A+ A-

Szex és Élvezet

Az ágyamon feküdtem. Nyár volt, hűs szellő járta át a szobám, és csiklandozta meztelen testem. A kezemmel lassan végig simítottam a testem a nyakamtól a hasamig, majd megfogtam a golyóimat, és elkezdtem őket masszírozni. Finom érzés volt, a másik kezemmel, pedig a farkammal játszottam. Éreztem, ahogy egyre keményebb lesz, egyre nagyobbra duzzad a tenyeremben. Föl - le húzogattam rajta a bőrt, közben, pedig folyamatosan játszadoztam a golyóimmal. Tudtam, hogy ezt még lehetne fokozni, felhúztam a térdeim, majd az egyik kezemmel lenyúltam az ánuszomhoz, és elkezdtem simogatni. Forró érzés járta át a testem, nem is tétováztam tovább, megfordultam, négykézlábra emelkedtem, kitoltam a fenekem, majd a benyálazott mutató és középső ujjammal behatoltam a nyílásomba. Fenomenális érzés volt. Megpróbáltam minél mélyebbre bedugni őket, és közben vertem a farkam. Mikor már éreztem, hogy eléggé kitágult, kimentem a fürdőszobába, és behoztam a testápoló flakont. Elővettem a fiókomból egy cuki kis vibrátort, majd jó alaposan bekentem a krémmel. Kentem belőle a lyukamba is, hogy még jobban csússzon bennem a műfasz. Oldalra fordultam, felemeltem kicsit az egyik lábam, majd feldugtam magamnak. Nagyon jó érzés volt, persze egy igazi jobb lett volna, de nem panaszkodtam. Lassan indítottam, majd egyre gyorsabban toltam magamba ezt a kéjrúdat, közben, pedig őrülten vertem a farkam. Tudtam, hogy mindjárt elmegyek, lassítottam a tempón, majd az arcomra célozva elélveztem. Furán hangozhat, de imádom az ondó izét. Aznap este kicsit égett a fenekem, de megérte, mert jó érzés volt.
Másnap reggel gondoltam elmegyek, és veszek magamnak egy pár új pólót. A közeli plázában volt egy nem túl drága és igényes ruhabolt. Az eladónő már ismert, mutatott pár szép darabot, aztán elküldött, hogy próbáljak fel néhányat közülük. Bementem a legközelebbi ruhafülkébe, és levettem a felsőm. Mielőtt fölvettem volna az újat, kicsit nézegettem magam a tükörben. Híztam egy pár kilót, de szerintem jól állt. Hirtelen kinyílt az ajtó és belépett egy férfi. Közép magas volt, szűk atléta volt rajta és egy szűk kopott farmer. Megkérdezte, hogy öltözhetne ő is ott, rögtön igent mondtam neki, azonnal leesett mit is akar igazából. Odaléptem hozzá, és megcsókoltam. Segítettem levenni az atlétáját, majd elkezdtem nyalogatni a mellét. Vadító volt az illata, és a kidolgozott teste se volt utolsó. Megmarkoltam a farkát a nadrágján keresztül, kezdett keményedni. Letérdeltem, lehúztam a nadrágját, majd a boxerjából elő vettem a szerszámját. Hatalmas volt! Először, csak a heréit nyaldostam, majd felfelé haladva a rúdján, eljutottam a csúcsához. Olyan szép volt. Rögtön megpróbáltam az egészet a számba venni, nem volt egyszerű, de nem bírtam magammal. Szorgalmasan szopogattam, isteni volt.
Felállított, széttettem a lábaim, magfordultam, előrehajoltam majd hátranyúltam, hogy a farkát beleillesszem a lyukamba. Nem volt egyszerű, mert vastag volt neki, de nagyon kívántam, azt akartam, hogy kúrjon meg. Nagy lendülettel döfte belém a játékszerét, és, mint aki már régen tette, olyan gyorsan és eszeveszetten mozgatta bennem a faszát, hogy az egész bolt halotta, ahogy nyögdécselek. Nem kellett neki sok, hogy elélvezzen, kihúzta belőlem a farkát, letérdeltem, a számba nyomta, majd bele tüzelt. Miután kimentünk, kicsit furcsán néztek ránk a vásárlók, de különösebben nem érdekelt.
Felajánlottam, hogy menjünk fel hozzám, úgy is a közelben lakom, és folytassuk ott a játszadozást. Szimpatikusnak találtam a srácot, rögtön belement. Útközben elmesélte, hogy először nem akart bejönni a fülkébe hozzám, mert félt, mi lesz, ha nemet mondok. Azért nagyon örült, hogy minden jól "sült el", és megdicsért a nyelvemmel végzett munkáért, állítólag még senki sem szopta le ilyen jól.
Miután bementünk a lakásba, mondtam, hogy zuhanyozzon le, hiszen nagyon meleg volt, eléggé megizzadt az elmúlt órákban. Adtam neki törölközőt, és megmutattam, hol találja a tusfürdőt. Amíg zuhanyozott, késztettem jeges teát, és leterítettem az ágyat egy lepedővel.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.33 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2014. 11. 18. kedd 07:44
Gyenge.
#4 A57L 2014. 11. 16. vasárnap 09:23
Azért nem olyan rossz.
#3 v-ir-a 2012. 09. 2. vasárnap 22:27
farkinca helyett inkább farok vagy fasz szó jobb lett volna...
#2 Sanyaboy90 2008. 12. 23. kedd 19:38
Kár, hogy csak ennyi, szívesen olvastam volna tovább...
#1 Törté-Net 2007. 09. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?