A+ A-

A Sailsbury család 1. rész - A család legkisebb tagja

Ez a történet igyekszik bemutatni egy átlagos amerikai család életét, egy éven keresztül olyan nézőpontból, ahogyan azt még talán soha nem láttuk.
A Sailsbury család egy átlagcsaládnál kicsit talán jobban élő de a felső réteghez semmiképpen sem tartozó négygyermekes família. Az édesapa Adam, aki egy minisztériumban dolgozik, felesége Anna, aki pedig egy kisvállalkozásban üzletkötő, szintén középosztálybeli szülők gyermekei, ezért egymásra találásuk is hétköznapinak mondható. Gyermekeik sorában a legidősebb Katie (26), nálánál két évvel fiatalabb Jasmin (24), őt pedig az ifjú Gabe (21) követi. A sor legvégén pedig a még Gabe-től is 5 évvel fiatalabb Martha volt található. A család egy kisváros külvárosi részen Lovewoodban lakott. Még a gyerekek fiatalok voltak, amikor átköltöztek ide, de az itt eltöltött tíz év alatt már teljesen megszokták az új környezett. A szülők jóban voltak a szomszédokkal és látszólag a hétköznapok is úgy teltek, mint egy átlagos amerikai családnál...
Egy szép januári estén nagyon hideg volt. A kis Martha szülinapját ünnepelték. Együtt volt az egész család. Az alkalom végére a torta is előkerült és a kis Martha, aki aznap ünnepelte 17. szülinapját nagyon meghatott volt. Martha nagyon szép és igen vékony lány volt. Vöröslő haját szinte mindenki irigyelte csakúgy, mint a karcsú derekát. Ajkai szépen kerekedtek ki, de mégis mindenkit a szemével fogott meg. Egyetlen pillantással és képes volt bármelyik fiút megszédíteni akár az iskolában akár az utcán. Az ünnepség nem tartott soká. Mindenki igyekezett fel a szobájába, mert másnap vissza kellett rendeződni a hétköznapok sűrű szürke ködébe. Kora reggel minden a megszokott rendben történt. Mindenki ment a dolgára, s délután, ahogyan általában, most is először a kis Martha ért haza először. Nem volt otthon senki. Együgyűségében körbe sem nézet, hanem kapkodta a lábait fel az emeletre (ahol a négy testvérnek volt a szobája), s már le is huppant a saját székére matekot tanulni, mert másnap dolgozatot írtak belőle. Sokszor, ha nincs kedve tanulni, akkor az egyik kezét a bugyijába szokta süppeszti, hogy ezzel elterelje a figyelmét az óra mutatójának egyhangú ketyegéséről. Ezúttal is így történt. Szépen lassan csúszott le a keze bugyija irányba. Először azonban ki kellett gombolni a nadrágot. Nem húzta vele az időt tudta, hogy senki nincs otthon, így fogta és szinte letépve magáról, ledobta a széke mellé. Ott ült a rózsaszín csíkos bugyijában és elkezdte az azon lévő virágot csavargatni. Egy pár perc elteltével, ujjai úgy látszik nem elégedtek meg ennyivel és elindultak szép lassan lefelé a fehérnemű külső szélén. Mikor már kellő mélységben tudta a kezét, lassan lekezdte masszírozni a kis hamvas punciját. Ennek gyorsan meg is lett a hatása! Bugyija tocsogott a belőle jövő nedvtől, és egyre hangosabban zihált. Nem bírta tovább a másik kezéből eldobva a tollat arrébb húzta a tenyérnyi kis anyagot és mélyen felnyúlt magának. Egyszer és még egyszer, egyre hevesebben és hevesebben, amelyet a most már nem is olyan halk nyöszörgések kísértek. Hirtelen feleszmélt. Rápillantott az órára és látta, hogy elszaladt az idő, s lassan a többiek is megjöhetnek. Felajzott testével azonban nem tudott mit tenni. Úgy döntött feláll, becsukja az ajtót, rázárja és az ágyban fojtatja önmaga kényeztetését. El is indult a szoba bejáratának irányába, amikor valami neszt hallott. Kirohant, s látta, ahogy bátyja szobájának ajtaja még enyhén mozog. Az izgalomban magáról mit sem tudva, odalépett Gave szobájának bejáratához, bepillantott, és rémülten csak ennyit kérdezetett:
"Gabe mióta vagy te itthon?"
"Nos hugi, előbb jöttem mint te" hangzott Gabe száraz torkából az elhaló válasz, miközben fejét oldalra fordítva a húgára nézett. Ott állt a gyönyörűségesen szép Martha magáról elfelejtkezve, kibontott hajjal, feltűrt pólóval félig kilátszó feszes, mellekkel és a csodálatosan hosszú és formás lábai között halvány rózsaszín punciával, amelyet még nem kellett nyírni, hiszen a szőr olyan finom és kevés volt még rajta. A helyzetet furcsaságára ráeszmélve Martha nem próbálta már takargatni magát.
"Mindent láttál?" kérdezte.
"Igen" jött a halk válasz.
"Akkor most mi lesz?" jött a még mindig meztelenül álló Martha felől.
"hát én nem tudom.." akarta mondani Gabe de Martha közbevágott.
"Tudod én is lestelek már meg téged a zuhanyzóban nem egyszer. Láttam, mekkora ... szerszámod van. Nagyobb, mint a legtöbb fiúé, akivel idáig kezdtem."
"Hogy tehettél ilyet" állt fel az asztalra csapva Gabe, s ebben a pillanatban a lehúzott sliccén kibillent a mereven álló hatalmas farka.
"azt a mindenit, megfoghatom?" kérdezte Martha, s a választ már nem is várta meg, egyetlen ugrással bátyja asztalon heverő hatalmas farka mellett termett és megragadta azt. Gabe Halk sóhajtásban nyögött fel, becsukta a szemét és csak ennyit tudott mondani "ezt nem lenne szabad". Amikor kinyitotta a szemét, már teljesen más szituációban találta magát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.9 pont (115 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 vakon54 2017. 12. 28. csütörtök 23:58
Ez sem lessz soha befejezve.
#15 A57L 2016. 04. 10. vasárnap 05:54
Zavaros történet.
#14 papi 2016. 02. 27. szombat 09:33
Nem rossz.
#13 listike 2014. 09. 3. szerda 10:09
Megint egy be nem tartott ígéret.
#12 tomi19 2013. 06. 22. szombat 19:07
És hol van a be ígért folytatás ????????
#11 Kaszkadör 2012. 01. 18. szerda 14:07
Nekem nagyon tetszett és hol van a folytatás?
#10 Brigádos 2008. 11. 29. szombat 23:41
Most Gabe, vagy Dave volt a bátyja neve?
#9 sihupapa 2008. 09. 26. péntek 01:36
bocs.kicsit akartam irni
#8 sihupapa 2008. 09. 26. péntek 01:35
kicst brutál
#7 krisz 2008. 08. 28. csütörtök 16:04
várom afojtatást.
#6 Tündi 2007. 09. 10. hétfő 15:26
lesz folytatás valamikor?nagyon izgató eddig...
#5 Freddy 2007. 02. 9. péntek 13:42
Bocs novák jános de nem figyelmesen olvastad ezt a rém jó történetet az az élvezés csak 5 másodfpercig tartott!!
De az a fasz télleg egy nagy hülyeség! ebben igazad van!!
10 pont
#4 Süni 2007. 01. 29. hétfő 17:06
Nagyon jól alakul. Várom a folytatást.
#3 Novák János 2007. 01. 28. vasárnap 10:26
HÁT NEM ROSSZ , DE A HÜLYESÉG MARADJON KI.A 29.5 cm-es fasz talán túlzás . meg az öt percig tartó magömlés is.
#2 Kiváncsi ember 2007. 01. 23. kedd 01:43
Remélem, hogy minél előbb tudjuk olvasni a folytatását, mert nagyon beindított ez a történet.
#1 Törté-Net 2007. 01. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?