A+ A-

Spermaivók 2. rész

Kate és Linda elhagyták a sétálóutcát, és úgy döntöttek, hogy elmennek a belvárosa csak, hogy meglássák "mibe botlanak bele", ahogy Linda nevetve mondta. Kate teste még mindig zsongott az étteremben történtektől, és tétlenül dörzsölgette lába szárát a rövid szoknyán keresztül.
- Istenem, legszívesebben megujjaznám magamat itt helyben. - mormolta, amikor Linda felhajtott a városba vezető gyorsforgalmi útra.
- Hát, a pokolba, csináld csak drágám, nem mondom kétszer! - vigyorogta Linda.
Kate felcsillanó szemmel ránézett. Felhajtotta szoknyája szélét, míg fehér bugyija elő nem került, majd lecsúszott az ülésen. Felemelte csípőjét az ülésről és lehúzta bugyiját, úgy, hogy Linda láthatta puncija rózsaszín ajkait előbukkanni. Kate mindig röviden hagyta szeméremszőrzetét, és Linda imádta a csillogó punciszirmok látványát. Kate szájában megnedvesítette mutatóujját, és lassan felnyomta hüvelyébe, szemét közben becsukta és lágyan nyögött. Ujját lassan ki - be mozgatta a már nedves hüvelyben és ezzel csiklóját is ingerelte.
- Óh, istenem, ez annnnyyyira jóóó, vette nehezen a levegőt.
Tovább folytatta puncijának masszírozását, majd egy, aztán kettő, majd három ujját is bedugta mélyébe. Hirtelen lágyan felkiáltott, ívben meghajtotta csípőjét és szűkölve elélvezett. "Elmegyek, elmegyek, elmegyek." szűkölte összeszorított ajkai közt csukott szemmel. Linda rámosolygott barátnőjére, mikor az visszazuhant az ülésre és nehezen sóhajtozott.
Katet egy dudálás riasztotta fel álmodozásából, ami közvetlenül az ablaka mellől jött. Hirtelen felült, és körülnézett, közvetlenül a furgon vezetőjének arcába, aki jobb oldalán hajtott, és látta az egész előadást. Rávigyorgott Katere, hüvelykujját feltartotta, és lassan továbbhajtott. Kate csak rámosolygott és biccentett.
A lányok hamarosan a város üzleti negyedében találták magukat, ahol divatos, drága bérű magas irodaházak voltak, sikkes üzletek, elszórtan hétvégi turistákkal és helyiekkel. Linda leparkolta autóját egy földalatti garázsban, egy tér közelében, és a két barátnő felsétált a késő délutáni napsütésbe.
- Na, most mit csináljunk? - érdeklődött Kate, pajkosan vigyorogva.
- Nem tudom, csak sétáljunk körbe és majd meglátjuk, mi lesz. - válaszolta Linda, visszamosolyogva barátnőjére.
Mindkét nő állatian volt felöltözve. Katen egy rövid fehér szoknya volt széles övvel, megkötős felső volt rajta, ami csábító részletességgel mutatta meg mellének felső részét. Hosszú lábán nem volt harisnya, és fekete bőr magas sarkú cipőt viselt. Linda szemérmesebben volt öltözve, rajta testre simuló farmernadrág volt, és egy pulóver. Egyikükön sem volt melltartó. Sok férfi pillantását vonzották magukra, mikor végigsétáltak a tér körül, meg - megállva, hogy ujjukat a szökőkút vizébe mártsák és megnedvesítsék arcukat. Rövid időre le is ültek a szökőkút szélére.
- Nézd csak, suttogta Linda Katenek. Három jól kinéző férfit láttak feléjük közeledni, melegítőben. - Meg fogják tőlem kapni mai napjuk élvezetét.
Kate lenyűgözve nézte, ahogy Linda hosszú körmével lehúzza pulóvere pántjait. Rámosolygott a férfiakra. Úgy tűnt, mindhárom egyszerre látta meg őt. Linda tovább húzta körmével a pulóver anyagát, le, le, le, egészen addig, míg már nem lehetett tovább lehúzni. Majd oldalra húzta a ruhát, egészen megmutatva egyik mellét. Megnyalta egyik ujját és megsimogatta vele kemény mellbimbóját. Linda ránézett a férfiakra, ahogy azok észrevétlenül jöttek közelebb. Elkapta az egyik szemét. Kacsintott. Kate rájuk nézett, és gyorsan elpirult.
- Hello, fiúk. Igen meleg van itt a napon, nem igaz? - kérdezte Linda bátran.
A férfiak közelebb jöttek. Ez valami olyasmi volt, amire sohasem számítottak, mikor otthagyták feleségüket vagy barátnőjüket, hogy lemenjenek futni. Itt volt két elképesztően gyönyörű nő, szemmel láthatólag nem kurvák, és az egyik mutogatja nekik a mellét. Az egyik férfi idegesen körülnézett.
- Hé, hé, hölgyen, le akarja csukatni magát? Mi van, ha egy zsaru meglátja?
- Nem látok itt egyet sem, azon kívül, amint megjelenik itt, betakarom magam ismét, és azt mondom neki, biztosan tévedett. Ti pedig fedeztek engem, nem igaz? - válaszolta Linda, bevetve ártatlan kislány hangját.
- Hát, igen, persze, persze, uhmm.
- OK, akkor térjünk a tárgyra. Hogy tetszene fiúk egy kis szórakozás?
- Mire gondolsz? Fizetős nem érdekel.
- Ki beszélt itt pénzről? Mi csak két csöpögő csaj vagyunk, akik szeretnének egy - két órát elütni. Benne vagytok?
Kate hitetlenkedve nézett Lindára. Itt volt, a belváros közepén, fényes nappal, ajánlatot téve három férfinak szexre!
- A barátnőm is eléggé fel van húzva, nemde édesem? - fejezte be Linda, Katre nézve.
Kate zavartan visszanézett a három férfira és lassan bólintott. Ez annyira idegen volt! De elfogta mégis egy egészséges izgalom. Ez kalandos szex volt, veszélyes szex, szex idegenekkel. Soha még csak nem is álmodott ilyenről.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.71 pont (96 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 cscsu50 2017. 02. 25. szombat 14:09
brutális
#15 sipospista 2016. 12. 23. péntek 00:27
Ez nagyon butal..de oltari joooo
#14 Andreas6 2016. 07. 7. csütörtök 08:19
A jó írás kedvet csinál a szexhez. Ez nekem elvette. Tömény undor, nem kellett volna végigolvasni.
#13 A57L 2013. 10. 22. kedd 04:36
Elég jó.
#12 szinyor 2003. 01. 17. péntek 00:19
ÁLLAT
#11 dunken 2003. 01. 17. péntek 00:03
hosszú és néhol unalmas
#10 Kritikus 2003. 01. 8. szerda 19:39
Nem volt unalmas, kicsit - kicsit?
De igen!!!!
#9 Danken 2002. 11. 1. péntek 19:22
Folytatás nem lesz?
#8 aurora 2002. 08. 25. vasárnap 18:46
Nem volt unalmas, kicsit - kicsit? erős volt, de az ember az álmait sem tudja irányítani. Ez - ébren ál-
modása a leirónak.-
#7 olvaSó 2002. 08. 23. péntek 22:37
Folytatást!!!
#6 cacacu 2002. 08. 23. péntek 21:50
talan picit hosszu, de *kiraly*
#5 csa 2002. 08. 22. csütörtök 21:05
király
#4 shogo 2002. 08. 22. csütörtök 14:41
Eh, vezzeg ez kemény!
#3 petymeg 2002. 08. 22. csütörtök 11:30
Alakul, várom a folytatást.
#2 xy 2002. 08. 22. csütörtök 05:21
jo hosszu
#1 Törté-Net 2002. 08. 22. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?