A+ A-

Egy hosszú hétvége négyesben

Gordon Flórián nagy sporttáskájába pakolt néhány dolgot. Hétvégére víkendházat vett ki a Balatonnál. Végre egyszer igazán ki akarta pihenni magát feleségével, Barbarával. Legnagyobb meglepetésére fia, Tomi is jelezte, hogy le akar velük jönni, pedig Gordon meg volt győződve róla, hogy Tomi kihasználja távollétüket valami jó kis partira.
Gordon 42 éves műlt, de még fiatalnak érezte magát. Alakja sportos volt, ha hasán és derekán volt is egy pár fölösleges kiló. Haja az évek során némileg megritkult, ami eleinte idegesítette, de aztán megoldást talált a problémára. Haját olyan rövidre vágatta, hogy csak néhány milliméteres sörte borította a fejét. A halántéka körül már erősen őszült. Felesége, Barbara majdnem négy évvel fiatalabb volt nála. Szőke volt és karcsú, s nagyon jól tartotta magát. Közepes nagyságú kerek mellei alig vesztettek rugalmasságukból, csípője széles, feneke pedig gömbölyű volt és feszes. Gordon főmérnök volt egy magáncégnél és elég jól keresett, úgyhogy feleségének nem kellett munkába járnia, így elég ideje volt sportolásra és szépségápolásra.
Forró júniusi nap volt - ideális egy hosszú hétvégére a Balatonnál. Gordon éppen a csomagjait rakta a kocsiba, amikor a sarkon befordult fia, Tomi Golfja. Tomi néhány hete ünnepelte 18. születésnapját, és rögtön utána megszerezte a jogsit. Jutalmul kapta szüleitől az autót. Gordon utolsó percig azt hitte, hogy Tomi kitalál valamit, miért nem tud lemenni velük a Balatonra. Amikor azonban most kiszállt a kocsijából és azt kérdezte: "Helló papa! Mikor indulunk?", világos volt, hogy mégis le akar jönni velük. Tomin póló és rövidnadrág volt. Bőre barnára volt sülve. Körülbelül 1, 85 magas volt, karja és mellkasa izomtól duzzadt. Olyan alakja volt, mint egy férfimanökennek, és Gordon irigyelte a fiatalságáért, meg persze dús szőke hajáért. Másrészt viszont saját fiatalkori mását látta benne. Ebben a korban ő is sportos és jóképű srác volt.
- Rögtön indulunk, csak várnunk kell még anyádra. Mindjárt végez a fürdőszobában - felelte Gordon. Ebben a pillanatban kinyílt a Golf jobb első ajtaja is, és Anikó szállt ki, Tomi 17 éves barátnője. Rövid miniszoknyát viselt, ami kiszálláskor fel is csúszott egy kicsit, úgyhogy Gordon egy pillanatra megcsodálhatta kivillanó fehér bugyiját. Gordon nagyot nyelt, és gyors pillantást vetett fiára, hogy észrevette-e, ahogy megcsodálta Anikó hosszú combjait. De Tomi ekkor már háttal volt neki, és ő is barátnőjét nézte. Anikó fekete haja hátul copfba volt összefogva, arca szépen formált volt nagy, sötétbarna szemekkel. Kerek melleivel, hosszú combjaival és étvágyger-jesztően feszes fenekével igazi csinos bakfislány volt.
- Helló, Flórián bácsi - mosolygott rá Gordonra kivillanó fehér fogaival. - Köszönöm a meghívást. Irtó régen voltam a Balatonnál és állatira örülök neki.
- Helló Anikó, örülök, hogy te is jössz - válaszolta Gordon, bár a bácsi megszólítástól nem volt nagyon elragadtatva.
Tomi kábé három hónapja járt Anikóval, de Gordonnak még nem volt sok alkalma rá, hogy elbeszélgessen vele. Miután Tomi nem is igen mesélt róla, alig tudott valamit a lányról. Csak annyit tudott róla, hogy ugyanabba a gimibe jár, ahol Tomi érettségizett. A tervezett hosszú hétvége most jó lehetőséget kínált, hogy jobban megismerhesse. Főleg annak örült, hogy bikiniben is láthatja a jó alakú lányt.
Nemsokára Barbara is megjelent a kapuban. Ő is szoknyát viselt, és Gordon elégedetten állapította meg, hogy nemcsak telt, mégis karcsú alakja, hanem a lába is még mindig igen vonzó. Két kocsival mentek. Bár Gordon tudta, hogy ez pazar-lás, de megértette, hogy a fiatalok tőlük függetlenül is akarnak mozogni. Három és fél órás autózás után értek oda a Balaton parti házhoz. Elegáns, szinte luxus-víkendház volt. Földszintjén nagy nappali és modernül berendezett konyha, az emeleten, pontosabban a tetőtérben két hálószoba fran-ciaággyal, köztük szép fürdőszoba. A tetőtérben terasz húzódott a ház teljes szélességében.
Tomi és Anikó rögtön elfoglalta a szobáját, átöltözött és lement a strandra. Gordon és Barbara először berendezkedtek. Barbara a kiszedte a sporttáskából a fürdőruháját. Gordon figyelte az átöltözését. Már elég régen voltak házasok, de az asszony még mindig fel tudta izgatni. Mikor már csak az alsónemű volt rajta, férje gyönyörködve nézte karcsú, de mégis izgalmasan teltidomú alakját. Ahogy levette a melltartóját, enyhén megrezdült formás, gömbölyű melle a nagy barna udvarú mellbimbókkal. Amikor a bugyit is levette, előtűnt szeméremszőrzetének barna háromszöge. Gordon jól látta az összezárt szeméremajkak között duzzadó klitoriszt. A férfi érezte, hogy megmozdul valami a nadrágjában, s farka keményedni kezd. Amikor Barbara éppen fel akarta húzni magára a fürdőruhát, a mögötte álló Gordon hátulról átölelte és alulról kezébe vette mindkét mellét, amely nem lógott ugyan, de azért mindkettő elég súlyos volt. Hátulról belecsókolt az asszony nyakába, amitől az egész testében megremegett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.47 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 01. 30. szombat 12:29
Nagyon jó!

10 Pont!
#6 feherfabia 2015. 06. 26. péntek 06:47
Nagyon jó!
#5 papi 2013. 11. 25. hétfő 08:20
Tök jó
#4 A57L 2013. 07. 14. vasárnap 05:31
Szuper.
#3 kellenek 2007. 12. 28. péntek 15:59
Egy ilyen hétvégét én is eltöltenék
#2 PoT 2007. 12. 22. szombat 11:15
Megkönnyebbültem, hogy a végére nem került bevonásra az anya a fiával, a kutya a szomszéddal és az öntöző csap a szomszéd babával illetve hogy egy 17 éves lány nem akart azonnal 6 tagot hátulró magának. Jó történet, egyedül az ondó nyalás volt kissé bizarr az elején. 6 pont
#1 Törté-Net 2007. 12. 21. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?