A+ A-

Csilla

Most mit szépítsem. 25 éves voltam és úgy elcsábítottam egy 17 éves lány, hogy csak. A kedvenc helyünkön ültünk, amikor egy társasággal csatlakozott hozzánk. Nagyon megtetszet. Rövid fekete haj volt és nagyon szép formájú. Hirtelen, ha megkérdezik mit látok rajta biztos még a ruháját sem tudtam volna megmondani milyen színű. Hülyéskedtünk is eleget minden idétlen viccet elmondtunk, amikor nagy hangon bejelentetem, hogy megyek a mosdóba és nem-e akar a lányok közül elkísérni valaki. Nagy röhögés de a haverok torkán akadt valami, amikor felállt, hogy ő jön.
Na gondoltam itt most hülyét csinál belőlem. Nagyon illedelmes volt megvárt a mosdó előtt. Amikor kijöttem bocsánatot kértem, hogy ilyen hülye helyzetet teremtetem de ő szólt, hogy akart jönni és nem érdekli, hogyha a többiek esetleg azt gondolják, hogy történt valami. Jóval megcsendesedve mentünk vissza és a kaján vigyorokkal semmit sem törődve beszélgetni kezdtünk. A hajnal úgy jött el, hogy még a kezét sem fogtam meg, de már sok mindent tudtam róla és ő is. Hazakísértem és a lépcsőházuk előtt hirtelen átölelt és megcsókolt. Nagyon jól csókolt és amikor érezte, hogy kezdek belejönni még szorosabban ölelt. Majd behúzott a lépcsőházba és a lezárt hátsó bejárat előterébe terelt.
Nem tétlenkedet. Száját az enyémre tapasztotta és nyelve az enyémet kergette. Én a derekát öleltem majd a hátát. Jobb kezemmel lenyúltam és a fenekét húztam magamra. Belesóhajtott a számba. Nagyon jó volt. Most már két kézzel simogattam a feneket és minden egyes húzásnál egyre hangosabban sóhajtott. Mintha ruhán keresztül keféltünk volna. A farkam olyan kemény volt, hogy már fájt és ezt ő is megérezte, mert csípőjével ott körözött. Közben eszeveszettül csókolóztunk szinte haraptuk egymást. Megpróbáltam a melleihez férni. Amikor a meztelen bőrét érintetem a kezemmel megrándult és egy kicsit eltávolodott tőlem, hogy akadálytalanul fölnyulasak. Nem kerülgetem és semmit egyenesen a mellét ragadtam meg és elég durván kezdtem el gyúrni. Nem ellenkezet, hanem még hevesebben csókolt és közben már liheget.
Egy kicsit előrecsúsztattam a lábaimat és megtámaszkodtam. Így mindkét kezem fölszabadult most már valósággal marcangoltuk egymást. Mindkét kezem tele volt a melleivel és ahogyan a hüvelykujjammal simogattam aprókat rándult. Beállt a terpeszben lévő lábaim közé és megpróbált le fel csúszkálni a farkam körül. Nem igazán sikerült ezért abbahagyta és egy kicsit hátradőlt. Szinte hanyatt eset de még sikerült elkapnom a bal kezemmel amíg a jobbal tovább gyúrtam a mellét. Ebben a pozícióban nem tudtam használni a kezem de ő segített. Kinyitotta a nadrágja zárját és teles egészében szétnyitotta az ingét. Csodálatos volt. A melltartónak használt rövid kis topp már fölgyűrve sodródót a nyaka körül és a mellei szabadon ringatóztak előttem. Nem kéretem magam rábuktam és összevissza harapdáltam és nyaltam a melleit. Irányított, hogy az egyiket hol a másikat adta a számba.
- Szopjad kérlek nagyon élvezem, kérlek még, most egy kicsit harapd.
Boldogan engedelmeskedtem, mert nagyon feltüzelt, hogy beszél és éreztem, hogy neki lassan vége lesz. Megpróbáltam egyszerre a számba venni a bimbókar nem sikerült de neki ez is elég volt, mert hirtelen nekem dőlt, beleharapott a nyakamba és csak liheget.
- Csodálatos most mindjárt...jön...élvezek szorítsd meg az epret. Nagyon nem tudtam engedelmeskedni de neki így is jó volt. Ilyet én még nem éltem hogy valakinek a melleivel játszva ilyen orgazmusa legyen. A sötétben önelégülten mosolyogtam és gondolatban vállon veregetem magam. Lassan mozdult meg.
- Köszönöm nagyon jó volt, rebegte ami nekem olaj volt a tűzre, mert gondoltam én következek. Nem ez történt. Hirtelen összehúzta magán az inget és fölszaladt a lépcsőn, én pedig ott álltam és nem csak én álltam. Olyan döbbent voltam, ha lefényképeznek bizonyára lóhosszal vezetem volna a leghülyébb arc világrekordját. Mire utána szólhattam volna halottam, hogy kattan egy ajtó valahol. Ott álltam egy darabig. Soha nem tetem még olyat de most muszáj volt. Még a nyálamtól és a testmelegétől remegő kezemmel kiszabadítottam a farkam. Úgy pattant ki, mint akit kilőttek. Nagyon fel voltam izgulva és alig rántottam kettőt rajra már spricceltem is. Az első spricc messze elrepült. Lassan-lassan még húzogattam miközben visszatért a lélegzetem és úgy, ahogy megnyugodta.
- Szar az élet és én csak annyit tudok róla, hogy Csilla és, hogy hol lakik. Most már dühös is voltam. De mit tehetem? Szépen hazamentem.
Másnap. Még azért is elmentem az előző esti kocsmába de nem volt ott. Egy kicsit nézelődtem rendeltem egy sört és leültem. Nem nagyon figyeltem másra ezért vetem későn észre a csajszit aki, odajött. Ő is ott volt a tegnap.
- Szia, Csilla küldőt, ha van kedved menjél el hozzá.
- És miért, hogy megint ott hagyón? Kérdeztem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.1 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon53 2016. 04. 2. szombat 12:33
Holvan már a folytatás?
#9 listike 2014. 04. 4. péntek 15:11
Megint egy ostoba ígéret, hogy folytatás és semmi.
#8 A57L 2014. 02. 24. hétfő 05:19
Nem rossz.
#7 feherfabia 2013. 11. 1. péntek 07:21
nagyon jó
#6 papi 2013. 11. 1. péntek 06:44
Nagyon tetszett.
#5 Tomázia 2007. 02. 3. szombat 16:49
A történetekre vagyok ki8váncsi.
#4 laci1952 2007. 02. 1. csütörtök 16:22
ua mint az elöttem hozzászolóknak
#3 androsits istván 2007. 02. 1. csütörtök 14:47
A story jó de könyörgöm(!)- minden számítógépen van helyesírás ellenörző program, kapcsold be és használd, mert így kiábrándító!!!!!!!!!!
#2 Tamás 2007. 02. 1. csütörtök 12:12
Várjál még a folytatással, addig pedig gyakrold a helyesírást !
#1 Törté-Net 2007. 02. 1. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?