A+ A-

Tükörtörténet 1. rész

Történetem a 80-as évek elején történt. Sorkatonaként hazámat szolgáltam. Az egyik tavaszi pénteken őrmesterünk közölte velünk, hogy kimenőt kaptunk a hétvégére. Ürüm az örömben az volt, hogy mire kijöhettünk a laktanyából csak az utolsó vonatok egyikét értük el. Természetesen a vonat késett és a csatlakozást is lekéstük. Az egész nap egy rémálommá kezdett válni. A tavasz első igazán meleg napja volt. A vonaton egy ablakot lehetett csak lehúzni, ezért egy szaunában érezhettük magunkat. Hat órai vonatozás után már csak katonatársam Zoli volt utipartnerem. Zoli osztálytársam volt az általános iskolában és egy utcában is laktunk, így ha lehetet, mindig együtt utaztunk. Éjfél után érkeztünk haza. Szüleim nem tudtak arról, hogy hazajövök, gondoltam meglepem őket. A vonatról leszállva igyekeztünk haza. Útközben a parkban találkoztunk Misivel, a kisöcsémmel. Barátaival kosarazott. Meglepett, hogy mit keres ilyenkor az utcán.
Misi amikor meglátott odaszaladt hozzám. Megöleltük egymást, majd elmondta, hogy anyuék a hétvégére lementek a nagyihoz és ő csak azért maradt itthon, mert edzése és meccse lesz a hétvégén. Kihasználva a szabadságot adott magának egy kis pihenőt. Elbúcsúztunk Zolitól és hazafelé vettük az irányt. Én és a kisöcsém. Misi elsős volt egy gimnáziumban, de legalább tizenhét évesnek nézett ki. Jó testvérei voltunk egymásnak.
Végre hazaérkeztem. Úgy éreztem magam, mint aki napokig valamilyen edzésen vett részt. Csapzott és fáradt voltam. Bementünk Misi szobájába és beszélgettünk még egy kicsit. Misi kiment valami kajáért, én pedig elnyújtóztam ágyában. Talán el is aludtam amikor testvérem visszajött. Ettünk néhány falatot, majd kistesóm elhatározta elmegy zuhanyozni és lefekszik, ezt ajánlotta nekem is mert elmondása szerint teljesen oroszlánszagom van.
Misi elkezdett vetkőzni. Levetette magáról a már száradó pólóját. Bár testvérek voltunk, csak az arcunk hasonlított egymásra. Én részben apára ütöttem. Sötét bőr, erős testszőrzet, de az anya magasságát örököltem, a magam 175 cm-vel. Misi nagyon hasonlított anyára. Világos bőr, szőke haj, apánk magasságával kiegészülve. Ezért is volt ő az iskola kosárcsapatának a tagja. Pólóját felhúzva megcsodálhattam a kamasz fiú testét. A seregben zuhanyozáskor sok pucér pasit láthattam, mindenféle típusból, de a testvérem mégis csak más. Felsőteste teljesen csupasznak látszott, szőrt csak a hónalján láttam. Izgató volt látni azt a néhány izzadt szőke szőrszálacskát. Misinek szőke vállig érő haja volt, amiért apával mindig veszekedtek, de nem volt hajlandó levágatni. Most a szőke lobonca csapzottan borította be fejét. Gatyáját egy mozdulattal tolta le. Nem volt szégyellős. Míg itthon voltam többször fürödtünk együtt. Kistesóm ott áll előttem teljesen meztelenül. Úgy nézett ki, mint egy hal. Az izzadságtól fénylett a bőre és teljen szőrtelennek látszott izmos nyúlánk teste.
Én csak bámultam és élveztem a látványt. Misi ekkor vette észre, hogy én nem vetkőztem le. Odalépett hozzám és megkérdezte, hogy segítsen-e. Én igent mondtam. Segített felállnom, majd gyorsan lehúzta a nadrágomat és a gatyámat a lábszáramig. Utána leültetett az ágyra és kigombolta az ingemet. Miután sikerült kibújnom belőle leguggolt és levette az imént lehúzott nadrágomat. Végül csak az atléta maradt rajtam. Szétterpesztette a lábam és olyan közel állt hozzam, hogy farka teljen az arcom előtt volt. Olyan volt a farka minta teste. Hosszú, vékony kamaszfarok volt előttem. Vékony világos bőr borította, szinte látni lehetett ahogy ereiben a vér áramlott. Tövét ugyanolyan vékony szőke szőr borította, mint amilyen a hónalján volt. Vékony, szőke, de nagyon hosszú szálú, és olyan ritka, hogy akár meg is számolhattam volna. Ötven szálnál biztos nem volt több. A farka alatt egy világos bőrzacskó volt, benne két szilva nagyságú herével. Úgy nézett ki, mit egy tasak melyből kiszívták vákummal a levegőt. Annyira közel volt, hogy combjai érintették farkamat és éreztem a különös, de semmiképpen nem undorító fiúillatot, amely hímtagja felől érkezett. Ellenállhatatlan késztetést éreztem, hogy megfogjam. Amint megérintettem az izzadságtól ragacsos testrészt Misi teljesen rámborult és az egész férfiassága arcomba került egy pillanatra. Megfogta az atlétámat, majd lehúzta rólam.
Zuhanyozás után megkértem had aludjak az ő szobájába. Semmi kedvem nem volt még az ággyal bajlódni. Évek óta meztelenül szoktam aludni, melyet a seregben nem tehettem meg. Néhány éve egyszer öcsém bejött a szobámba reggel és mellém bújt. Akkor ő tízéves lehetett. Észrevette, hogy meztelen vagyok, ő is levetkőzött, majd ezután ő is így aludt. Az ilyen meleg nap arra tökéletesen megfelelő, hogy a szobát este is felfűtse, így csak egy vékony paplan alá feküdtünk. Öcsém oldalára fordult, én pedig a keskeny ágyon szorosan mögé feküdtem. Apámtól örököltem a szőrös testet, melynek minden szála érintette testvérem hátát, fenekét, lábait. Karommal átkaroltam, államat az vállához illesztettem. Így aludtunk el.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.76 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 toomi 2011. 09. 24. szombat 23:54
A tojások, zacsik....hmmmmm.....Én is imádom a heréket...pláne a kamasz-tojásokat.....XD!
#4 bistván 2010. 08. 21. szombat 21:11
Nagyon felizgultam , imádom a szőrös férfi testet .
#3 v-ir-a 2010. 01. 1. péntek 23:55
tényleg jó volt, nekem nagyon tetszett
#2 Crad 2007. 06. 6. szerda 12:55
Régen olvastam ilyen jól megírt erotikus novellát!
#1 Törté-Net 2007. 06. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?