A+ A-

Párom és cseréje 1. rész

A huszonos évek kezdetén még minden téren erős az emberben a kereső kíváncsiság. A jó mellett is keresi a még jobbat, sőt a sokkal jobbat, remélve, hogy egyszer a legjobb is betéved. Így van ez a párkapcsolatok terén is. Állandó hajtóerő a vágy testek és lelkek megismerésére, de ha választhat, akkor előbb a test, utána a lélek a sorrend ebben a korban.
S micsoda testek ?! Karcsúk, egészségesek, szépek, a lány már nő, a fiú kezd férfivé alakulni, ösztöneik egymáshoz csalogatják őket, próbálkoznak, kezdeményeznek, s ha úgy érzik, nem jót választottak, még nem érzik tragikusnak, ha szakításra kerül sor, s újra keresnek...
Aki felsőoktatási intézményben tanul, s otthonától távol kollégista vagy albérletes, megszabadul a szülők, utcabeliek, iskolatársak és egykori tanítók figyelmeztető szabályrendszereitől, jóval lazább rendet követhet, sőt formálhat. Eljárhat beszámolási kötelezettség nélkül barátokhoz, sportegyesületekbe, szórakozóhelyekre, vagy épp tanulás mellett dolgozni is, ha érdeklődése vagy anyagi szükségletei megkívánják.
Főiskolán tanultam, harmadévesként élveztem a második félév egyre melegebb napjait. Nehezebb vizsgáimmal már végeztem, néha volt időm és kedvem átlátogatni barátnőm kollégiumi szobájába, sétákra, nagy csatangolásokra hívni Évát és egy - két barangolásra kapható csoporttársát. Ebédidő tájékán gyakran összeverődtek, s mint a fecskék a villanyvezetékeken, egymás mellett ülve csiviteltek, csacsogtak, náluk alig volt fiú, talán összesen három, rajtuk kívül vagy tizenöt lány... Többségük kollégista, néhányan albérletesek. Sokukat ismertem, ők is tudták, hogy Évával járok, befogadtak a brancsba. Bea táncolt, bejárt a város neves néptáncegyüttesébe, s állandóan szerelmi gondjairól mesélt a lányoknak, úgy látszik, sok jóalakú, számára kívánatos srác lehetett az együttesben. Gabi énekelt, Szandra nyelveket tanult, Márti verseket írt, néha festett... Különböző korszakai voltak, s úgy öltözködésében, mint viselkedésében igyekezett valami sajátosan eltérőt mutatni, állandóan kereste saját egyéniségét... Együtt lakott egy hegedűművész sráccal, s bizonyára viharos lehetett a szerelmi életük, mert néha kiharapott szájjal jelent meg. Barna haja, sötét szeme, kreolos bőre erősen elütött barátnőm szőke hajától, kék szemétől, szinte fehér bőrétől. Márti formás kis nő volt, s önkereső próbálkozásai mellett is izlésesen öltözködött, s ha leült, szinte régi illemtankönyvek előírásai szerint tette egymás mellé lábait, simította el szoknyáját.
Évával akkoriban hatalmas nemi étvágyunk volt, főleg, hogy a suli és a kollégium területén szigorúan tiltották a nemi érintkezést, s pénzbüntetést, valamint fegyelmit helyeztek kilátásba a rajtakapottak számára. Ez izgalmasabbá tette a tilalommal szembeszegülést, s aki csak tehette, át is hágta ezt az életidegen rendelkezést. Naponta többször élveztük a testi szerelmet, ügyelve, hogy olyankor bezárjuk a szobát, vagy a kert, esetleg egy tanszék eldugott, félreeső zugában áldozzunk vágyainknak. Még tartott a mini divatja, jó időben egy normális fiatal nőn a bugyi és a szandál mellett egyetlen egyrészes, könnyű ruha volt, netán blúz és falatnyi szoknya... Élveztük fiatalságunkat, vágyainkat és képességeinket, szinte telhetetlenül habzsoltuk egymást, néha - összeveszéseink idején - másokat is...
Tabukat nem nagyon ismertünk, beszélgetéseink során is eljátszogattunk szerelmi életünket esetleg frissítő lehetőségekkel, de általában minden maradt a régiben.
Egyik esti találkozásunk során csillogóbbnak láttam a szemét, s láttam az arcán, hogy van valami erősen kikívánkozó mondanivalója. Nem is bírta sokáig, hamarosan mesélni kezdte, hogy a kötelező tesi után Mártival beszélgetett.
- Ugye tudod, melyik az a lány ?! Az a barna, akinek most van a lila korszaka...
- Akivel a múltkor ott ültetek az ebédlő közelében, az a túl illedelmesen ülő nőci...
- Nos, talán nem is illedelmes annyira. Képzeld, ma arról beszélt nekem, az a barátja mániája, hogy hasonló fiatal párokkal jöjjenek össze... most is arra lenne szükségük, némi szerelmi változatosság érdekében ! Már van benne tapasztalatuk, az egész nagyon izgi, a pasijának nagyon jók a paraméterei, minimum húsz per hatos, a nő meg talán neked is elfogadható lenne...
- Te szórakozol velem ? Azt akarod mondani, hogy velünk szeretnének egy négyes estét lebonyolítani ? A nő klassz lenne, nem mondom, de a pasi nekem tök ismeretlen, te sem ismered, s képes lennél egy tök idegennel szeretkezni ?!
- Már láttam a pasit, elfogadható. Ha neked jó a Márti, össze lehetne hozni a dolgot...
- Na, álljon meg a halottasmenet ! Az se mindegy, hogy engem elfogad - e a másik páros, másrészt meg csak a nő érdekel, nehogy tőlem is akarjon valamit a krapek !
- Sima párcsere lenne, Márti mondta, hogy elfogadna téged, a barátja engem. Már rá is bólintottam a nevedben.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.24 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 cscsu50 2017. 01. 10. kedd 07:04
Nagyon jó.
#7 listike 2014. 05. 7. szerda 09:38
Nagyon jó.
#6 A57L 2014. 01. 24. péntek 06:49
Elég jó.
#5 papi 2013. 06. 5. szerda 05:25
Nagyon jó
#4 v-ir-a 2011. 10. 8. szombat 22:18
szegény Éva smile ,de legalább belátta nem a méret a lényeg nyes
nálam 10 pont
#3 Baribari 2008. 07. 17. csütörtök 19:35
Ráadásul így is történt...
#2 A Hegyakó 2007. 09. 8. szombat 03:18
Igazán kellemes kis történet.:)
#1 Törté-Net 2007. 09. 7. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?