A+ A-

Rendőrnő 1. rész

Egy teljesen átlagosnak mondható családos anyukának soroltam magamat mindig is. Azért írom, hogy mindig is, mert azért egy ideje egy "kicsit" megváltozott az életem. Persze nem az egész életem, hanem inkább úgy mondanám, hogy az életem szexuális része.
De inkább visszamennék az elejére. Ahogy már mondtam egy átlagos háztartásbeli anya életét éltem. Soha nem tartottam magamat egy kihívó nőnek. Persze bevallom a magasságom eléggé alacsonyka és a súlyom is megvan, s tehát inkább mondanám magamat molettnak, mint sportosnak. De hát remélem azért vannak még férfiak, akiknek mi is tetszünk. S éppen ehhez mérten is öltözködtem, valahogy nem nagyon szerettem a kihívó ruhákat és szerettem, ha minden szépen el van rejtve.
Nos hát, de ahogy mondani szokták az élet útjai kifürkészhetetlenek!
Ami az otthoni életet illeti, nem volt valami rózsás. A párom az utóbbi időben nem nagyon volt odaadó irántam inkább a munkában lelte örömét, vagyis pontosabban nekem ezt mondta. Ami pedig a szexuális életünket illeti, talán a megszokottság a négyzeten jellemezhette = szex néha-néha s ha, akkor is csak klasszikus pár perces menet, majd elfordulás, s alvás.
No de gondolom ez nem nagyon érdekel senkit az itt olvasgatók közül, szívesen rátérnék az életem azon részére, amiért erre az oldalra tévedtem.
Történt velem, hogy úgy kb. egy éve felvettek a közbiztonsági alkalmazottak közé, egyszóval, rendőr lettem. Tetszett, de inkább úgy mondanám mindig is érdekelt ez a fajta munka. No de vissza témához! Ahogy teltek - múltak a nappalok, hetek szépen lassan ismertem meg a munkatáraimat. Persze erre volt rendesen időm, mivel a szolgálatok eléggé hosszúak voltam, s két ember ha be van zárva nappalonként, éjszakánként egy autóba, hát eléggé kimerítik a témákat. S ami az egészben a legérdekesebb, hogy csak ketten vagyunk csajok a harminc pasi közt. És azért őszintén bevallva, azért a harminc pasi közt van nem egy aki azért meg-meg dobogtatja a lányok szívét.
De visszatérve az átlagos életemhez, a viselkedésem is ehhez mérhető volt. Nem is gondolkodtam nagyon olyanon, hogy még egy ilyen molett, nagyseggű és nagymellű nő is magához vonzhat egy-két pasi figyelmét. De ahogy múltak a napok, hetek érdekes dolgokra lettem figyelmes. Az csak természetes volt, hogy az éjszakai szolgálatokat végigbeszélgettük a kollégáimmal, s azért mindig meg-meg kaptam a kisebb nagyobb bókokat tőlük. Bevallom, de szerintem mindenkinek, s így nekem is jól estek a bókot, de talán igazán azt élveztem hogy végre valaki engem is figyelemmel kísér és figyelmet szentel nekem. Teltek a hetek, s azon vettem észre magamat, hogy egyre gyakrabban, majd már mindig ugyanazon kollégával, Norbival szolgálok. Nem mintha valami kivetni valóm lett volna, hisz Norbi egy megtermett, kisportolt középkorosztályú férfi volt, a szó szoros értelmében. Én persze annak vettem ki a dolgot, hogy biztos az én nőies gyengédségemet kell kikompenzálni egy ilyen megtermett pasival, s ezért ez a párosítás. Csak sokkal később jutott a tudomásomra, hogy valójában mindezt Norbi intézte el, de amikor rájöttem, semmi pénzért nem szerettem volna ezen változtatni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.83 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 feherfabia 2016. 02. 7. vasárnap 06:21
kezdetnek közepes!
#10 A57L 2014. 10. 1. szerda 07:17
Egynek elmegy.
#9 listike 2014. 08. 18. hétfő 07:04
Közepes.
#8 zsuzsika 2014. 02. 25. kedd 13:12
Gyenge kezdés.
#7 papi 2013. 12. 17. kedd 05:21
Ezt még gyakorólni kell
#6 genius33 2013. 03. 6. szerda 07:14
Elég sovány.
#5 tiborg 2010. 12. 30. csütörtök 06:15
Meg bevezetesnek is keves!!
#4 sihupapa 2008. 11. 20. csütörtök 23:36
a munkahely öröme.
#3 isti7412 2007. 10. 9. kedd 14:27
Jöhet a folytatás !
#2 Torkos 2007. 10. 3. szerda 08:59
Rajta Rend Kedves Őre! Kiváncsi vagyok az elsőre. Ez eddig kissé zaklatottra sikeredett, de nem csoda, az írás nehezen indul annak aki saját mgát tárja fel. Bízom benned, és hiszem, hogy a lendület rendezi a sorokat. A magyarázkodás nem maga a magyarázat. A tett maga a bizonyság. Biztos vagyok benne, hogy amit tettél, az jár neked. Vágj bele.
#1 Törté-Net 2007. 10. 3. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?