Biliárd

Szavazás átlaga: 6.03 pont (34 szavazat)
Megjelenés: 2024. április 13.
Hossz: 11 058 karakter
Elolvasva: 607 alkalommal
– Elég jól bánsz a golyókkal – Tamás kijelentésére barátnőm szája mosolyra húzódott, miközben a biliárdasztalra ráhajolva meglökte a dákót, s a vörös golyó a lyukba zuhant. Nem ez volt az első és nem is az utolsó kijelentése aznap este, amit a barátnőmmel való flörtölésre eszelt ki.
Láttam, hogy a legjobb barátom Alexa seggét stíröli, és összeszorult a szívem, féltékenység lett úrrá rajtam.
Mikor a kocsmából elindultunk hazafelé, már megbántam, hogy lehívtam magamhoz Tamást, hisz tudtam, aznap este ott fog aludni nálam, Alexával együtt. Tamás magas, jóképű, és hozzám képest nagy testű fickó volt szép, duzzadó izmokkal – bár az utóbbi időben egy kis pocakot növesztett, ez semmit nem vont le sármjából. Imponált a nálam és Tamásnál is tizenöt évvel fiatalabb barátnőmnek, hogy csapja neki a szelet, engem pedig idegesített a dolog.
A lakásba érve aztán kidőltünk; az egész estés italozás megtette a hatását. Leheveredtünk a franciaágyra; Alexa egy pólóban és egy szál bugyiban aludt köztem és barátom között. Még mindig dühös voltam, miközben a hátamon feküdtem az ágyon, s Alexa felé pillantottam. Letekintettem formás popsijára, s a düh és a vágy keveréke erekciót szült, mígnem azon kaptam magam, hogy seggét fogdosom, és bugyiját húzom félre, merevedő farkam pedig a szeméremajkaihoz illesztem. Alexa azonban aludni akart; kezével hátranyúlt, s ágyékomhoz érve hátratolta szerszámom, jelezve ezzel, hogy nem akarja az aktust.
Kielégítetlenül, csalódottan feküdtem vissza, s egy darabig csak forgolódtam, aludni nem tudtam. Mikor aztán néhány óra múlva végre sikerült elaludnom, szinte azonnal arra ébredtem, hogy Alexa és Tamás vadul simogatják egymást. Lihegve, kéjesen ölelkeztek, vágyakozva forrtak össze.
Nem tudom, melyikük kezdeményezte a dolgot, csak azt láttam, hogy ösztönösen simogatják egymást; barátnőm keze Tamás alsónadrágján, s hatalmas farkát simogatja azon keresztül, majd elengedi, és combjain, fenekén simít végig; míg barátom ugyanezt teszi: Alexa melleit, combjait, formás seggét tapizza, barátnőm keze pedig újra és újra visszatér Tamás álló farkára.
Huszonhárom centis farka volt, ezt pontosan tudtam, és már volt szerencsém látni is.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.03 pont (34 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Törté-Net
2024. április 13. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1