A+ A-

Színház után

Egyszer, jó pár évvel ezelőtt egy cégnél dolgoztam, ahol volt egy Katalin nevű kolléganőm.
Gyönyörű teste volt, sokszor gondoltam, milyen jó lenne vele egyszer összegyűrni a lepedőt. Ha rá gondoltam, mindig erekcióm volt, aminek csak maszturbálással lehetett véget vetni. A feje nem volt valami luxusnőre emlékeztető, de hát sötétben minden macska fekete. Történt egyszer, hogy színházlátogatást szerveztek a munkahelyünkről Pestre. Mivel Katika távolabbi faluban lakott, nem tudott volna hazajutni éjszaka, ezért felajánlottam neki, hogy színház után hazaviszem őt. Munka után hazamentem átöltözni, majd vissza a céghez, mert a busz onnan indult. Ahogy beléptem az irodába, azt hittem menten letámadom Katikát az asztalon! Még sohasem láttam őt ennyire szépnek, testhez simuló, csillogó fekete egyrészes ruhában ott állt előttem. Egyszer csak megszólalt:
- Akkor úgy készülj, hogy este nálunk alszol, hogy ne kelljen olyan sokat vezetned! Mire én csak annyit tudtam mondani:
- Jó, de akkor még hazaugrunk valami normális ruháért, hogy holnap reggel ne öltönyben kelljen dolgozni jönnöm.
Az egész színházi előadás alatt arra gondoltam, hogy itt az alkalom, hogy megvalósítsam álmomat Katikával. Az igazság az, hogy azt sem tudom már, hogy mi volt az előadás címe, annyira lekötötte gondolataimat a tökéletes éjszaka tervezése. A színház után hazavittem őt, az úton sokat beszélgettünk mindenféle dologról, majd hajnali egy óra körül megérkeztünk hozzájuk. Udvariasan megkérdezte, hogy éhes vagyok - e. Gondoltam magamban: " - Persze édes, a testedre vagyok kiéhezve!", de azt mondtam, hogy most nem kérek semmit.
A szobájába mentünk, ahol bekapcsolta a rádiót, amiből lágy zene szólt, majd megkérdezte, hogy táncolunk - e. Közelebb léptem hozzá, átkaroltam a derekát, s Ő hozzámsimult, majd elkezdtünk táncolni. Szerencsémre a rádióban egy lassú számot adtak, így elég közel kerülhettünk egymáshoz. A tánc közben rám nézett a szép, nagy barna szemeivel, mire én megcsókoltam. Éreztem, ahogy nyelvével nyelvemet megérinti, érzékien simogatja a számat. Nem tiltakozott, teste egyre inkább kívánta a gyönyört. Derekáról kezem egyre lejjebb csúszott, óvatosan elkezdtem simogatni formás, gömbölyű fenekét. Éreztem, ő is kíván, mert a levegőt kezdte szaporábban szedni. Ekkor kezemmel elkezdtem ruhájának cipzárját lassan, óvatosan lejjebb húzni. Közben egyre szenvedélyesebben csókoltuk egymást, nem törődve a külvilággal. Mikor a cipzárt már félig lehúztam, válláról lecsúsztattam a kis pántot, amely a ruhát tartotta. A ruha alól lassan kivillantak keblei, amelyek sokkal, de sokkal nagyobbak voltak, mint amikre én számítottam. Elkezdtem csókolni a nyakát, a vállát, majd egyre lejjebb kalandozott nyelvem. Nyelvem hegyével lassan köröztem a mellbimbó udvarán, arcomon éreztem, ahogy bimbója egyre keményebb lesz az izgalomtól. Másik kezemmel a ruhája alatt combját simogattam egyre feljebb és feljebb, amíg meg nem érintettem Vénusz - dombját. Éreztem, ahogy a puncijának homloka egyre duzzad és duzzad. Ott térdeltem az előtt a nő előtt, akitől mindig izgalomba jöttem, és lám, most itt áll előttem félig meztelenül. Ahogy izgattam, egyre jobban és jobban nyögdécselt és lassan bokájáig lehúztam a ruháját. Nyelvemmel elhagytam a melleit, lejjebb haladtam, majd megcsókoltam köldökét. Erre még nagyobb izgalomba jött, még jobban sikongatott. Lejjebb haladva a harisnyáján és a tangáján keresztül puszilgattam a punciját, közben ujjaimmal a mellbimbóit izgattam. Lassan foteljába ereszkedett, lábait felhúzta és vállamra tette. A tangán és a harisnyán keresztül arcom előtt domborodott gyönyörű cunikája. Tovább csókoltam nagyajkait, majd mielőtt elélvezett volna, abbahagytam és felálltam.
Épp ideje volt ruháimtól megszabadulni, mert mi tagadás, ékességem egyre jobban feszítette a nadrágomat. Előbb levettem az ingemet, mire o felállt és elkezdte a mellemet csókolni. Szép lassan visszaült a fotelba, és elkezdte a nadrágomat kigombolni. Ékességem szinte szétfeszítette a cipzárt. Nadrágom önkéntelenül hullott a földre. Olyan erekcióm volt, hogy úgy éreztem magamat, mint Toldi Miklós a petrencés rúddal. Kéjrudam majdnem elszakította a boxerom gumiját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.5 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L ma 04:03
Kellemes,szépen megírt történet.
#2 listike 2015. 03. 14. szombat 17:39
Nagyon jó volt.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?