A Kezdeményezés

Szavazás átlaga: 6.75 pont (12 szavazat)
Megjelenés: 2007. november 9.
Hossz: 6 916 karakter
Elolvasva: 1 337 alkalommal
Úgy emlékszem rá, mintha tegnap lett volna. Valószínűleg, azért mert tegnap történt =) Engem Marcsinak hívnak, és 20 éves vagyok, a barátomat Norbinak és 22 éves. A foglalkozásom lótenyésztő a páromé építészmérnök.
Szombat volt, hűvös reggeli idő volt odakint. A barátomnál aludtam hisz minden hétvégén itt vagyok náluk. Úgy ébredtem, hogy én a fal felé fordulva aludtam, ő meg valami érdekes pózt vett fel. Gyengéden oldalba böködtem, hogy keljen fel, hisz már így is késésbe voltunk.
Ahogy ébredeztem felém fordult, bár még aludt de a keze rögtön a melleimre tapadt. Majd ahogy telt az idő fel ébredt, ezt kézzel foghatóan éreztem is. Fölém hajolt, majd szenvedélyesen szájon csókolt. Ilyenkor ebbe mindig beleremegek, hisz nagyon érzékien tud smárolni =).
Nagy nehezen felkuszálódtunk az ágyból. Rajtam csak egy csipkés tanga volt és felül csupasz voltam, mert este lerángatta rólam a pólót.
Ahogy ő is felállt az ágyból láttam hogy szűk neki a bokszer. Ekkor közelebb lépett hozzám, és a falhoz nyomott. Szenvedélyesen és csókolt meg, nagyon élveztem mikor enyhén a nyakamba csókolt. A hideg teljesen kirázott és a mellbimbóim enyhén megkeményedtek. Lassan elkalandozott, és érzékien végigcsókolt, a kulcscsontomtól egészen a mellemig. Ekkor a nagyujjával finoman izgatni kezdte a bimbómat, ami szinte már pattanásig feszült az élvezettől. Éreztem, hogy közben a másik keze egyre lejjebb haladt a hasamon keresztül, de egy kicsit még elidőzött, simogatta a hasamat. Ekkor már teljes lázban égtem, bármit megtettem volna, hogy magamban érezhessem, kemény méretes hímtagját. És ekkor, mint derült égből a villámcsapás, rá néztem a faliórára, és láttam, hogy 10 perc múlva indul a buszunk. Gyorsan felöltöztünk mind a ketten, én gyorsan felvettem az igen szűk lovas nadrágomat, ami elég jól kiemelte minden egyes kis részletét az alakomnak, amiről bevallhatom, hogy az utcán minden srác utánam fordul. Magyarán az alakom igen karcsú hála a lovaglásnak és a kemény fizikai munkának. Gyorsan beültem a kocsiba, levittem a kedvesemet a buszmegállóba, aztán gyorsba elindultam a tanyára, ellátni a vemhes kancákat. Nem tudtam másra gondolni egész idő alatt, csak arra, hogy mi lesz, ha hazaérek. Norbi már rég otthon lesz mire én nagy nehezen haza kászálódok innen.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.75 pont (12 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. április 21. 11:28
#4
Elég pörgős.
1
én55
2022. október 18. 10:41
#3
Egyszer olvasható.
1
a
A57L
2014. május 12. 06:26
#2
Elég jó írás.
1
T
Törté-Net
2007. november 9. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1