A+ A-

A Kezdeményezés

Úgy emlékszem rá, mintha tegnap lett volna. Valószínűleg, azért mert tegnap történt =) Engem Marcsinak hívnak, és 20 éves vagyok, a barátomat Norbinak és 22 éves. A foglalkozásom lótenyésztő a páromé építészmérnök.
Szombat volt, hűvös reggeli idő volt odakint. A barátomnál aludtam hisz minden hétvégén itt vagyok náluk. Úgy ébredtem, hogy én a fal felé fordulva aludtam, ő meg valami érdekes pózt vett fel. Gyengéden oldalba böködtem, hogy keljen fel, hisz már így is késésbe voltunk.
Ahogy ébredeztem felém fordult, bár még aludt de a keze rögtön a melleimre tapadt. Majd ahogy telt az idő fel ébredt, ezt kézzel foghatóan éreztem is. Fölém hajolt, majd szenvedélyesen szájon csókolt. Ilyenkor ebbe mindig beleremegek, hisz nagyon érzékien tud smárolni =).
Nagy nehezen felkuszálódtunk az ágyból. Rajtam csak egy csipkés tanga volt és felül csupasz voltam, mert este lerángatta rólam a pólót.
Ahogy ő is felállt az ágyból láttam hogy szűk neki a bokszer. Ekkor közelebb lépett hozzám, és a falhoz nyomott. Szenvedélyesen és erőszakosan csókolt meg, nagyon élveztem mikor enyhén a nyakamba csókolt. A hideg teljesen kirázott és a mellbimbóim enyhén megkeményedtek. Lassan elkalandozott, és érzékien végigcsókolt, a kulcscsontomtól egészen a mellemig. Ekkor a nagyujjával finoman izgatni kezdte a bimbómat, ami szinte már pattanásig feszült az élvezettől. Éreztem, hogy közben a másik keze egyre lejjebb haladt a hasamon keresztül, de egy kicsit még elidőzött, simogatta a hasamat. Ekkor már teljes lázban égtem, bármit megtettem volna, hogy magamban érezhessem, kemény méretes hímtagját. És ekkor, mint derült égből a villámcsapás, rá néztem a faliórára, és láttam, hogy 10 perc múlva indul a buszunk. Gyorsan felöltöztünk mind a ketten, én gyorsan felvettem az igen szűk lovas nadrágomat, ami elég jól kiemelte minden egyes kis részletét az alakomnak, amiről bevallhatom, hogy az utcán minden srác utánam fordul. Magyarán az alakom igen karcsú hála a lovaglásnak és a kemény fizikai munkának. Gyorsan beültem a kocsiba, levittem a kedvesemet a buszmegállóba, aztán gyorsba elindultam a tanyára, ellátni a vemhes kancákat. Nem tudtam másra gondolni egész idő alatt, csak arra, hogy mi lesz, ha hazaérek. Norbi már rég otthon lesz mire én nagy nehezen haza kászálódok innen.
Norbi lova boksza felé tartva beugrottam a nyergesbe, és levettem az akasztóról a díjlovagló nyerget és a nagy kantárt. Mikor oda értem Apolló állásához mindig Norbi jutott róla eszembe. Gyorsba lecsutakoltam, és felszereltem. Meghúztam a hevedert és nyeregbe szálltam. Ez után kimentem a lovagló négyszögbe és gyakoroltam a párhét múlva lévő versenyre. Ezután bevittem Apollót a helyére, gyorsan még elláttam a lovakat és elindultam haza.
Útközben Norbi felhívott, hogy minden rendbe van e, mert már délután 5 óra volt és ősz, ezáltal már erősen sötétedett. Mire haza értem gyertyafényes vacsora fogadott és mellé egy pohár bor.
Miután elfogyasztottuk a vacsorát elmentünk lefürdeni, de én ma már egyszer lefürödtem kint a tanyán. De most kedvet kaptam ahhoz hogy együtt fürödjünk. Beálltunk a zuhanyzó alá, és bár számítottam rá, de mégis meglepett, hogy a szokásos villany helyett, a fürdő gyertyafénnyel volt megvilágítva. Norbi a falhoz szorított és éreztem, hogy a férfiassága egyre csak keményedik. Simogattuk egymás testét, de nem rontottunk rögtön ajtóstul az ágyba. Szinte nem is értünk egymás kéjpontjához. Csak húztuk egymás idegeit, és ez még jobban felizgatott mind a kettőnket. Miután megfürödtünk, bebújtunk az ágyba, én hozzá bújtam Norbihoz. A hifiben hangulathoz illő cd volt berakva. Én kezdeményeztem, lágyan simogatni kezdtem a férfiasságát, amire ő lágyan elmosolyodott és fölém hajolt. Norbi kezei ismét rátapadtak a melleimre és elkezdte masszírozni azt. Közben a nyakamat csókolgatta. Én közben egyre hevesebben simogattam a férfiasságát. A kedvesem keze lejjebb vándorolt és finoman félre húzta a vékony kis tangámat ami szinte alig takart valamit. Benyálazta a mutató és a középső ujját majd a csiklómhoz ért, és lassan izgatni kezdte. Ekkor egy kéjes nyögés hagyta el az ajkaimat. Egyre jobban felgyorsult a keze, és ezt én is viszonoztam neki.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.75 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 05. 12. hétfő 06:26
Elég jó írás.
#1 Törté-Net 2007. 11. 9. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?