A+ A-

Hárman párban

Már javában benne voltunk a nyárban, nekem meg nem volt társam, se társaságom, hogy legalább eljárhattam volna bulizni. Hogy csitítsam magamban a tüzet, ami már nagyon lángolt, hisz azt sem tudtam már, hogy mikor voltam utoljára férfival, gondoltam egy nagyot: keresek valami alkalmi kapcsolatot, s felcsípek egy fazont! Elmentem a központi autóbusz állomásra (egy nagyvárosban lakom), mert tudtam, hogy ennek a környékén rengeteg a meleg. Egy picit vacilláltam még az épület előtt, de aztán egy nagy lélegzetvétel után beléptem. Akkor voltam először ilyen céllal ilyen helyen, úgyhogy egy picit remegett a belsőm, de hát ki voltam éhezve, s ez az érzés legyőzte a félénkségemet. A nyilvános vécébe érve mindjárt megpillantottam néhány tébláboló alakot, de mivel nem tudtam, hogy mit is csináljak, beléptem az egyik fülkébe. Alighogy beléptem, s amikor magamra akartam csukni az ajtót, éreztem, hogy valaki megfogja a külső kilincset, s halkan megszólalt: "Bejöhetek?"
Bólintottam, s erre a srác is bejött utánam. Valamivel magasabb volt nálam, eléggé sovány, s lehetett vagy 27 éves. Na, most mi lesz? - kérdeztem magamban, s amikor a fiú észrevette rajtam a határozatlanságomat, s szememben a félelmet, azt javasolta, hogy menjünk inkább valamilyen kulturáltabb helyre, amibe azonnal bele is egyeztem.
A többi alak továbbra is a közelben őgyelgett, s irigykedve néztek ránk, én meg egy pici büszkeséggel az arcomon, hogy hát mégis megcsináltam, szótlanul követtem a fiút. Amikor kiértünk az épület elé, elmondta, hogy Marionak hívják, s ne féljek, mert egy szuper helyre visz.
Ahogy a kocsija közelébe értünk, észrevettem, hogy már ül benn valaki. Mariohoz képest egy valódi szuperpasi volt! Marconak hívták, s azt mondta, hogy 24 éves. Nagyon magas volt, rövid fekete hajú és égszínkék szemű. Semmit sem kérdeztem, hanem rábíztam magam a sorsra, hogy lesz, ami lesz! Mario azt javasolta, hogy mind a hárman menjünk a város másik felén lévő ligetbe. Amíg a kocsi a cél felé haladt, ők elől arról beszélgettek, hogy milyen király lesz az este, én meg csak hallgattam hátul. Amikor a ligetbe értünk, kerestünk egy szép, alkalmas helyet, s kiszálltunk a kocsiból. Ekkor Mario parancsoló hangon, a társa lába közé mutatva azt mondta nekem: "Szopd le neki!"
Engedelmeskedve a felszólításnak, azonnal nekiláttam, hogy kigomboljam Marco Lewis farmerét, Mario meg közben szép óvatosan az én pulcsimat és nadrágomat húzta le. Számba vettem Marco egyelőre még erőtlenül csüngő farkát, Mario meg a fenekemet kezdte nyalni, hogy sikosítsa azt. A nyelvemen feküdve Marco szerszáma (ami legalább 20 centis volt) gyorsan kőkeménnyé vált, készen állva a csatára. A nagy darab húst szinte a tövéig bevettem, úgyhogy Marco azt érezhette, mintha kefélne. Jó volt neki, érezni lehetett az élvezetet a hangjában, amikor mondta: "Szuper vagy, nagyon jól csinálod, vedd be a golyóimat is, s azután meglátod, szét foglak dugni!"
Marco szavai feltüzeltek, ha egyáltalán lehetett még a tüzet fokozni bennem!, hisz azokban a pillanatokban szinte önkívületben voltam, arra várva, hogy ez a két jó hapsi megbasszon. Odaállt Marco mellé Mario is és arra kért, hogy most az ő farkát is szopjam le. Szinte a lélegzetem is elállt, amikor elővette a szerszámát. Akkora volt, amekkorát még életemben nem láttam! Szó szerint tátva maradt a szám úgy, hogy Marco farka szinte kiesett belőle, de azon nyomban bevettem Marioét.
Már az sem volt könnyő, hogy csak a makkot betuszkoljam a számba, hát még a többi részét! Azt hittem, szétreped a szám széle, de nyeltem férfiasan, s lassan sikerült egészen a tövéig elérnem, de akkor már azt hittem, hogy az eleje a gyomromban van! A szemem megtelt könnyel, s alig tudtam levegőt venni. Ki akartam ebből a folytogató farokból szabadulni, de Mario erőssen tartotta a fejem: "Szopjál csak, kicsim! Először a torkodat baszom szét, azután meg a seggedet! Amíg élsz, emlékezni fogsz erre az estére!"
Mario egyre jobban bedurvult, Marco meg csak csendben állt, s verte a farkát. Aztán a kocsi motorháztetejére támaszkodott, s arra kért, hogy most ismét neki szopjam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.22 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2014. 11. 27. csütörtök 08:54
Gyenge.
#3 A57L 2014. 11. 24. hétfő 05:58
Szerintem gyenge.
#2 genius33 2012. 10. 10. szerda 08:01
Nemrossz smile
#1 Törté-Net 2006. 10. 15. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?