A+ A-

Az új HQ31-es

A 2042-es Geounios MMXLII/341.563-as törvényben kimondatott - amely A Pshyborgok Egyetemes Szabadságjog-nyilatkozatának része; azóta, hogy a génsebészet és biokibertechnológia lehetővé tette, hogy a PshyBorgok ugyanúgy keletkezenek, és elmúljanak, akár az élőlények -, hogy a PshyBorgok szabadon társulhatnak emberekkel, és ugyan olyan jogok illetik meg őket, mint az embereket, teljesen megváltozott minden. Mi minden? - kérdezhetnétek. Sajnos hosszú história, és az egész történet ismertetése nélkül felesleges, és meddő válalkozás lenne bármit is mondanom...
De ez a történetem szempontjából amúgy is teljesen lényegtelenm...
Szóval, sosem gondoltam volna, hogy a szomszédhoz szerződött Házvezető, Host és JoyPshyBorg valaha is az ágyamban fog kikötni. Ebből is látszik, hogy mennyire tévedő lény az ember. Két PshyBorgja van. A legfrissebb konstrukció HQ31, teljesen új konstrukció, és a napokban röppent ki fúvókáin a Geounio Egyesült Génkibernetikai Laboratóriumából. Úgy néz ki, mint egy mesebeli 16 éves hercegnő - ártatlan kék szemek, érzéki húsos ajkak, és gyönyörű formás mellei, akár két őzgida. S teste akár egy érett nőé. Karcsú derékkal, gyönyörű gömbölyded farral büszkélkedhet, mely oly csábítóan néz ki a plasztikusan testére feszülő szűk farmerban és a két formás özgidája a szintén testére simuló trikó alatt, hogy az szinte észbontó.
Vídám társaságbeli spontán Pshyborg, de mintha az azonos konstrukciójú HQ30-as Házvezető és JoyPshyBorgok nem érdekelték volna. Olyan érzésem volt első pillanattól fogva - ahogy megláttam -, hogy csak az idősebb, érettebb férfiak után érdeklődik.
Az egyik délután egymagam üldögéltem a kertben, mert feleségem a gyerekkel elutazott a ÜrHadszövetség által szervezett gyermeknapra - ja és velük van anyósom is, akit nem szívlelek -, így hát nem csatlakoztam hozzájuk. Szóval, hogy egyik szavamat a másikba ne öltsem, épp azon töprengtem, hogy mihez kezdjek a hirtelen jött szabadságommal, amikor észrevettem a kerítés felett átlibbenő HQ31-t. Odaröppent hozzám és szó nélkül letelepedett velem szemben az asztalhoz.
- Öntene nekem egy pohárral a borból? - kérdezte kicsit szintetikusan rekettes hangján.
- Természetesen - mondtam, mire ő ellibbent a konyhába egy pohárért és ráébredtem, hogy momentán ő is egyedül van épp a szomszédban, mert a háziak valami "Jurasy Safary'-ra mentek. Néhány másodperccel később visszatért kezében egy kétdecis üvegpohárral és én csordultig töltöttem neki a finom házi vörösborból.
Egy rövid ideig teljesen kötetlenül beszélgettünk, mikor - magam sem tudom miként - a szexre terelődött a szó. Sosem tudtam elképzelni, miért készítik a mai napig gyárban a HQ sorozatot, ha ugyanúgy funkcionálnak akár az emberek. Megnyugtatott, hogy testének reakciói megszólalásig olyanok akár az emberé, hiszen annál jobbat senki sem alkothat. S közben egész idő alatt habzsolta ártatlan kék szemeivel érdeklődő szavaimat és egy idő után világossá vált, hogy a gyakorlatban is be kívánja bizonyítani az azonosságát, azaz a "sűrűbe" kívánkozik. Szó nélkül felálltunk és egyenesen a hálószobába siettünk.
A fején át lehúzta magáról a trikót és feltárta előttem a kemény, fehéren virító bársonyos melleit, melyek csak akkor mozdultak meg, ha tett egy hirtelen mozdulatot. Mikor a mellkasomhoz ért az apró melleivel, olyan érzésem lett, mintha azok bimbói magnagyobbodtak volna. Behunyta a szemét, leengedte a karjait és a fejét lehajtva hozzám simult.
Ott állt előttem behunyt szemekkel, boldogan élvezve a két test érintkezését és ez engem annyira felizgatott, hogy dákóm azon nyomban ágaskodva szeretett volna behatolni a HQ31 ölébe, mire ő szó nélkül kigombolta farmerjét és a nadrágjával együtt a fehér, csipkés bigyiját is lehúzta magáról. Szinte megőrültem a vágytól, amikor először pillantottam meg ezt a csodálatosan karcsú, mezítelen testet. Lapos hassal a kiugró csípői között és a gyér csomókban pompázó, pihe szörszálas szeméremdombját. Soha gondolta, hogy ilyen hatással lehet rám a JoyPshyborg. Gyorsan ledobáltam magamról a ruháimat és az ágaskodó dorongomat a Vénuszdombjához próbáltam nyomni, de ő az összezárt combjaival, a csípőjével lassan körözgetve csak dörgölődött hozzá. A tekintete egyre csak a köldöke magasságában lüktető dákómon lógott, mikor is halkan felsóhajtott. "Istenem, ez aztán szép, még nem láttam ilyen nagyot." Lefektettem az ágyra, és hanvas feneka alá egy vánkost tettem, majd megcsókoltam a hasán, de rögtön utána lejjebb a gomolyag szörzeten át a rózsaszínű, zsugorodott csiklója hegyén is.
A szeméremajkai kemények voltak és duzzadtak, de könnyedén szét tudtam őket húzni és közöttük... közöttük az ő édes repedése, melyből már most csordogált a pinanedve, amit akaratlanul is elkezdtem kinyalogatni - HQ31 halk nyöszörgései közepette - a lágy punciból.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.29 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika 2016. 11. 4. péntek 10:57
Elégtelen.
#7 deajk2008 2016. 09. 21. szerda 07:10
tetszett, de a helyesírási hiba azért elég sok 8p lett...
#6 papi 2013. 08. 12. hétfő 06:05
Kicsit sok ahelyesírási hiba
#5 papi 2013. 07. 18. csütörtök 12:25
Ritkarossz
#4 genius33 2012. 09. 13. csütörtök 08:03
Ez meg miez? nyes
#3 Craig 2007. 12. 20. csütörtök 05:04
keletkezenek -->> keletkezzenek
válalkozás -->> vállalkozás
lényegtelenm -->> lényegtelen
özgidája -->> őzgidája
vídám -->> vidám
rekettes -->> rekedtes
magnagyobbodtak -->> megnagyobbodtak
bigyiját -->> bugyiját
szörszálas -->> szőrszálas
feneka -->> feneke
szörzeten -->> szőrzeten
minnél -->> minél
szürcsörtem -->> szürcsöltem
barlangába -->> barlangjába
nyelvcsapássommal -->> nyelvcsapásommal
maszíroztam -->> masszíroztam
szóhozjutni -->> szóhoz jutni
emelkedő-sűllyedő -->> emelkedő-süllyedő
megkóstólhattam -->> megkóstolhattam

na ennyi elsőre
#2 Craig 2007. 12. 20. csütörtök 04:55
hanvas ---->>>> hamvas
#1 Törté-Net 2007. 12. 20. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?