A+ A-

Szőke haj, kék szemek

Augusztus van. Forróság. Úgy döntöttem, elmegyek bulizni egy jót és megpróbálok összejönni valakivel. Megbeszéltem haverokkal, hogy találkozzunk és menjünk együtt. Este 8-ra értem fel Budapestre. A pályaudvar előtt volt megbeszélve a találkozó. Úgy tudtam csak olyanok jönnek, akiket ismerek :) Vártam egy kicsit és már láttam is, hogy közelednek a távolból. Furcsálltam hogy egyel többen vannak, mint amennyiről én tudtam. Amikor már közelebb értek jobban megnéztem, hogy ki jön még velük. Hát nem volt semmi látvány! Pont egyforma magasak voltunk, vékony testalkat, szőke haj, kék szem. Nagyon szép arca volt. Kicsit lányos, amit annyira nem szeretek, de a látvány ezt kárpótolta. :) Bemutatkoztunk egymásnak, le nem vettük egymásról a szemünket, és végig mosolyogtunk, majd elindultunk.
Odaértünk a buliba, már sokan voltak, üvöltött a zene, tomboltak a jobbnál jobb srácok. Mi leültünk Balázzsal és elkezdtünk beszélgetni. Ismerkedtünk, ittunk, nevetgéltünk, ahogy ez szokás. :) Megtudtam hogy 18 éves. Egy évvel volt fiatalabb nálam. Aztán elmentünk táncolni is.
Egyszer, olyan éjfél lehetett, láttam, hogy valami nagyon zavarja. Épp kérdezni akartam tőle, hogy mi a baja, de megelőzött és már mondta is, hogy ott van vele szemben egy fiú, aki egyfolytában őt nézi és ez nagyon idegesítő. Nem csodálom, én se szeretem, ha egyfolytában bambulnak. Iszogattunk tovább. Balázst egyre jobban idegesítette az a srác. Nem ismertük, csak láttuk, hogy újatlan fehér póló és rövidnadrág van rajta és a falnak dőlve nézi őt. Nem bírta tovább, közelebb ült hozzám és a fülembe súgott valamit.
" Nemsoká csinálni fogok valamit, csak arra kérlek, hogy ne haragudj meg érte, ezt csak azért teszem, hogy befejezze ezt az a srác "
Mondtam neki, hogy oké rendben van, csináljon nyugodtan amit akar. Vártunk pár percet és megint súgott valamit.
" Akkor most csinálhatom? "
Mondtam, hogy persze csináld! :)
Odabújt és megcsókolt. Nekem meg majd kiugrott a szívem a helyéről. Nem volt hosszú, rövid kis csók volt, viszont nagyon jól esett. Ott helyben belezúgtam a srácba. Szegényke rögtön elkezdett magyarázkodni, hogy ezt csak azért tette, hogy ne nézze az a másik, hogy azt higgye, hogy mi együttvagyunk. Ez be is vált, mert elment onnan. Én megmondtam Bazsinak, hogy nyugi, semmi baj, nekem nagyon is jól esett és akár folytathatjuk is. Mosolygott egyet és újra megcsókolt. Attól kezdve már nem kellett megjátszani, hogy mi együtt vagyunk, úgy viselkedtünk mint egy igazi szerelmes pár. Később be is vallottuk egymásnak, hogy már amikor az utcán megláttuk egymást, akkor tudtuk, hogy muszáj hogy történjen valami köztünk. Nagyon jól telt az éjszaka, már alig vártam, hogy induljunk haza és végre történjen több is a csóknál. Ugyanis megkérdezte, hogy nem-e aludhatna nálam. Persze hogy beleegyeztem. Nem volt senkim, ez a pasi nagyon jól nézett ki, és nem lehetett nemet mondani.
Hazaértünk. Körbevezettem a lakásban. Persze megmutattam a hálószobát is. :) Le akart zuhanyozni, ezért adtam neki törölközőt, papucsot és bekísértem, de kérte hogy menjek ki és várjam meg a szobában.
Hát nem tehettem mást, megvártam. Nem is olyan soká jött. Vizes volt a haja, még a teste is kicsit. Gyönyörű teste volt. Sportos, kissé szálkás, teljesen szőrtelen. Alig bírtam ki, majdnem ráugrottam. De még előtte rám is várt egy zuhizás. Gyorsan siettem is, minél hamarabb vissza akartam érni a szobába. Amikor végeztem és visszamentem, csodás látvány fogadott már megint. Balázs ott feküdt az ágyamon egy szál semmiben. Ki volt terülve és egyik kezével a hasát simogatta. Szóhoz se jutottam csak álltam az ajtóban. Akkor láttam, hogy mindenhol szőrteleníti magát. A Farka is szőrtelen volt, ráadásul gyönyörűen nézett ki az is. Még mindig csak az ajtóban álltam, amikor megfordult és megmutatta a popsiját. Feszes, kerek, természetesen szőrtelen, napbarnított. Ekkor megszólalt.
"Nem akarsz megmasszírozni kicsit? "
Ahogy kimondta már ott is voltam az ágy szélén. Kicsit félve mertem először hozzáérni. Csodálatos selymes bőre volt. Kérte, hogy üljek rá nyugodtan és masszírozzam a hátát. Levettem én is a törülközőt magamról. Hát nekem már javában állt a farkam. Elkezdtem gyengéden masszírozni. A nyakát, vállát, hátát, egyre lentebb és lentebb. Eljutottam lassan a fenekéig. Elkezdtem azt is markolászni, masszírozni, egyre erősebben. Tetszett neki, mert nagyokat sóhajtozott közben. Nem bírtam visszafogni magam, odahajoltam és elkezdtem csókolgatni a popsiját.
Először csak körbe-körbe, a combjait is, fenekét is mindenhol. Majd lassan egyre bentebb és bentebb haladtam a nyelvemmel. Eljutottam a "bejárathoz". Még az is nagyon szép volt. Óvatosan csókolgattam, nyalogattam. Nagyon élvezte, mert még meg is emelte a csípőjét, hogy jobban hozzáférjek. Egyre hevesebben nyaltam az ánuszát. Néha be is dugtam a nyelvem. Tiszta volt nagyon, ezért nyugodtan dugdostam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.92 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 11. 16. vasárnap 09:26
Csatlakozom, én is.
#5 genius33 2012. 09. 13. csütörtök 07:59
Szerintem nem rossz smile de olvastam már jobbat is nyes
#4 v-ir-a 2010. 11. 13. szombat 22:20
nem találom a folytatást:( szívesen elolvastam volna azt is...
#3 valaky 2008. 06. 23. hétfő 23:00
Na... de akkor miért olvastad el, hmm?
#2 masztimarci 2007. 01. 17. szerda 23:08
melegek... ejnye
#1 Törté-Net 2007. 01. 17. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?