A+ A-

Az élet nem áll meg 2. rész

Egy hónap telt el azóta, hogy Móni és Dóra titokban egymásra találtak. Kénytelenek voltak titokban tartani, hiszen ha az iskolában bárki az igazgató tudtára adta volna, hogy két női tanár szexuális életet él egymással, akkor biztosan búcsút inthettek volna állásuknak. Meglepő módon annyira ügyesek voltak, hogy senki még csak nem is sejtette. Kicsit zavarta őket, hogy mindenki előtt titkolózniuk kell, de annyira szerették egymást, hogy kénytelenek voltak hazudni. Aztán telt, múlt az idő, és már csak négy hónap volt évvégéig az iskolában. Ez az, az időszak, amikor egyre több szülő jön rá, hogy csemetéjük bukása elkerülése érdekében jó lenne beszélni az oktatókkal. Nos hát magyarból is voltak páran, akik rosszul álltak. Az egyik nap az utolsó óra után, minden megbeszélés nélkül, egy férfi kopogtatott Mónika kabinetjénél. Az egyik tizedikes srác apja volt.
- Jó napot kívánok! Molnár Géza vagyok. Rabolhatom az idejét egy pár pillanatra?
- Persze, fáradjon beljebb! Ha nem tévedek, ön a Sándor apukája.
- Igen. Tudja észrevettem, hogy a Sanyi elég emberesen lerontotta az irodalom jegyeit. Mivel a fiammal már nem igazán értek szót, gondoltam bejövök az iskolájába és beszélek a tanáraival. A tanárinál mondták, hogy idejöjjek.
- És konkrétan mire kíváncsi?
- Arra volnék kíváncsi, hogy ez minek köszönhető és, hogy mivel érhetnénk el, hogy javuljanak azok a fránya jegyek? - Mondta ezt az apa mosolyogva. Mónika már kevésbé volt jókedvében, hiszen Sándor az egyik legneveletlenebb tanítványa. Majd felütötte a még az asztalán lévő naplót, és elkezdte vizsgálgatni a jegyeket. Átlagot számolt, és az apa felé fordult.
- Nos köszönhetően, a sok házi feladat hiánynak, és a témazáróknak köszönhetően, attól tartok, hogy kénytelen leszek Sándort megbuktatni. Sajnos a fia a hozzáállását látva nem hiszem, hogy képes lenne ezt kijavítani.
Az apa ezeknek a szavaknak hallatán eléggé megrendült. Mivel természetesen nem akarta, hogy fia megbukjon, megpróbált győztesként lezárni ezt a beszélgetést, elkezdett kedveskedni a tanárnőnek. Elmesélte, hogy ő fejes, egy közeli strandon, és el tudná intézni, hogy ingyen mehessen be a tanárnő és esetleg egy barátja a strand télen is nyitva tartó fürdőmedencéibe. Móni nem is akart hinni a fülének. Még soha egy szülő se próbálta megvesztegetni. Normális esetben nem is egyezett volna bele, de esszébejutott, hogy végre lenne egy hely, ahova bátran elmehetne Dórával, és nem kéne félniük, hogy valaki meglátja őket. Hisz rajtuk kívül senki se lenne ott.
- Meglátom, mit tehetek. - Ezzel semmit sem árult el, de az apuka mégis érezte, hogy elfogadták az ajánlatát.
- Nagyon szépen köszönöm!
Ezután még megbeszéltek egy időpontot, és elbúcsúztak. Nem sokkal az apa távozása után Móni felkapta a holmiját és sietve távozott. Alig vára, hogy elmesélje mit intézett kettőjüknek. Ahogy lefelé viharzott a lépcsőn megpillantotta Dórát, amint épp a saját kabinetjét zárja be. Móni odament és csak annyit mondott, hogy "Van egy kis meglepetésem". Amikor hazaértek Móni elmondta, hogy hol fogják tölteni a következő estét. Dóra nagyon megörült a hír hallatán. Neki is beindult a fantáziája. Dóra ismerte is ezt a strandot. Elmesélte Móninak, hogy a strand vagy nyolc medencéből áll, de télen ebből csak kettőt üzemeltetnek. Mindkettő jól el van különítve a külvilágtól. Csak a strandon lévők láthatnak be. Az egyik egy termálfürdő, a másik meg egy rendes mélyvizű úszómedence. Mindkettő szabadtéri, de fűtött vizű, ezért használható télen is akár. Másnap, alig várták, hogy végezzenek a suliban. Egy fárasztó pénteki nap után, igényelték a pihenést, de sajnos várni kellett, hogy a strand bezárjon. Már beesteledett, amikor Móniék egy kicsit késve, de elindultak a strandra. Amikor odaértek az apa már várt rájuk. Amíg bevezette a lányokat a strandra, addig elmagyarázta, hogy a két medence és az öltözőket kivilágítja. A fia jövője érdekében kénytelen volt megbízni a két nőben és megkérte őket, hogy vigyázzanak a strand épségére, és amikor elmennek, kapcsoljanak ki mindent. A hátsó bejárat miatt, pedig ne aggódjanak, az csak belülről nyitható. Ezzel a férfi otthagyta őket, és a két lány magára maradt.
Úgy érzeték, mintha az egész strand csak az övék lenne. Amikor beértek az öltözőbe látták, hogy egy pár női cipő van az egyik pad alatt hagyva. Jót is nevettek, hogy valaki biztos papucsba ment haza a bokáig érő hóban. Mivel úgyis egyedül voltak, levettek magukról minden ruhát, és elindultak a termál medence felé. Ahogy leértek az öltöző lépcsőjén egy hosszú, az úszómedence felé vezető, sötét folyosóra értek. A folyosóról hatalmas ablakok mutattak ki a kivilágított termálfürdőre. Az esti kivilágításban gyönyörűen festett a medence. Ez nem úszásra, hanem inkább pihenésre volt kitalálva, így a szélein, és néhol a közepén is csempéből kirakott, széles, ülőalkalmatosságok voltak felépítve. A két lány szép lassan lesétált a vízbe vezető lépcsőn és kiértek a szabad levegőre.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.72 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 listike 2014. 12. 4. csütörtök 13:04
Az első rész jobb volt.
#9 deajk2008 2014. 11. 27. csütörtök 11:04
nekem így ezért csak 9p lett, de remélem lesz folytatása...
#8 deajk2008 2014. 11. 27. csütörtök 11:01
amit viszont sajnálok, hogy a hossza nem megfelelő nekem, mert ha duplája vagy még inkább triplája lett volna a mostaninak akkor még jobb lett volna
#7 deajk2008 2014. 11. 27. csütörtök 10:58
maga a mű számomra nagyon is élvezhető volt, mert jó a menete és a szex része is
#6 deajk2008 2014. 11. 27. csütörtök 10:56
áll tőlük a faszom, mindkét homo csoport történeteitől
#5 deajk2008 2014. 11. 27. csütörtök 10:55
szeretem a homo történeteket (a leszbi történetek is homo történetek, persze a homo-t inkább a férfiaknál használjuk)
#4 PEGS_59 2013. 02. 21. csütörtök 20:07
Folytatás???
#3 mackó2009 2012. 11. 4. vasárnap 19:56
jó a folytatás is
#2 joozsi 2011. 12. 22. csütörtök 02:50
Kellemes.
#1 Törté-Net 2006. 10. 30. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?