A+ A-

Laura

Forró, de még nem kellemetlenül égető vizet engedett a kádba. Szerette azt az ernyedt érzést, ami egy ilyen fürdő közben és után az egész testét kellemes bágyadtságba vonta. Lassan ereszkedett a vízbe, szinte szertartása volt már a mozdulatoknak, ahogy a kipirult bőrön keresztül teste a forróságot magába fogadja. Sokáig hevert mozdulatlanul, szemét lehunyta, s valamiféle éber szendergés vett erőt rajta, olyasféle, mint amely az elalvás előtti pillanatban ragadja el az embert. Minden lassú ilyenkor, az érzékek egyszerre tompák és élesek, a dolgok átrendeződnek, a tárgyak kontúrjukat vesztik, ám az érzések élesebben villannak fel a tudat még ébren lévő fertályában. Sok idő telt így el. A víz szép lassan hűlni kezdett. Még nem volt teljesen hideg, de érezhetően langyosodott.
Laura lassan nyitotta ki a szemét. Lustán pillantott a teli kád vízen átsejlő idomaira. Saját bevallása szerint is nagyon szép melle volt. A középiskolában, a kötelező uszodai foglalkozások alkalmával, amikor az éppen hogy felserdült lányok féltékenyen méricskélik egymás testét a zuhanyzóban, Laura örömmel konstatálta, hogy nincs szégyenkeznivalója, sőt, jóleső megelégedéssel gyűjtötte be társnői irigykedő pillantásait. Valóban nagyon szép, kerek, telt, de mégsem túl méretes mellekkel büszkélkedhetett. Szerette bámulni magát, gyakran izgalomba is jött önnön teste látványától, de másokat is, nőket, fiatalokat, filigránokat, mint ő maga is, gyakran megbámult utcán, strandon, magazinokban vagy éppen a tévében. Nem volt leszbikus, soha nem volt még csak közelében sem egy lehetséges kalandnak másik lánnyal, de erotikus képzelgéseinek gyakori szereplői voltak szép mellű nők.
Gyengéd mozdulatokkal cirógatta a két vízből kiemelkedő halmot, aminek hatására mellbimbói gyorsan megkeményedtek. Ezt a játékot is gyakran játszotta. Kezével, plüssállatkával, valamilyen kellemes tapintású ruhadarabbal szokta kényeztetni melleit, hagyta elernyedni őket, majd újra megkeményítve az érzékeny bimbókat rendszerint olyan erős érzékiség kerítette hatalmába, hogy vagy maszturbálnia kellett, vagy, ha éppen kéznél volt, párjával fejezte be, amit elkezdett. Most, hogy kedvese elutazott pár napra, csak az előbbi megoldás látszott kivitelezhetőnek. Már a maszti gondolatától is forróság öntötte el az ágyékát. Hosszú ideje élt kiegyensúlyozott párkapcsolatban, de a maszturbálás örömeit soha nem vonta volna meg magától.
Gyakran és szívesen elégítette ki magát, nem egyszer párja jelenlétében, nem kis élményt nyújtva a fiú és önmaga számára ezzel. Az egyik kezével továbbra is az önálló életet élő mellbimbókkal játszott, míg a másik lassú mozdulatokkal a vízen keresztül átsejlő szeméremdomb irányába araszolt. Rendkívül izgató látványt nyújtott a finom csípőmozdulatok keltette örvényekben hullámzó szeméremszőrzet. Punciját mindig gondosan ápolta, de idegenkedett a teljes csupaszságtól. A prémes szőrzetet csak annyira vágta le, hogy a finoman tekeredő göndörök megmaradjanak. Ujjai játékosan merültek el a merészen ívelő dombot borító, lágyan hullámzó rengetegben.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.89 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 03. 29. kedd 14:12
Adok 10 pontot ha folytatod.
#3 listike 2014. 12. 5. péntek 10:28
Ez nem jó.
#2 Torkos 2007. 10. 3. szerda 09:09
A történetnek nyilván lesz folytatása, mert ez így nem leszbi, csak maszti. A folytatás miatt viszont már az kell hogy legyen, és izgalommal várom, mert maga az írás nagyon jó. Én simán megadom előlegbe a 10-est.
#1 Törté-Net 2007. 10. 3. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?