A herceg 2. rész

Szavazás átlaga: 5.47 pont (17 szavazat)
Megjelenés: 2007. december 21.
Hossz: 8 765 karakter
Elolvasva: 2 095 alkalommal
Ám még nem az következett, amire vártak. A kérges férfikezek nem bőrükbe nyomták a vasak bélyegét csak testük felett elhaladván szőrzeteiktől szabadították meg őket. Ijedt kiáltásaik nem tudták elnyomni szőrzetük perzselésének, az imént elengedett húgy maradványai sercegését, amiknek szaga már belengte az amúgy is fáklyák fojtó füstjétől terhes levegőt.
Midőn a lassan hűlő vasak ismét a izzó szénre kerültek örült szikrák kavargó felhőit repítve a kormos födém felé már mindkét nő pörén tárulkozott bíráik és kíváncsi tekintete elé.
Szemöldökük hónalji és ágyéki szőrei immár csak szürke porként takarták őket mit a két férfi az alanti szalmákra söpört. Nem kímélték tompornyílásuk és az anya lábának szőrét sem.
Az anya bőszen sikoltozott, rángatózott béklyóiban. Valószínűleg a vasak kissé megpirították szokatlanul vastag és kitüremkedő szeméremnyelveit is.
Elmerengtem...
Mikor először ismertem meg a női test titkait, egy véletlen folytán.
A kúria konyháján lábatlankodtam, épp az ebédkészítés titkait lesvén, mikor éreztem hólyagom feszülését. Gyorsan a konyha melletti latrinába indultam.
Ahogy kinyitottam az ócska deszkaajtót, Örzse né-t a szakácsnőnket pillantottam meg, ahogy a luk fölött kucorogva könnyít magán. Megmerevedtem a szokatlan látványtól, míg a visszacsapódó ajtó be nem lódított a latrinába. Vaskos lábai széttárva köztük terjedelmes öle mélyén a prém közti vöröslő vágatból sisteregve sprickolt elő aranysárga vize, megcsillanva a lemenő nap lőréseken beáradó fényében. Szemmel láthatólag azon igyekezvén, hogy az előtte tátongó lyukat telibetalálja. Igyekezete nem sok sikerrel járt, mert a rése két oldalán, a barnásvörös fodrokon megtört lendületű cseppek gyors ütemben maga alá. A zajra felkapta fejét mitől a sugár végképp eltért a helyes iránytól.
Áá... Az ifiúr! Mit tátja itt a száját nem látott még asszonynépet. – mondta.
Valóban a patakparton sokszor láttuk, ahogy a mosó trécselő lányok, asszonynépek csak úgy pár lépésre eltávolodva, leguggolván szoknyájukat fölgyűrve, könnyítenek magukon, néha még a beszédet sem szakítva meg. Ám így ily közelről és szemtől-szembe még sosem volt bent részem.
Nosza... mire vár vagy csak friss levegőt színi gyütt ide! – gúnyosan, van itt még hely ölég. – mutatott a többi üresen ásító lukra, miközen én még mindig a közben renyhülő sugarú, majd csöpögősre váltó haragos vörös cunát bámultam.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.47 pont (17 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. május 6. 15:00
#6
Ez a középkor .
1
én55
2022. július 26. 06:52
#5
Az enyém sem.
1
Andreas6
2020. augusztus 1. 07:47
#4
A véleményem nem változott.
1
a
A57L
2014. január 5. 03:06
#3
Egész jó.
1
p
papi
2013. augusztus 11. 19:03
#2
Ez már jobb.
1
T
Törté-Net
2007. december 21. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1