A+ A-

A kölcsön

Halk kopogtatás hallatszott, de mielőtt a férfi bármit is mondhatott volna egy feltűnően csinos hölgy lépett be az irodába. Világos nadrágkosztümöt viselt, szőke haja enyhén göndör fürtökben omlott a vállára. Magabiztosnak látszott, bár a széles, fehér fogú mosoly ellenére egy kis feszültség tükröződött az arcán. A ruhájához passzoló retikül lógott a vállán, amelyben bőszen,fontoskodva kotorászott.
- Jó reggelt - köszönt és szünetet sem tartva folytatta - Kérem, higgye el, hogy nem jöttem volna el személyesen magához, ha nem lenne észbontóan sürgős a dolog.
Miközben beszélt egyre közelebb lépkedett, majd közvetlen a férfi előtt állt meg. Finom parfümjének az illata felhőként lengte körül a bájos hölgyet.
- Tudja - hadarta tovább, magabiztosan mosolyogva- ez most csak egy pillanatnyi nehézség az életemben, de kérem, bízzon bennem! A kölcsön összege sem magas és nagyon hálás lennék ...
A férfi mondani akart valamit, de a torkán akadt a válasz, mert a hölgy karcsú, gondosan manikűrözött keze végigsimított az ágyékán.
- ...ha ön kedvezően nyilatkozna a dologról.
A tekintetük találkozott, a nő keze pedig tovább folytatta a néma párbeszédet a nadrág mögött bujkáló pénisszel.
- Szóval meg kell értenie szorult helyzetemet - búgta tovább a ragadozó - nincs más kiút számomra...
A keze ügyes játéka nem hagyta hidegen a férfit, akinek nemi szerve haragos pulzálással vette tudomásul, hogy valaki használni szeretné.
-...csak ez a kölcsön... - suttogta a hölgy most már közvetlen a férfi fülébe.
A cipzár okozta akadály csak egy másodpercig jelentett gondot, és a férfi összerázkódott, amikor a női kéz a péniszhez ért. Az ujjak körülkulcsolták az egyre merevebbé váló dorongot, majd elkezdték lassú fel-le útjukat.
- ...az új projectem hihetetlen jó reklámot kap...csak ugye ahhoz pénz kell... - susogta tovább a nő, meg-megnyalva a férfi fülcimpáját.
Keze közben egy pillanatra sem állt meg, egyre merészebben, akaratosabban gyúrta a péniszt, ahogy az is egyre keményebbé vált; így reagált erre a szokatlanul hirtelen jött ingerre. Na persze nem esett rosszul...
- ...a legjobb reklámszakembereket nyertem meg a tervemhez...
A pénisz teljesen megfeszült, a makkot teljesen beborította a nő tenyere.
- ...és ők is azt mondták, hogy ezt egyszerűen nem lehet elbukni...
A nő ütemesen verni kezdte a falloszt, de egy pillantra sem szakította meg a kontaktus a szája és áldozata füle között. Hisz ez is ugyanolyan fontos volt!
-...erre a projectre feltétlenül szükség van...be kell látnia...
Valószínűleg nem fért hozzá rendesen a merev rúdhoz, mert kigombolta a nadrágot és megpróbálta valamelyest lejjebb tolni a férfi combján. Miután a nadrág elkerült az útból, a boxert is eltávolította, és így a kemény szerszám teljesen szabaddá vált.
-...több partnerem már előre jelezte, hogy mindenképpen szeretnék ha a termékből szállítanék majd nekik...
A nő a másik kezét a férfi izmos fenekére csúsztatta és gyengéden simogatni kezdte.
-...sőt, az egyik már előrendelést is felvett...
A férfi szóhoz sem jutott, szemeit félig lehunyta, úgy állt az iroda közepén, mint aki azt sem tudja hol van.
-...10000 db-ra ...
Az áldozat észre sem vette, hogy a szőke démon letérdelt elé, majd finoman nyalogatni kezdte a merev szerszámot. A nő körmeivel végigkarcolta a puha bőrt és finoman játszadozni kezdett a golyókkal. Tudta mit csinál, gyakorlottan ügyködött, amit a férfi teljesen álomszerű állapota is jelzett. Minden tökéletes, minden stimmel!
A nyalogatást sem kapkodta el: először a makkot nyalta végig, majd tovább haladt a pénisz alsó oldalán egészen le a herékig, majd vissza. Oldalról is végigszántotta nedves nyelvével a puha feszülő bőrt, sőt még mintha kukorcicát rágicsálna, aprókat bele is harapott a hímvesszőbe. A férfi szájáról csak halk sóhajok reppentek fel, többre nem volt képes.
A hölgy aztán megunta ezt a tétova tevékenységet és szopni kezdett. Ütemesen csinálta, szőke fürtjei repdestek az előre-hátra mozdulatoktól. Keményen szívta, gyötörte nyelvével a szájába nyomuló merev szerszámot, egy négyzetmilliméternyi területét sem hagyta szárazon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.06 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Kargathur 2016. 01. 3. vasárnap 19:32
Nagyon tetszik! A párbeszédet meg-megszakító leírás és a csattanó is nagyon el van találva.
#6 feherfabia 2015. 07. 16. csütörtök 06:06
Nagyon jó!
#5 zsuzsika 2014. 12. 10. szerda 07:20
Jó nagy kurva.
#4 papi 2014. 02. 18. kedd 05:24
NEM ROSSZ
#3 A57L 2014. 01. 21. kedd 06:15
Elmegy.
#2 sikamika 2013. 06. 17. hétfő 22:55
smile igen nagy smile
#1 Törté-Net 2007. 12. 15. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?