A+ A-

A hét dolgozója

Maria megigazította a pázsiton lévő "ELADÓ" táblát. Régóta készült a mai napra, ez volt az első önálló értékesítési munkája, mióta felvették az Ingatlanfejlesztőhöz. Végigszenvedte a próbaidőt, aminek jelentős részét az tette ki, hogy mindenféle száraz statisztikákat kellett összeállítania. Utálta a papírmunkát, szerette volna megmutatni magát a való életben is. Sikerült megkedveltetnie magát az iroda ötvenes éveiben járó vezetőjével, ezért bízták rá ezt a csendes kertvárosi épületet, amit már hónapok óta hirdettek, eddig eredménytelenül. Pedig nagyon jó helyen volt az épület, divatos, kellemes házakkal teli új utcában, csendes, parkosított zugokkal, dús növényekkel teli napozóterasszal, ívelt falú üvegmozaik medencével, jacuzzival, kicsit a luxusérzet felé hajló mediterrán színekkel.
"Talán éppen ezért lesz nehéz eladni, itt csak úgy süt a pénz mindenről", gondolta Maria, miközben végigjárt a házon, kinyitotta a zsalukat, hogy beengedje a napfényt. Hagyta, hogy a szél mozgassa kicsit a hosszú függönyöket, hangulatos zenét keresett a zenetornyon. A hálószobai tükrös szekrény előtt hosszabban időzött, szigorúan végignézett magán, de semmi hibát nem talált alakján. Egy hirtelen ötlettel fürdő lepedőt vett magához, tízre várta az első érdeklődőt, még volt egy órája addig.
Meztelenül úszott néhány tempót a kékes, átlátszó, tükrös vízben, megborzongott, mikor a partra lépett. A napozóágyra feküdt, hagyta, hogy a nap szárítsa bőrét, élvezte a kora délelőtti csendet, nyugalmat. Keze a hasára, onnan a melleire tévedt, lassan simogatni kezdte magát, hagyta, hadd süssön a nap teste rejtett zugaiba, átadta magát a napfénynek, és a mámornak.
Peter a garázsbejárón állította le a Porschét, kicsit sétált a környéken, aztán bekopogtatott a kitárt bejárati ajtón. Várt keveset, és beljebb lépett, lassan körbejárt a nappaliban, "Jó napot, van itt valaki?" kérdezgette, de senki nem válaszolt. Leült a kanapéra, az ingatlanos cég prospektusait kezdte olvasgatni.
Ajtócsapódást hallott, a bejáratnál egy csinos lányba, a szomszéd épületben lakó kíváncsi Susanba ütközött. Mosolyogva elnézést kértek egymástól, eltartott egy ideig, míg kiderült, hogy ki miért jött, és hogy nincs a házban senki.
"Úgy látszik, önkiszolgáló lesz a nyílt nap, nézz szét, ha már eljöttél", javasolta Susan. Előreindult, Peter követte, nem tudta levenni a szemét a lány csípőjéről, combjáról, hajáról, gépiesen válaszolgatott, csak a lány illatát érezte.
Susan szenzorai is pontosan érzékelték Peter kisugárzását, a lány élvezte a jóképű srác sóvár tekintetét.
A nappaliban ültek le, Peter az üvegasztalra helyezett üdítőért nyúlt, Susan mini szoknyája felcsúszott napbarnított combján. Peter nem tudta magát visszafogni, kézfejével végigsimított a lány bőrén, Susan megremegett az érintésétől, nagyot sóhajtott, és Peter hajába túrt. Összeért az ajkuk, testük egymásnak feszült, a szenvedély elszabadult, és egyikük sem akarta megállítani.
Peter a lány elé térdelt, a combjai közé fúrta arcát, ajkával a bugyin keresztül érezte a lány nedvességét. Letépte a könnyű tangát, nyelvével ízlelte a lányt, érezte, ahogy Susannak a heves mozgás után ellágyul a térde, elernyed a csípője.
A lány viszonozni akarta a gyönyört, kiszabadította Peter kemény szerszámát, és nedves ajkaival csókolgatni kezdte.
Érezte a finom bőr alatt futó erek lüktetését, a herék összehúzódását, a farok lüktető mozgását, ami a torka felé igyekezett.
Peter hanyatt döntötte a lányt, térdét a vállára tette, és óvatosan behatolt a forró, nedves punciba.
Később a bőrkanapé elegánsan nyiszorgott alattuk, mikor Susan lovagolni kezdett Peter ágaskodó szerszámán.
"Szereted, ha jobban szorít?" kérdezte Susan, és úgy helyezkedett, hogy befogadhassa szűk ánuszába Petert, aki kidülledt szemmel döngette hátulról a lányt.
Egyszerre értek a csúcsra, Peter extázisában Susan hátára élvezett, aki hátranyúlt, és mosolyogva ízlelte meg a kiadós, forró gélt.
"Nézzük meg a jacuzzit", mondta Susan, és ernyedten, kábultan indultak a terasz felé. Peter bekapcsolta a lazító masszázs sugarat, szorosan összebújva ültek a jacuzziba.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.91 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 02. 14. vasárnap 15:29
Énvettem meg a házat.
#4 listike 2014. 03. 7. péntek 07:12
Rövid, de jó történet.
#3 v-ir-a 2012. 12. 12. szerda 13:06
hát igen, többet is ki lehetett volna hozni ebből;
de így is eléggé izglmas volt smile
#2 Tüse 2007. 11. 23. péntek 11:00
Elkapkodott, sokkal tobb erotika van a szituációban.
#1 Törté-Net 2007. 11. 23. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?