A+ A-

Rendőrnő 2. rész

Köszöntök Mindenkit, s főként azt az egypár kedves emberkét, akit, azokat a kellemes kommentárt fűztek az első beszámolómhoz. KÖSZÖNÖM !
De, hogy ne húzzam az időt nagyon, mivel én is belátom hogy az első írásom egy kicsit zavarttá és össze-visszává sikerült. S ígérem most erre odafigyelek majd.
Tehát hol is hagytam abba a múltkor? Azt hiszem ott, hogy későn értem be a melóba és a nagy sietés hevében éppen akkor szakadt el a melltartóm pántja, s Norbi éppen ott állt az ajtóban és miután csendben végignézte a munkahelyi rohanós sztriptízemet, felajánlotta a segítségét. Azt hiszem itt tartottam, ugye?
Nos, miután felfogtam hogy mi is történt és milyen helyzetben is vagyok, elfogadtam Norbi segítségét. Akkor ott és abban a helyzetben nem is gondolkodtam nagyon, csak egyszerűen siettem elkészülni, hogy ne megint én legyek az utolsó az elosztáson. S ez még Norbi segítségével sem sikerült sajnos. Az elosztás után pedig beültünk az utóba s elkezdtük az éjszakai járőrözést. Norbi egy szóval sem tért vissza a történtekre s én meg miután eléggé visszafogott vagyok (voltam) inkább nem is feszegettem, s bunkó módon még csak meg sem köszöntem neki a segítségét. S miután eléggé nyugodt volt a szolgálat, eléggé csendben teltek a percek az autóban. Csak én mozgolódtam egyre gyakrabban, mivel az elszakadt pánt a ideiglenes megkötése után eléggé lazának tűnt s így egyre gyakrabban csúszott le-le a vállamról. Egy idő után Norbinak sem kerülhette el a figyelmét, mivel csak annyit mondott halkan "miért nem veszed le?" Az igaz, hogy eléggé sok problémát meg-meg vitattunk már egymás közt szolgálatok alatt, de talán ekkor tudatosult bennem, hogy mi is történt addig.
Én, aki egy visszafogott inkább magának élő a feltűnést minden módon kerülő nőnek vallottam magamat. Aki még a női orvost is inkább nőt választottam, mivel szégyellem magamat a idegen pasi előtt, s most meg szinte tisztára elkerülte a tudatomat, hogy a vetkőzésemet egy teljesen idegen pasi bámulta végig, s nem csak hogy bámulta, de még a kényszer úgy hozta hogy még a meztelen felsőtestemen éreztem is az érintését! Persze nem mondhatom, hogy bármi módon is durva vagy éppen tolakodó lett volna velem szemben, de akkor is!
Az érme másik oldala, hogy azért én is "pár" kiló felesleggel azért csak egy egészséges Nőnek tartom magamat, aki azért nem utasítja az élet gyönyöreit. Persze, még ha azok a gyönyörök eléggé ritkán is jutottak el hozzám akkortájt. De, be kell hogy valljam meg sem fordult volna a fejemben, hogy a ritka gyönyörök ellenére más forrás után nézzek, vagy éppen engednék valamiféle kísértésnek. Mert azért a földön még vannak olyan pasik akik inkább az erősebb lányokra tartogassák a bájaikat.
Nos, ahogy ott az autóban ismét izegtem - mozogtam, s persze úgy tettem mintha meg sem halottam volna Norbi szavait ismét elismételte, hogy miért nem veszem szabadulok meg a kellemetlen ruhadarabtól már végre. Hát, erre már nem tudtam úgy tenni, hogy meg sem halottam, s el is pirultam rendesen. Norbi persze ezt észrevette, s mint valami kitanult pszichológus elkezdte nyugodt, csendes hangon mondani, nyugtatni, hogy azért még ha annyira különbözőek is vagyunk mi, emberek, azért mindenkiben van valami egyéni és valami titokzatosan szép. Annyira jól estek a szavai, hogy azon vettem észre magamat, hogy szépen körbeírta nekem, hogy mennyire tetszenek neki az erősebb Nők, s közülük is Én. S azon vettem észre magamat egy idő után, hogy a pszichológus beszédből egy csendes udvarlás lett! Bevallom, nagyon jól esett az udvarlás, nagyon szépek voltak azok a szavak, gondolatok, s őszintén megmondva el is fogadtam azokat a szép szavakat. Nem tudtam, hogy kibújni a helyzetből, s így inkább kitaláltam hogy elmehetnénk egy gyorsétterembe valamit bekapni. De miután ott voltunk az étteremben nem hagytak nyugodni azok a csodás szavak, állandóan a fejemben szaladgáltam körbe-körbe. Tudom az otthoni helyzet is hozzá tett, persze ha azt egyáltalán lehet helyzetnek nevezni, de én inkább nélkülözésnek nevezném, de azon vettem észre magamat, hogy szinte vágytam a további kedves szavakra, az udvarlásnak, csábításnak! S így miután visszamentünk az autóba s Norbi csendesen figyelte a helyzetet a városban, szándékosan elkezdtem izegni-mozogni a melltartó pánttal kínlódni. S miután nem maradt el az eredmény, s miután Norbi harmadszor is a melltartó levételét ajánlotta a probléma megoldására, kicsit csábosan ránézve visszakérdeztem, hogy szerinte ez tényleg megoldja-e majd a gondomat?
Láttam a szemén, hogy nem volt közömbös a csábos nézésem s egy kis gondolkodás után rávágta, hogy nem szokott tévedni ilyen dolgokban. Tehát megkértem hogy vigyen egy kissé elhagyatott helyre, ahol végre megszabadulhatok a "problémámtól". Szó nélkül elvitt a város talán legelhagyatottabb részére, s miután kiszálltam és az autó takarásában levettem a melltartómat visszaültem az autóba. Nyár volt s rajtam nem volt más, mint a szolgálati ing.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.19 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 feherfabia 2016. 02. 7. vasárnap 06:30
Ez érdekesebb volt!
#11 A57L 2014. 10. 1. szerda 07:17
Egy kicsivel jobb.
#10 listike 2014. 08. 18. hétfő 07:34
Gyegécske.
#9 zsuzsika 2014. 02. 25. kedd 13:20
Jobb mint az első rész.
#8 papi 2013. 12. 17. kedd 05:21
Alakul
#7 genius33 2013. 03. 6. szerda 07:13
Szerintem meg kellemes.
#6 joke205 2011. 05. 1. vasárnap 22:33
Szerintem nagyon unalmas. Ez is, hát meg az elözö.
#5 tiborg 2010. 12. 30. csütörtök 06:29
Az eslo ket resz bevezetesnek jo volt.De a sztori csak csurran, cseppen nen folyik!! Nagyon el tagolt.
#4 sihupapa 2008. 11. 20. csütörtök 23:43
alakul-alakul
#3 Ati 2008. 01. 2. szerda 14:27
Az jólesz,mert ez már egész jó!!!!!!
#2 Asura 2008. 01. 2. szerda 05:58
Nagyon tetszet, föleg az hogy ilyen erotikusra sikerült.
#1 Törté-Net 2008. 01. 2. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?