A+ A-

Ha egy osztálytársnak segítség kell...

Történt egyszer, hogy téli szünetben otthon ültem és egy lánnyal msn - eztem. Nekem nagyon bejött a csaj és próbáltam neki udvarolgatni. De ez egy másik történet :)
Ekkor jött egy hívás az egyik osztálytársnőmtől, hogy át kéne mennem segíteni neki, mert rosszalkodik a laptopja, és nagyon fontos lenne, hogy ma megcsináljam mert holnap le kell adnia valamit. Az igazat megvallva nem nagyon volt kedvem menni, de eléggé kétségbe volt esve szegény, és hát bizonyos területeken eléggé erős volt... Így gondoltam jó, ha teszek egy szívességet, hátha később még jól jön.
Még be sem csöngettem, már ki is nyitatta az ajtót. Azt hittem leesik az állam. Nem volt különösebben kiöltözve, tulajdonképpen otthoni ruha volt rajta. Egy piros tréning ami finoman simult a lábaira és a formás fenekére, és egy laza szürke póló, ami picit nagy volt rá, és az egyik válla kikukucskált belőle. Szerintem nagyon jól állt neki.
- Szia! - köszöntem.
- Szióka! Nagyon rendi vagy, hogy átjöttél. Tudom, hogy lett volna jobb dolgod is...
- Hát én már csak ilyen rendes pofa vagyok. Nah mi is a baj pontosan a gépeddel?
Tulajdonképpen még sosem jártam náluk. Egy egész szép családi házuk volt, kertel, növényekkel, kis hátsó udvarral. Felvezetett a szobájába. Már messziről halottam a kernel pánikot... Tudtam, hogy itt valami csúnya dolog történt. Most nem részletezném a pontos hibákat (végülis ez egy szex történet) de szegénykémnek sikerült csúnyán elrontania a registryt.
Miközben csináltam a dolgom ő szemben könyökölt velem az asztalon. Az elején nem tűnt fel, de kb 5 perc múlva észrevettem, hogy nincs rajta melltartó. Ráadásul ez a laza póló elég szép belátást engedélyezett. Bevallom nem igazán fértem a nadrágomba. Próbáltam nem feltünően bámulni csak 1 - 1 kóbor pillantást tettem a melleire. Isteni mellei voltak! Mindig is látszott hogy jók, de nem gondoltam volna hogy ennyire. Két kerek, még fejlődésben lévő, de már igencsak nőies domborulatok. Arra gondoltam hogy vajon a puncija is ilyen szép - e? Kicsit elkalandoztak a gondolataim, elképzeltem ahogy vadul szeretkezünk. Ettől annyira állt a farkam hogy már szint fájt. Kissé elbambultam a melleire.
Egyszer csak elkapta a pillantásom. Akkor tudtam, hogy rájött, hogy igen szép látványban van részem. Azt hittem ki fog akadni és felpofoz, vagy azonnal kidob. De meglepetésemre, egyszer csak egy kacér mosoly szaladt át az arcán, és még jobban behajolt. Váratlanul a mindennapi témák után, másra terelte a szót:
- Van most barátnőd?
- Háááát... Nincs nagyon. Valahogy nem találok olyan lányt aki tetszik is és normális is.
- Pedig édes fiú vagy!
- Köcce. És neked? Van barátod? Hogy állsz a fiúkkal?
- Hát nekem sincs. Eddig nem nagyon volt. Mindegyik fiú csak meg akar dönteni. Nem értem pedig nem is nézek ki jól.
- Szerintem jól nézel ki. Legalábbis nekem tetszel. De amúgy lassan kész vagyok.
- Te már csak tudod mi? Kis perverz kukkoló!
- Bocsi, de nem tudtam ellenállni a kísértésnek. Meg ne tagadd hogy direkt csináltad.
- Nah most lebuktam. - mondta nevetve.
- Jó van tudtam én. Tényleg bocsi, de nagyon szép melleid vannak, és nagyon hívogató volt a látvány. De készen vagyok. Tudok még valamiben segíteni?
- Hát lenne itt még valami... Van pár képem, amit szeretnék megmutatni. Kéne egy kis segítség. Szerkeszteni kéne őket, de nekem nem megy.
- Nah jó ide vele. Csak már későre jár. Szüleid nem fogják furcsállni, hogy ilyen sokáig itt vagyok?
- Nem nincsenek itthon. Még a húgom sincs itthon.
Eközben leült és elkezdte megnyitogatni a képeket. Ilyen idióta barátnős bulizós képek voltak. Egyszercsak véletlenül félrenyomott és megnyitott egy képet..Kissé meglepődtem rajta. Az agyon ült rajta szét tett lábakkal egy kis falatnyi tangában. A mellit a kezével takarta, de csak annyira, hogy sejtelmes legyen. Be akarta csukni, de egy hirtelen ötlettől vezérelve megfogtam a kezét és nem hagytam. Erre rámnézett a nagy barna szemivel, nagyon meglepődve.
- Na, ne csináld már. Véletlen nyitottam meg. Meg amúgy sem tartozik rád.
- Persze, hogy nem. De tudod nem is tudtam, hogy te ilyeneket is csinálsz.
- Nem vagyok az az ártatlan kislány. Már nagyon vágyom egy fiúra.
- Én segíthetek neked...
- Na persze. Csak úgy? Ez így nem megy. Nem is járunk. Meg nekem ez lenne az első, és azt nem így akarom megtenni.
- Nem csak úgy. Mondjuk a segítségért cserébe.
- De...
Ezen a ponton már nem hagytam szóhoz jutni. Magamhoz húztam és megcsókoltam. Kicsit ellenkezett, de kb 3 másodperc múlva ő vette át a kezdeményezést. Hosszan csókolóztunk, érzékien, erotikusan. Nagyon emlékezetes volt. Ekkor egy pillanatra abbahagytam, hogy meg tudjam szabadítani attól a pólótól. Kézbe fogtam a melleit. Isteni érzés volt végre megfogni őket. Feszes de mégis puha volt, sima tapintású. A mellbimbói már keményen meredeztek. Az érintésemre picit összerezzent, de nem húzódott el.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.26 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Andreas6 2018. 01. 12. péntek 07:07
Persze, 21... Én meg elbújhatok szégyenemben a 18-cal. Ó, jaj!
#10 vakon53 2016. 03. 27. vasárnap 12:53
Jooó folytazsd!
#9 listike 2013. 12. 18. szerda 06:51
Jó lenne, de nem folytattad.
#8 genius33 2013. 03. 25. hétfő 20:47
Királyságos smile
#7 caezar 2008. 01. 9. szerda 20:23
Köszi mindenkinek! Első történet, úgyhogy nincs nagy gyakorlatom. PoT: Tökre örülök, hogy valaki végre normálisan is tudja jelezni a negatív véleményét :) Tényleg, köszi ritka az ilyen.
A folytatás hamarosan jön, csak mostanában nincs túl sok időm.
#6 man 2008. 01. 4. péntek 20:23
Nem azér' vagy te pécébúvár, mert bejössz a csajoknak...
#5 PoT 2008. 01. 4. péntek 15:29
Istenem :D nincs nagy szerszámod csak 21 cm...gondolom petyhüdt állapotban..:D a kishölgynek meg se hártya se fájdalom, helyből 10 póz :D nem baj legalább a vicc rovatot nem kell ma elolvasnom. A sikító kernel hiba miatt megér egy 4est.
#4 Béjla 2008. 01. 4. péntek 12:06
Még mindig nincs itt a folytatás?:)
#3 City of Troy 2008. 01. 4. péntek 11:24
Nagyon jó. csak így tovább.
#2 Gabi 2008. 01. 4. péntek 00:51
Tetszett, folytasd légyszíves.
#1 Törté-Net 2008. 01. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?