A+ A-

Fogadás

Máig emlékeszem arra a pillanatra, mikor középiskolában az egyik tanárom azt mondta, hogy élete legszebb évei a főiskolán élte át, szűkebb körben a kollégiumhoz. Amikor az ember megismerkedik a szabad élettel, és estéről estére csak bulizik, míg az órákat arra használja, hogy kialudja magát.
Na mondom, persze. Az érettségi után sikerült is főiskolára mennem, kollégiumba, és valóban felszabadító volt. Nem szóltak bele mit csináljunk, hogyan csináljuk, hagytak élni minket. Tényleg voltak szakadatlan bulik, amiken én is részt vettem hellyel-közzel, de azért nem mindegyiken, mert nekem a tanulmányi eredmények is fontosak voltak, így nem lehettem minden éjjel holtrészeg és az órákon sem volt ildomos elaludni. Néha azért megesett.
A történet lényege azonban ott kezdődik, hogy három szobatársamból eggyel iszonyatosan rosszban voltunk. Ő az a fajta faszagyerek stílusú srác volt, aki mindig a buli közepén áll, akinek a haveri körébe kerülni kiváltság, aki mindig a legjobb cuccokat kapja, és akivel az iskola legjobb csajai járnak. Szóval egy ilyen kellemes sztereotip divatmajommal kerültem össze, aki prímán pózolhatna a pletykalapok címoldalán, vagy elmenne az egyik amcsi csudasorozat főszereplőjének. A probléma ott kezdődött, mikor eme véleményemet nem rejtettem véka alá, és nyálas közeledését, mellyel be akart venni a fanklubjába egy "menj a kurva anyádba" felkiáltással diszkréten elutasítottam.
Ezután én lettem számára a közellenség. Szidott, szívatott. Ám mindez kölcsönös volt, mert lassan körém is fanklub szerveződött, és már fogadások kötettek, melyikünk adja be végül a derekát. Az egészet talán másik két szobatársunk rühellte baromira, akik közül egy később otthagyta a sulit, a másik meg a lehető legkevesebbet érintkezett velünk. Na, ez a helyzet állt fenn akkor, mikor nálam is betelt a pohár és elhatároztam, alaposan megleckéztetem.
Aznap este a koleszban újfent buli volt, ezúttal azonban nem általános, hanem mindennel, ami szem-szájnak ingere. A szervezők - bárkik is voltak - szereztek zenekart, jó sok piát, szóval elég nagy hepaj kerekedet. Egy ideig én is lent voltam, szemmel tartottam Jonny-t - így hívta magát ellenlábasom, amúgy János volt a becses neve. Miután lerázta magáról hódolóit átkarolta aktuális barátnőjét és eltűzött a kollégium irányába. Ekkor én is leléptem a színről. Lassan kullogtam vissza, időt hagyva az illuminált párosnak, hogy legalább az előjátékon túl legyenek. A lényeg az időzítésen volt, a lehető legrosszabb időpontban akartam betoppanni. Ennek érdekében még a szobánk ajtaja előtt is várakoztam egy kicsit, hallgatózva, meddig jutottak el. Szerencsémre senki sem járt arra, így nem kellett égnem.
Végül öt-hat perc várakozás után, az "Ó te jó ég... gyerünk... szopj..." résznél benyitottam. Zumm, mindketten úgy ugrottak széjjel, mintha rugón ültek volna, pedig igazán még neki sem vetkőztek. Jonny azonnal magára rántotta félig letolt gatyáját, a csaj, aki azt hiszem a Rami névre hallgatott, meg olyan hevesen ült fel az ágyra térdelő helyzetből, hogy egy pillanatra topja alól kikandikáló melleiről is megfeledkezett. Aztán mikor rájött, zavartan és sietve szedte rendbe magát.
- Mi a faszt keresel itt? - Üvöltött rám Jonny, miközben sehogy se boldogulva farmerja zipzárjával, lehuppant barátnője mellé.
- Itt lakom a hét nagy részében - feleltem rá. - Ha nem haragszik uraság - azzal becsuktam magam mögött az ajtót, majd az ágyamhoz ballagtam. Rami égővörösen figyelt minden irányba, csakhogy kerülje a tekintetem, ellenlábasom ellenben csodálkozva meredt rám végig.
- Nem haragszol?
- Nem - feleltem és leültem. - Ne zavartassátok magatok, folytassátok csak.
- Hihetetlen - hüledezett Jonny, majd a düh kezdett kiülni az arcára. - Azt tudtam, hogy hülye vagy, de hogy bunkó is...
- Akkor legalább megismertél egy új énemet - intettem nekik. - Mit sír a szád? Nem először hozol fel ide nőt úgy, hogy itt vagyok. Miben más, ha már itt vagyok, mint hogy közben jövök? Eddig is semmibe vettél, ezután is vegyél abba - elnyúltam az ágyon.
- Baszd meg - vetette oda nekem, aztán a csajhoz fordult. Sugdosott neki valamit, mire Rami felkuncogott, megvetően rám nézett, aztán folytatta Jonny kényeztetését.
Egy ideig behunyt szemmel hallgattam, mit nyögdécselnek, cuppognak és élvezkednek, aztán, mint aki nem bír aludni, forgolódni kezdtem. Végül felültem, és bambán bámulni kezdtem őket. Rami egész elmerült a szopásban, Jonny ellenben önelégülten nézett vissza rám. Mint aki azt mondja: "Ebben az élvezetben neked sosem lesz részed."
Én meg, mintha csak a gondolataiban olvasnék, lefitymáló tekintettel megráztam a fejem.
- Mi van? - Kérdezte, látva tekintetem.
- Csak gondolkodtam.
- Min? - Firtatta.
- Hogy mennyire lehetsz tökös legény - mondtam. - Úgy értem, bizonyára nagyon is annak tartod magad, főleg hogy az orrom előtt szopatod szegény lányt... és valószínűleg ennél messzebb is mennél... de... - ezzel megvontam a vállam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.48 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Ulysses 2017. 03. 21. kedd 18:54
Szellemes! Kár minden további szóért. smile
#5 Cave 2006. 12. 9. szombat 19:50
Quentin Tarantino után szabadon :-)
Szép volt !
#4 Pavlov 2006. 12. 8. péntek 18:32
Király! Nagyon tetszett! Jópofa!
#3 hoher 2006. 12. 7. csütörtök 20:00
Király vagy Apám!
Ez igen!
Csak így tovább!
#2 Teknősbika 2006. 12. 7. csütörtök 01:05
nagyon jó!
így tovább!
régi vicc új köntösben, okés!
#1 Törté-Net 2006. 12. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?