A+ A-

A Harc

Bálint megállt a ház előtt.
- Ne haragudj - szólt a lány halkan
- Nincs semmi baj. Nem akarom elkapkodni.
Odahajolt, és megcsókolta a barátnőjét, mielőtt az hang nélkül eltűnt a kapuban.
Két okból sem sürgette a dolgot. Tényleg azt akarta, hogy barátnőjének jó legyen az első alkalom, másrészt tudta, hogy nem marad kielégítetlen. A hideg őszi eső az arcába csapódott. Meggyorsította lépteit, hogy időben visszaérjen a koliba. Mikor belépett a szobába, Ákos már lefekvéshez készült. Kérdőn nézett szobatársára, mire Bálint megrázta a fejét. Ákos bebújt a takarója alá, Bálint pedig sietve lezuhanyozott. Nem akarta, hogy Ákos elaludjon, mire visszamegy.
Már nagyon feszítette a vágy, s most, hogy találkozott a barátnőjével, még inkább felgyülemlett benne. Elzárta a melegvizet, hogy kicsit felfrissüljön. Mikor belépett a szobába, csak az egyik asztali lámpa égett. A törölközőjét a székre dobta, majd közelebb osont Ákoshoz. A fal mellé húzódva aludt, pontosabban tettette az alvást. Bálint ismerte már annyira, hogy tudja, Ákos csak megjátssza a közömböst. Egy darabig még ácsorgott az ágya mellett, mosolygott a hosszú, szőke hajfürtökön, amit reggelente mindig olyan ügyesen változtat kócossá, s mégis rendezetté, mosolygott azokon a halványpiros ajkakon, amivel úgy tud hízelegni neki, aztán a finom metszésű, kisfiús arcától annyira elütő vastag, férfias szemöldökén, a sűrű, szőke szempilláin. Felemelte a takarót, és becsúszott mellé az ágyba. Ákos még makacsul tartotta magát. Szerelmes volt Bálintba, de tudta, hogy a fiú vele csak a testi szerelemre vágyik, s az érzéseit sosem fogja viszonozni.
Nem akarta könnyen odaadni magát, ellen akart állni hiába való vágyainak, nem akarta szeretni többé... Bálint az ágyékát Ákos fenekéhez nyomta, majd óvatosan átkarolta. Érezte, hogy szobatársa teste megfeszül. Adott neki egy kis időt, tudta, hogy ilyenkor a lelkében harc dúl, de a felnőttek leereszkedő mosolyával az arcán tudta, biztosan tudta, hogy megint nyerni fog. Bálint újra támadott: Izmos mellkasát Ákos hátának nyomta, így forró lehelete a finom ívű, pihés nyakba csapódott, s vágyakozó szuszogása eljutott barátja füléig, az bármennyire is küzdött ellene. Ákos még csukott szemmel, de lassan megmozdította a fenekét. Bálint tudta, hogy ez mit jelent: Az első ütközetet megnyerte. A keze Ákos karjáról az ölébe csúszott, mire a legyőzött halkan felsóhajtott. Bálint határozottan lehúzta a fiú alsóját, majd a sajátját is. Ákos szembe fordult vele. A szemében vád és szégyen keveredett a vággyal. Most Bálint is elszégyellte magát: csúnyán kihasználja barátja érzéseit, majd mindig szánt szándékkal fájdalmat okoz neki, mikor már kielégítetten pihenget mellette, s elmondja, hogy ez csak szex volt. De félresöpörte rossz érzéseit, és gyengéden megcsókolta a fiút. A testük újra egybeforrt, Ákos belesimult a karjaiba. Szerette ezt, mikor a testük eggyé vált az ölelkezésben, mikor pár pillanatig úgy érezhette, hogy csak ketten vannak a világon. Bálint feltérdelt az ágyon, s felhúzta magához Ákost, hogy újra megcsókolhassa, de ezúttal sokkal szenvedélyesebben.
Az asztali lámpa derengő fénye világította csak meg a testüket, de Ákosnak erre sem volt szüksége: ismerte már Bálint minden porcikáját, tudta, hogy hol találhatóak a legérzékenyebb pontjai, hiszen minden egyes alakalommal, mikor együtt voltak, megszűnt számára a külvilág, csak Bálint létezett. Ő vette el a szüzességét is, és ő boldogan adta magát oda neki, pedig már akkor is figyelmeztette, hogy ez csak egy egyéjszakás, szexre épülő viszony lesz.
Aztán, mégsem így történt, mert Bálint valamilyen megmagyarázhatatlan okból újból és újból visszatért hozzá. Újból és újból meghódította, és újból és újból kihasználta. Ákos mégis szerette, mert szemben a többi fiúval, Bálint nem tagadta meg őt a hálószobán kívül sem. Nyíltan a legjobb barátjának vallotta magát, míg a többi srác a koliból,
akikkel néha lefeküdt, másnap már levegőnek nézték. Ákos a sarkára ereszkedett, és kényeztetni kezdte barátja izmos, férfias mellkasát, közben a keze végigsimította azt az izmos testet, amiért annyira szokta gyötörni a vágy.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.48 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 91boy 2017. 06. 10. szombat 08:31
Szomorú de azért szép sztori.. :(
#4 zsuzsika 2014. 12. 13. szombat 10:25
Nagyon gyenge.
#3 begi045 2009. 05. 8. péntek 23:00
a beteljesületlen szerelem ami a szívbe mar 10 pont
#2 barát balázs 2007. 01. 18. csütörtök 15:14
2 pont. A sztori nem izgató a, a vége meg mintha egy szappanoperából való volna.
#1 Törté-Net 2006. 12. 3. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?