A+ A-

Párom és cseréje 2. rész - Márti

Az elkövetkező pár napban nagyon feldobottak voltunk Évával, sokszor átbeszélgettük a történteket, s bár neki azon az estén kevesebb jutott a gyönyörből, a helyzet újraidézett izgalma, s a remény, hogy lehet még jobb is, mozgatta a fantáziáját, nem tiltakozott, amikor azt javasoltam, lepjük meg Mártiékat egy látogatással.
Rossz ötlet volt. Nem egyeztettünk előtte, s bár fogadtak minket, Péter nagyon kényszeredett képet vágott, s amikor azt kérdeztük, lenne - e kedvük egy kis ismétléshez, határozottan kitért előle, Mártira vetett pillantása ugyanerre intette a lányt. Kedvesén láttam, hogy ő bizony beszállna, de nem akart párjával ezen összekapni, főleg nem előttünk. Később elmesélte, hogy mióta elmentünk, tart a morgásos időszak, mert Péter, aki korábban falta a nőket, s büszke volt bizonyos méreteire, képességeire, már nem képes mindarra, amit még kívánna, s nagyon rosszul esett neki sokszori torkoskodásom Mártival.
Péter tehát elutasító volt, de mi Évával már annyira beleéltük magunkat a folytatásba, hogy nem bírtunk várni. Kissé pofátlanul megkérdeztük, zavarja - e őket, ha mi most itt náluk kicsit szeretkezünk, mert a testünk már ráhangolódott, rossz lenne tovább várnunk. Péter, mint aki vackorba harapott, olyan képpel mondta, hogy egyáltalán nem zavarja őket, tegyünk csak magunkkal, amit akarunk... - Leültek Mártival a heverőre, mi meg Évával vetkőzni kezdtünk, s nemsokára már egymást ölelve feledkeztünk bele a szerelmeskedésbe. Mennyire meg lehet szokni a mások előtti meztelenséget! Azon is csak később kezdtem el töprengeni, mennyire gátlástalanok voltunk ez alkalommal mi ketten, akiket csak pár napja vezettek be házigazdáink ebbe az élvezetbe. No, így tessék máskor elrontani fiatal párokat!
Nem siettünk, Péteréknek végig kellett nézniük a teljes örömszerzési folyamatot. Mi közben el is feledkeztünk róla, hogy ott vannak, hogy tulajdonképpen náluk vagyunk, nem láttuk, csak egymás testét, nem éreztünk szégyent, csak vágyat, mely erőteljes kielégülést követelt. Amikor végre leszálltunk az égből a földre, egy "Jé, itt vagytok?" után szépen megköszöntük a helyet, s mosolyogva távoztunk.
Még le kellett tennünk néhány vizsgát, abban a tanévben már nem láttam Mártit. Éva futott vele össze, neki mesélte, hogy nagy zivatarok vannak náluk, s a férfi önértékelési zavarai némi szadomazo jelleget hoztak a kapcsolatukba, amit Márti nehezen visel. Elsodortak bennünket egymástól a történések, s amikor legközelebb láttam a lányt, olyan volt, mintha évtizedek teltek volna el az együttlétünk óta. Talán meg sem történt... Ezer más gondunk volt, s így valóban kezdett elfelejtődni az a bizonyos éjszaka. Márti messzire került, amikor végzett, valahol az ország nyugati határmegyéjében kapott állást egy neve alig van faluban. Karácsonyi üdvözlőlapokon kívül semmi nem utalt a létezésére.
Hat év múlva futottunk újra össze. Az egykor végzett csoporttársak találkozót szerveztek, s emlékezve rám, engem is meghívtak Éva partnereként. Még tartott a kapcsolatunk, együtt utaztunk le a vidéki nagyvárosba. A kollégiumban kaptunk szobát, mely a folyosóról nyílott, s belépve egy tanulószoba tárult elénk, kétoldalt meg egy-egy négyágyas hálószoba.
Erre emlékeztem a régi időkből. Hányszor ébredtem ilyen hálóban úgy, hogy minden ágyban párok ébredtek, s mosolyogva köszöntek össze! Megtudtam, hogy az egyik oldal négyesében Éva, én, és két másik társunk kapott helyet, a túloldalon viszont csak ketten lesznek, Márti és egy másik volt csoporttársnőjük.
Estig a környéken sétálgattunk Évával, felidézve ezernyi közös emlékünket, majd betértünk abba a vendéglőbe, ahol a régi társak gyülekeztek. Megkezdődött a szokásos dumaparti. Talán már ismeritek, mi zajlik ilyenkor. Az első találkozó fő témái : mivé lettél, hol helyezkedtél el, egyedül élsz vagy megházasodtál, netán már el is váltál, megszületett - e már az első gyermek, mennyit keresel, van - e már saját lakásod, vagy még a szülőknél senyvedtek?
Nem nagyon érdekelt, mi minden történt a többiekkel, csak Mártira próbáltam figyelni. Kiteljesedett, csinos nő benyomását keltette. Minden idoma a helyén volt, vágyat ébresztett kerek popsija, formás mellei, finom nyaka, néha önkéntelenül biggyesztő vastag, érzéki ajkai, még nagyon karcsú dereka, s haja, a régi rövid, gesztenyebarna, melyből néhol makacs kis fürtök önállósodtak...
Ő is férjhez ment, Pétertől született két gyermekét nevelte, de már elváltan... Kicsit kényszervidámnak tűnt a sok sikertörténetet mesélő között. Persze, szinte kilátástalanul nehezen létezett, igényét kielégítő partnere ritkán lehetett, esélye meg szinte semmi, hogy kitörjön világvégi falujából. Még mindig nagyon visszafogottan öltözködött, mosolyogtam a sötét harisnya láttán.
Keze finom mozdulatai láttán felrémlettek a régi emlékek, amikor azokkal a kezekkel a mellkasomat simogatta, majd velük húzott még beljebb magába, velük simogatta csatakossá váló hajam, s azokat a kezeket gyömöszölte szájába élvezése közben,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.52 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 cscsu50 2017. 01. 10. kedd 07:45
FOLYTATÁS?????????????????
#5 vakon53 2016. 02. 17. szerda 18:22
Miért nem írod meg a folytatást
#4 A57L 2014. 01. 24. péntek 06:49
Nagyon jó.
#3 papi 2013. 06. 5. szerda 05:24
Miért nem írod meg a folytatást
#2 v-ir-a 2011. 10. 8. szombat 23:04
nagyon állat volt smile kár h nincs folytatása
#1 Törté-Net 2007. 09. 16. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?