak hízott a mája ezekre a dicsérő szavakra, de csak egy gyenge mosolyt küldött válaszul. Egyre jobban felforrósodott közöttük a levegő. Nemcsak a férfi, de nő sem tudott közömbös maradni. Egyre kacérabban viselkedett, még a blúzának egyik felső gombját is megoldotta, csak hogy belátást engedjen a mohón zaklató férfi szempár számára és megmutathassa a csipkés melltartóba bújtatott melleit. Incselkedtek egymással, röpködtek a félreérthető megjegyzések és egyre többet nevetgéltek.
- Téged izgat a többes szex?- tudakolta a nő, mikor megpróbálta egy kicsit komolyabbra fordítani a szót
A férfi azonnal válaszolt
- Persze, de még nem volt benne részem. Viszont nagyon szívesen kipróbálnám egyszer.
- Jó dolog, hidd el. - búgta a nő- Már többször vettem részt többes rosszalkodásban és nem bántam meg.
- Jó neked.
- És ha ma este...? - kacsintott a nő
A férfi csuklott egyet. Azt már jó ideje sejtette, hogy ebből a kis kalandból lesz dugás, de arra, hogy esetleg többen legyenek még álmában sem gondolt. Még az se baj, ha a harmadik pasas, mondjuk a nő férje vagy valami. A pénisze irányított és az arca felragyogott.
- Ki nem hagynám! Csak úgy elő tudsz húzni a tarsolyodból valakit?- érdeklődte nevetve
- Óh nem, egy másik nőről van szó. - mosolygott titokzatosan az asszony és élvezettel nézte, hogy szavai milyen hatást gyakorolnak a férfira.
Mert a pasas, majd leesett a székről. Szóval még egy nő! Hát erre tényleg a legvadabb álmaiban sem gondolt. Régóta izgatja a leszbikus szex és most itt a nagy lehetőség, hogy élőben láthassa, amint két nő szereti egymást és sikolyaiktól lesz nehéz a levegő.
- Hát az méginkább... szuper!- nyögte
- És mit szólnál... - folytatta a nő miközben egy kis hatásszünetet tartott és kezét a férfi combjára helyezte - ...ha a két nő közül az egyik az anya a másik a lánya lenne?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2016. 02. 26. péntek 09:25
Jó a csattanója.
#6 listike 2014. 06. 27. péntek 15:38
Jó volt.
#5 papi 2014. 02. 18. kedd 05:30
Egész jó
#4 A57L 2014. 01. 21. kedd 06:18
Nem rossz.
#3 genius33 2013. 01. 4. péntek 08:23
Fincsi sztory.
#2 Pavlov 2008. 01. 6. vasárnap 09:06
Nem rossz! Ha egy kicsit átdolgoznád, meg is lehetne jelentetni valami újságban.
#1 Törté-Net 2008. 01. 6. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?