A+ A-

Andi riválisa

Ez is velem esett meg és elmesélném nektek...
Az első nagy szerelmemmel, 3 éve voltunk már együtt, de az utolsó fél évben rengeteget vitáztunk. A kapcsolatunkat már csak a jó szex tartotta életben. Isteni volt vele az ágyban rengeteg dolgot átéltem vele, szinte minden egyes alkalom emlékezetes maradt valamiért és sohasem volt egyforma.
Ebben a viharos szakaszban meghívtak minket egy házavató bulira. Rengetegen voltak, a pasim már jól bepiált és azzal idegesített, hogy az orrom előtt enyelgett minden csajjal. Én meg durcásan támasztottam a falat el sem mozdultam mellőle, nehogy eltűnhessen egy pipivel.
Régóta figyeltem egy csajt, aki le sem vette a szemét Gyuriról, kb. 2 méterre tőlem, dobta a csábos pózokat és mosolyokat a kedvesem felé. Láttam rajta hogy tudja ki vagyok és engem is provokálni akart. Amikor eljátszotta, hogy teljesen véletlenül lecsúszik a válláról a ruha pántja ezáltal kivillantva formás mellét, ami az enyémnél jóval nagyobb volt, betelt nálam a pohár. Oda akartam menni hozzá, hogy beolvassak neki, de ő dobott felénk egy látványos csókot intett Gyurinak hogy menjen utána, azzal felrohant a lépcsőn és eltűnt az egyik szobában.
Több se kellet nekem utánarohantam. Gyuri semmit nem vett észre ebből, csak a piálással volt elfoglalva. Dühösen nyitogattam a szobaajtókat, egyiket a másik után, hogy megtaláljam a csajt. Na majd megmutatom én a kis szukának kivel kezdjen! Gondoltam Végül benyitottam a fürdőbe, és ő ott állta a tükör előtt ajkait rúzsozva. Bevágtam az ajtót magam mögött és még a kulcsot is ráfordítottam. Majd nekiszegeztem a kérdést!
- Mit képzelsz te magadról?
A lány lassan befejezte a rúzsozást a végén cuppantva egyet a tükörképének, majd halálos nyugalommal felém fordult, és tetőtől talpig végigmért mielőtt megszólalt.
- Miért is? -kérdezte, olyan fennhangon hogy már szinte toporzékoltam a dühtől. A lány egy magasra rakott hosszú copfba fogta a haját, térdig érő szűk fekete szoknyát viselt, hatalmas melleit, pedig egy mélyen dekoltált áttetsző aranyló blúz alá rejtette, lábain aranyszínű tűsarkú volt. Királynői stílusa mellett szürkének éreztem magam a kis farmerminimben, és az egyszerű topomban meg a lapos sarkúban. Ez az érzés el is tűnt a következő másodpercben, mikor elé léptem , elkaptam a copfját és annál fogva szorosan magam elé húztam. Kiderült ugyanis hogy jó fél fejjel alacsonyabb nálam még abban a dögös cipőben is. Felszisszent, sarkai párat koppantak a padlón, ahogy odarántottam. Hátrahúzva a copfját felemeltem a fejét és a fülébe súgtam: szállj le a pasimról te szuka!
Erre nevetni kezdett és így válaszolt:
- Ugyan drágám, hiába fenyegetőzöl az csakis az ő döntése lesz kivel akar dugni!
Erre szívem szerint felpofoztam volna, de már olyan szorosan álltunk egymással szemben, hogy éreztem ahogy ringatózik puha melle az enyémen, az illata pedig vadítóan ingerelte érzékeimet.
Válasz helyett megmarkoltam a mellét jó erősen és visszakérdeztem?
-szexet akarsz? Na most megkapod!
Nekidöntöttem őt szemben a mosdótálcával, hátrafogtam a kezeit és az ajtón lógó cuccok között találtam valami sálfélét, amivel megkötöztem a kezét. Nem sikerült túl jól, de nem akart szabadulni. Mögé álltam és lehúztam a blúzát a vállairól. Telt vállai voltak nem volt nádszálkisasszony alkat, de gyönyörű, volt a bőre, feszes a melle. Simogatni kezdtem őt a tükörrel szemben, és azt súgtam neki: most én leszek a főnök... majd kéjesen sóhajtottam a nyakába hogy forró leheletemtől megborzongjon. Csókoltam végig a nyakát ujjaimmal köröztem a mellein, majd csipkedtem a mellbimbóját, amíg kőkeménnyé nem váltak. A számban akartam érezni őket így magam felé fordítottam, leráncigáltam a blúzt róla és nyalogatni kezdtem az ágaskodó gombocskákat.Ő pedig nagyokat sóhajtott hátrakötött kezével élvezte nyelvem érintését, az arcomba fúrta gyönyörű melleit Nekem is fantasztikus érzés volt ahogy kényeztettem őket, éreztem forró puncim, nedvei lassan csordogálnak a combom felé. Lefelé indultam letérdeltem elé lehúztam róla a szoknyát és végigsimítottam két kézzel egyenként a lábait. Észbontóan festett így egy szál tangában, egy tűsarkúban a foglyomként. Félrehúztam a pici tangát, kivillant csupasz puncija. Erre szorosan összezárta a lábait, de én határozottam befurakodtam ujjaimmal a combjai közé. Éreztem hogy teljesen lucskos a bugyija. Gyorsan megszabadítottam tőle, majd simogatni kezdtem a vénuszdombját.
- Oh te ribanc!- sóhajtott fel fejét hátradobva.
A Provokáló kijelentés hallatán erősen belemarkoltam a seggébe, magamhoz húztam, és nyelvemmel elmélyedtem a nedves punciban. Először a csiklóját vettem célba, először csak a nyelvem hegyével böködtem gyorsan kicsiket, végignyaltam párszor a fenekétől a punciján keresztül a vénuszdombjáig, hogy aztán újra kezelésbe vegyem a csiklóját. Ez nagyon tetszett neki, mert egyre jobban vonaglott a nyelven felett, éreztem, hogy lábait el-el hagyja az erő.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.76 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 listike 2014. 12. 5. péntek 10:21
Ez a grupiban is megállta volna a helyét.
#5 Mester 2007. 09. 14. péntek 21:56
Tetszik
#4 Torkos 2007. 09. 14. péntek 07:53
Nekem kicsit mesterkéltnek tűnik, de használható valamire. Kinek, mire. A jól bepiált pasi mintha a végén túl józan lenne. Az öndicséret pedig büdös. Magad
sose dicsérd. Ne csapongj! Az érzelmek változása sokkal
lassabban zajlik. Szerintem fogalmad sincs a dologról.
A vágyaidat próbálod fogyaszthatóvá tenni. Akinek volt
módja valamire az valamit átélt. Tudja mi játszódik le
benne.
#3 Thuvia 2007. 09. 12. szerda 00:32
Nem semmmi... még!!!!
#2 janó 2007. 09. 11. kedd 16:51
Jó!!!
#1 Törté-Net 2007. 09. 11. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?