A+ A-

Zsóka nővér

20 éve dolgozom a munkahelyemen ápolónőként, Zsókának hívnak, és 45 éves múltam. Az életem teljesen átlagos volt, férjemmel jól éltünk. Két leánygyermeket neveltünk, akik már kirepültek a családi fészekből. Ágnes lányom 24 éves, és nemrég ment férjhez. Zita lányom 21 éves ő külföldi egyetemen tanul. Gáborral, a férjemmel 25 éve élünk együtt, szerelmi házasság volt a miénk, de a tűz mára már kialudt. Szexuális életünk teljesen ellaposodott, egyre ritkább lett, és rutin feladattá vált. Nem is emlékszem már arra, hogy mikor volt orgazmusom utoljára. Úgy éreztem ennél többet, érdemlek, válni nem akartam, kilátástalannak éreztem a helyzetem. Pár hete azonban megváltozott az életem. Az intézmény, ahol dolgozom mentálisan retardált, enyhe és középfokban sérült értelmi fogyatékos gyermekek otthona volt. 18 éves korig voltak nálunk a gyerekek utána felnőtt intézetbe kerültek. Sokat voltam éjszakás, éjszakára zártuk a szobákat, és a folyosókat is. Éjjel általában egy ember volt szolgálatban. Este tízkor körbe jártam a szobákat, és a folyosókat, csend volt és nyugalom. Csak a folyosó végén lévő zuhanyzóban égett a villany, belestem a félig nyitott ajtón. Meglepetten láttam, hogy a zuhany alatt Zoli az egyik betegünk hevesen maszturbál. Zoli 15 év körüli cigánygyerek volt, nagyon ritkán beszélt, bezárkózott a maga kis zárt világába, és mosolyogva szemlélte az életet. Csodálkozva láttam milyen formás pénisze, van, hosszú volt és vékony nem olyan rövid, vastag mozsártörő, mint a férjemé. Teste még olyan volt, mint egy gyereké, de a dárdáját bármelyik felnőtt férfi megirigyelte volna. Most megállt, teste meggörnyedt, és hörögve lövellte a magját a csempére. Nagyon izgató volt a látvány, puncim bizsergett, és éreztem a bugyim nedves lett. Néhány métert hátra lopakodtam, majd hangosan közelítettem meg a zuhanyzót. Az ajtót belökve beszóltam.
- Zolika villanyoltás, takarodó, gyerünk gyorsan!
Csak bólintott, megtörölközött, felvette a pizsamáját, és a szobájába sietett. Napokig a maszturbáló Zolira gondoltam, nagyon izgatónak találtam, többnapi tépelődés után úgy döntöttem elcsábítom a fiút. Szokás volt, hogy takarodó után egy-két fiú segíthetett rendet rakni a zuhanyzókban, vagy a szennyest összecsomagolni. Ez kiváltság volt a számukra, ki kellett érdemelni, jutalmul sokkal később volt számukra a takarodó. Egyik este Zolit vettem magam mellé segítségnek, láttam rajt nagyon, örül, hogy kiválasztottam. Összebatyuztattam vele a szennyes ruhákat, külön a színeseket, külön a fehéreket, ahogy szoktuk. Jutalmul megengedtem neki, hogy a nővérszobában lévő színes újságokat nézegesse. Elmentem bezártam a folyosói rácsokat és leoltottam a villanyt. Lassan elcsendesedett az osztály, a folyósokon csak a biztonsági lámpák gyenge fénye világított. Visszatérve a nővérszobába Zoli még mindig az újságokat "olvasta".
- Zolika neked is le kéne már feküdnöd - mondtan szigorúan a fiúnak.
- Picit hadd maradjak még Zsóka néni - nézett könyörgőn rám.
- Rendben maradhatsz még, de csendben maradsz, és szót fogadsz - játszottam a nagylelkűt.
Leültem az íróasztalhoz, hogy elvégezzem a napi adminisztrációt, gyógyszerkönyv kitöltése, vételezések beírása stb.
Velem szemben volt a kanapé, ahol Zoli nézegette az újságokat. Az íróasztalom eleje nyitott volt, észrevettem, hogy a fiú a lábaim, stíröli. Erre számítottam, rövid fehér köpeny és papucs volt rajtam. Lábaim kicsit szétnyitottam, már a bugyim is láthatta, talán még a bugyim alól kikandikáló punciszőrt is. Szitnyítottam a combjaimat, majd összezártam, játszottam a fiúval. Láttam a pizsama nadrágja, elöl erősen, dudorodik. Odamentem a kanapéhoz, miközben az újságokat rendezgettem melleim majdnem kibuktak a szűk köpenyből. Zoli tátott szájjal bámulta az eléje táruló látványt.
- Gyere Zolika lefeküdni, ha jó leszel holnap is itt maradhatsz velem.
A szobájába vezettem a feldúlt fiút, biztos voltam abban, hogy rólam fog álmodni. Én is nagyon izgatott voltam, más sem járt az eszemben, mint a mosolygós cigányfiú, és az ő hosszú hegyes farka. Másnap este ugyan úgy zajlottak a dolgok, mint előző nap. Csak most nem vettem bugyit, ahogy az íróasztalhoz ülve szétnyitottam a combjaim láttam a fiú szája tátva marad. Kicsit játszottam vele, majd magamhoz hívtam.
- Látom tetszik amit látsz, gyere nézd meg közelebbről.
Négykézláb mászott az asztalhoz.
- Megsimogathatod és megpuszilhatod - bátorítottam.
Kigomboltam a köpenyem és a fiú elé tártam a buja szőrrel borított ölem. Bemászott az asztal alá, először a combjaim simogatta, majd beletúrt a sűrű bozontba. Csókjait is először a combom belső felém éreztem, beleborzongtam amikor nedves száját a pinámon éreztem.
- Nyaljad, nyaljad bátran kisfiam - bíztattam izgatottan a fiút.
Szétnyitottam a szeméremajkaimat, és a fiú fejét a rózsaszín, nedves réshez szorítottam. Először csak puszilgatta a vaginámat, majd egyre intenzívebben nyalta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.23 pont (110 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon53 2015. 12. 13. vasárnap 00:18
Ha az intézményekbe ijen nővérkék tevénykednek énis beköltözöm valameikbe.

10 pont!
#9 feherfabia 2015. 08. 12. szerda 06:31
Egész jó!
#8 A57L 2013. 07. 29. hétfő 05:02
Nem rossz.
#7 tiborg 2012. 01. 26. csütörtök 23:54
pedophilia/liliomtipras????(45/15)
#6 sihupapa 2008. 11. 16. vasárnap 23:16
egészségére kedvesnövér
#5 tiborg 2007. 08. 1. szerda 05:56
ez mar dofi fasza sztori!
irj meg ebben a zsanerban fiu!!
#4 fikaször 2006. 11. 16. csütörtök 14:17
Nekem is tetszik. 9 pont :)
#3 fixi 2006. 11. 15. szerda 00:04
very gut
#2 JOE 2006. 11. 14. kedd 00:20
Határozottan nem rossz! 9-pont
#1 Törté-Net 2006. 11. 11. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?