A+ A-

Erika első házibulija

Erika világ életében szép lánynak számított és mindig zsongtak körülötte a fiúk. Okos lány volt és 18 éves koráig mindössze egy barátja volt, akivel ő úgy gondolta élete végéig együtt marad. Természetesen az élet közbeszólt és Erikát elhagyták egy vadabb lányért, ami nagy törést okozott benne, barátnői kaptak az alkalmon és rábeszélték, hogy éljen egy kicsit, legyen az a vonzó lány aki! Szolárium, ruha vásárlás, kihívó sminkek és minden ami kell, lassan el is készült az igazi kis álomnő. Erika 168 cm-es magasságával 50 kg-jával és szép kis műkörmeivel immáron olyan jelenséggé változott melyre a közelben lévő férfiak farka azonnal megmerevedik!
Az iskolában rögtön megnőtt az érdeklődés a már igen kihívó lány után, akinek ez nagyon megtetszett, és lassan már már a magamutogatásig fajultak a dolgai. Élvezte, ahogy mindenki az ő seggét nézi vagy éppen azt várja mikor hajol le valamelyik feszes kis mini szoknyájában. Eljött a gólyabál napja, Erika ekkor már otthonosan élte új világát és tudta nagy sikere lesz az egész iskola előtt. A disco elkezdődött és a rejtett italozások szépen lassan segítettek abban, hogy mindenki levetkőzze gátlásait, Erika csak táncolt és élvezte ahogy a pasik zsonganak körülötte. Érezte ahogy a kezek megfogják a seggét és az utolsó hülye gyerek is kéjesen mosolyog rá, erre ő csak egy szép mosollyal reagált és úgy érezte ő itt a legszexibb lány! Kicsípte magát a suli bulira, hiszen ennyire kihívóan talán sosem öltözött fel eddig, magas sarkú szandálját direkt erre az alkalomra vette és nagyon eltalálta mi ál jól a kecses lábfején, fehér mini szoknyája kiemelte gyönyörű szoláriumbarna bőrét és merészen kivágott fekete toppjában nagyon jól mutattak a formás mellei, kész is volt a szép fekete hajú szex istennő! Kis fekete tanga bugyija egyre több simítást engedett át ám ez őt az egyre több itallal valahogy nem zavarta.
Erika elemében volt mikor egy barátnője odalépett hozzá megfogta a kezét és azt mondta gyere Erika, megyünk egy házibuliba. Hideg volt, február a lányokon csak vékony kabát volt és már lassan 20 perce álltak az utcán mire befutott a szakadt opel mely értük jött. Nem túl bizalom gerjesztő srác ült az autóban, afféle szabad idő ruhás telepi suttyó, üljetek be lányok, Erika hátra ült barátnője Rita előre és csókkal köszönt a bizalom gerjesztő egyénnek. Ő Tomi, jött Ritától a bemutatás hozzá megyünk. Rita és Erika nem voltak a legjobb barátnők, inkább mondjuk úgy, hogy jóban voltak ám egy általános ki nem mondott ellentét azért volt közöttük, főleg Rita beszélt Erikáról a háta mögött. Hívd fel a Gabit, szólt a sofőr Ritának, aki tárcsázott " Na hello, gyere, kimegyünk érted. Igen hoztam neked csajt, meglátod tetszeni fog." Be voltam jelentve? Gondolta magában Erika, kicsit izgult de úgy gondolta mi rossz történhet. Pár perc autózás után megérkeztek egy házhoz, ahonnan kijött Gabi, mintha egy klón lett volna, sötét kék melegítő, egy svájci sapkával megtoldva. Gabi beült Erika mellé és elindultak. Kihajtanak a fő útra és Tomi mosolyogva néz a visszapillantóba, "Na hogy tetszik Gabi? - Nagyon tuti a kiscsaj te!" Válaszolt nevetve Gabi majd beszédbe elgyedett Erikával.
- Szia, Rita mondta, hogy nincsen pasid és szívesen jönnél bulizni palikkal.
- Ezt mondta? De ha már itt vagyok miért ne. (Hangzott a válasz.)
- Meglátod kiscsaj nagyon be fog jönni, csak ide akarsz jönni majd máskor.
Egy bő 10 perces beszélgetés után megérkeztek az újpesti kőházhoz ahol Tomi lakott.
- A lámpa kiégett a lépcsőházban. (Mondta Tomi)
- Nem baj mi úgyis a lifttel megyünk. És ezzel a lendülettel Gabi nyitotta is az ajtót. Bent a liftben Erika jobban végig szemlélhette a srácot és tudatosult benne egy igazi lakó telepi suttyóval akadt össze, akinek ráadásul a fogai sem a legjobb állapotban vannak. Mikor a lift elindult Gabi a falhoz nyomta Erikát és lesmárolta őt. A cselekedet lehőkölte Erikát, hiszen eddig csak egy pasival csinálta ezt, akinek nem sörszagú volt a szája. Ennek ellenére Erika hagyta magát és úgy gondolta lesz, ami lesz.
Gabi kezei markolászták Erika seggét és mikor felértek a fiú nevetve szált ki a liftből, "Nekem már kezd felállni a faszom." A lassú lift nem volt sokkal gyorsabb mint a másik pár ezért nem kellett túl sokat várni arra belépjenek a lakásba. Büdös van itt, ez volt az első gondolata Erikának mikor belépett a lakásba és a látványba sem kellett csalódnia hiszen valódi disznóól fogadta. Pizzás és sörös dobozok mindenhol valamint eldobált zoknik és alsónadrágok. Üljetek le lányok, mondta Tomi és elment a konyhába majd visszatért egy üveg vodkával.
- Remélem, te is szereted Era. - Mondta Tomi.
- Hát nem nagyon ittam még vodkát, de ma már annyi mindent ittam hogy ezt is kipróbálom. Nevetett fel Erika
Teltek a percek és egyre tüntek ez az italok mikor Gabi megjegyezte.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.9 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 sikamika 2012. 05. 9. szerda 18:53
nem reménytelen smile
#4 Háát 2010. 07. 6. kedd 14:04
Mi ez?!
#3 Sniper SRTR 2007. 12. 9. vasárnap 18:45
Gólyabál februárban? Érdekes.
#2 Ati 2007. 11. 23. péntek 10:27
Hát én nem tudom v.ilyen egyszerü nők.
#1 Törté-Net 2007. 11. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?