A+ A-

Szájmunka

"Mi a fenét csinálsz Bill?" - kérdezte Becky amint hirtelen megfordították az irodai székben amint éppen a PC - je elott üldögélt. A szavai halk mormogásba fulladtak, ahogy Bill ajkai hirtelen az övéihez nyomódtak. Reflexszeruen kinyúlt karjaival és megpróbálta elnyomni magától Bill széles mellkasát. Bill gyengéden megfogta Becky karját és elhúzta oldalra miközben nyelve egyre mélyebbre nyomult a másik szájában. Beckyt sokkolta és meglepte Bill akciója ahogy ilyen lázas vággyal csókolja ot. O és Bill barátok voltak évek óta de Bill soha nem mutatott semmi egyéb érzelmet vele szemben. Legfoképp olyat nem amibol ez a mostani viselkedés elorelátható lett volna. Az ellenállása ellenére Bill folytatta és csókolta tovább. Nyelve szakadatlanul dolgozott a másik szájában. Beckyben ismeros érzések kezdtek dolgozni. Nyelve megkereste Bill száját és bebocsátást kért. Nemsokára már O is felfedezoútra indult a Bill szájában. Csókúk egyre szenvedélyesebb lett és lassan Bill elengedte a kezeit és inkább körülfonta ot.
Lassan abbahagyta a szája csókolását és az arca külso felét kezdte babusgatni. Mikor elért a füléhez picit elidozött és csak érezte a másik mellkasának heves mozgását izgalmi állapotát. Elindult ajkával a másik nyaka felé finom csókokkal illetve a másik állát lassan haladva a nyaka felé. Mikor odaért kicsit elhúzódott és elkezdte kigombolni Becky blúzát. Becky érezte hogy itt az utolsó esély ha még tiltakozni akar. Nem tudta eldönteni mi üthetett Billbe, hogy ilyet csinál. Ekkor Bill már elkezdte levenni róla blúzát és Becky megrázkódott mikor Bill keze egy pillanatra izzadságban fürdo melléhez ért. Mintha álmodna Becky kezeit Bill feje köré kulcsolta és ajkait a melléhez húzta. Bill leeresztette karjait ezzel végleg megszabadítva Beckyt blúzától. A kemény, kerek mellek csodálatos látványt nyújtottak ahogy a délutáni nap ablakon betuzo sugarai rávetodtek. A bimbói mint két rózsaszínu ceruzaradír, úgy meredeztek. Bill éhesen vette szájába a melleket. Nyelvei eloször körbetáncolták a bimbókat majd szívni kezdte oket.
Becky minden ellenállása elpárolgott ahogy érezte a puha ajkakat a mellein. Érezte hogy a bizsergés ami a melleinél cirógatta lassan elindul az ágyéka felé. Nemi szerve lassan nedvesedni kezdett. Szédülni kezdett és úgy érezte elveszti az önuralmát. Képtelenül arra, hogy tovább is ellenálljon lehúzta Bill shortját és alsónadrágját. Meglepodött amikor Bill szerszáma szolgálat készen ugrott a kezébe. Meglepve a hosszától egy pillanatra hátratolta Billt és szemügyre vette az ágaskodó darabot teljes nagyságában. A szerszám fel - le himbálódzott Becky szemei elott. Kb. 10 inch lehetett a tövétol a fejéig.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.61 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 sztbali 2014. 09. 11. csütörtök 16:45
Rövid, de nem olyan szörnyű.
#5 papi 2014. 02. 1. szombat 09:21
Nem rossz
#4 genius33 2013. 02. 6. szerda 22:34
Érdekes volt és kissé rövid.
#3 Andreas 2005. 11. 5. szombat 23:31
Vagy nincs itt vége, vagy Bill egy önző dög.
#2 Erik a Viking 2002. 08. 14. szerda 15:08
Részemről rendben van... 10 pötty
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?