Csetes Katalino Története

Szavazás átlaga: 6.1 pont (173 szavazat)
Megjelenés: 2006. október 15.
Hossz: 10 001 karakter
Elolvasva: 61 628 alkalommal
Kata, egy igazi bombázó. Lángoló vörös haj, hosszú, formás lábak, szép kemény fenék és mellek.
Kata tanárnő volt egy helyi középiskolában, és mivel szexuálisan túlfűtött, gyakran viselkedett és öltözött kihívóan. Fiú tanulói gyakran látták combjai közül kivillanni átlátszó csipke tangáját, amin keresztül sejlett kívánatos puncija. Mélyen kivágott blúzából mellei szinte kikéredzkedtek. A srácok esti maszturbálásainak rendszeres szereplője volt a tanárnő, aki szinte biztos, hogy tudta, sőt élvezte is ezt.
Történt, hogy Katánk egy alkalommal túllőtt a célon. Bugyi és melltartó nélkül ment aznap az iskolába, hisz nyár és nagyon meleg volt. Arra gondolt, ma igazán jó napot szerez a kedvenc fiúdiákjainak és megmutatja nekik a pináját. Csak egy kis miniszoknya takarta a gyönyörű puncit és Kata bizsergett a tudattól, hogy ma fel fog izgatni egy pár diákot. Szinte nedvesen érkezett az órára, amely az utolsó volt aznap. Középiskola és nyár lévén, sokan meglógtak az utolsó óráról, de a főkolompos fiúk mind bent maradtak. A három legvagányabb srác, feltűnően, a terem elején foglalt helyet. Nem akartak lemaradni semmiről, hisz tudták mire számíthatnak Kata óráján.
De a mai nap túltett a várakozásukon is. Kigúvadt szemmel bámulták a pólót majd átszúró melleket. Fiatal farkuk majd szétrobbant a nadrágjukban. Kata feltűnően járkált a teremben és riszálta formás popsiját, sőt a krétáért is szándékosan úgy hajolt le, hogy formás fenekét kitolta a fiuk felé. Mikor látta, hogy a fiúk nadrágja keményen dudorodik, gondolta eljött az idő és felült az asztalra, lábait enyhén szétterpesztve, hogy a srácok láthassák borotvált pináját.
Az elől ülő három főkolompos rögtön összesúgott, idegesen és izgatottan csúszott lejjebb, hogy jól lássák a kitárulkozó pinát. Kata elégedetten vette tudomásul, hogy elérte célját és a tudattól nedvesedni kezdett borotvált lyuka. Arra gondolt, hogy óra után a tanári szobájában masztizni fog egy nagyot és gondolatban hatalmasat kefél a három fiatal fasszal.
Kicsengetés után elindult a szobája felé, azt már nem látta, hogy a fiúk nem rohannak szokás szerint elsőként ki a teremből, hanem izgatottan összesúgnak. Amikor nedves pinájával beért a tanáriba, meglepetésként érte, hogy ott találta a lányát, Johannát. Ma sem lesz masztizás, csak este a kádban, gondolta szomorúan. Kata lánya, 16 éves, fiatal, de szép formás, egy pici nyári ruhában, és alatta pici bugyiban volt mindössze. Épp csókkal köszöntötte anyját, amikor hirtelen és durván kivágódott az ajtó, és benyomult a három srác.
Kezükben kötél, a szemükben elszántság. Egy pillanatra meglepődtek a lányon, de ez már nem gátolhatta meg a tervüket! Meg kell baszni Katát!! Az agyukban lüktetett a vágy, és semmi sem állhatta útjukat.
Ti mit akartok itt? Kérdezte Kata, és még nem sejtette mi vár rá. azt hitte, valamit kérdezni szeretnének... Majd megtudod te mocskos kurva, kiáltotta az egyikük és hirtelen mozdulattal elkapta Kata karját, majd gyors mozdulattal rátekerte a kötelet. A másik a lányt kapta el, felismerve a helyzetet, és villámgyorsan a szobában lévő padra kötözte. A másik két fiú addigra már lefogta, és a lábait szétterpesztve az íróasztalra döntötte Katát, és lábait az asztal lábához kötötték! A kötél belevágott a húsba, kiserkent a vére, de az ijedségtől még nem jött ki hang a torkán. Most megkapod Te faszcibáló retek kurva, kiáltotta az egyik srác. Régóta izgatsz, és ma eljött az ideje, hogy alaposan megbasszunk. Eközben már tolta is le a nadrágját és kilépett az alsójából is. Fiatal és erős farka keményen meredt előre. A lány az ijedségből eszmélve sikítani kezdett. Hallgattasd el azt a kis kurvát, szólt a vezérük. A harmadik fiú engedelmesen odaszaladt, de mivel hirtelen mást nem talált, a már spermafoltos alsónadrágját gyűrte a lány szájába. Ezenkívül egy hatalmas pofont is lekevert a lánynak! Ne halljam a hangod, te kis ribanc! Majd visszafordult Katához, akinek szintén egy alsógatya volt a szájába tömve. A Kata mögött álló fiú keményen belemarkolt a formás popsiba és ujjait vadul a énektanárnő pinájába nyomta! Ezt élvezed mi, te mocskos szuka. Ezt akartad, ezért izgattál minket, hörögte, majd teljes erejéből a meztelen seggre vágott. Kata felnyögött a fájdalomtól, de érdekes módon fel is izgatta. Kemény ütések záporoztak a fenekére, már vörös volt a veréstől. Lánya közben eszeveszetten dobálta magát és sikítani próbált. Mivel Katát hason-fekve kötötték ki, mindezt látta és anyai ösztönei arra utasították, hogy segítsen, de mozdulni sem tudott. Egyszer csak egy kemény fasz nyomult a pinájába és furcsa mód bizseregni kezdett a luka. Élvezte, hogy egy fiatal fasz bassza hátulról, és ő
t
alf
eh
alf
et
alf
et
alf
len
és
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
ott
. Egy pillanat alatt orgazmusa lett, de a fasz csak pumpálta a pináját. Mi az, te ribanc, elélveztél, hörögte a srác és belemarkolt a hajába. Vedd ki a szájából a tömést, szólt a haverjának. Ha megszólalsz, összeverlek és nyomatékul egy iszonyatosat vert a seggére. A másik szót fogadott és kivette a gatyát. Most szopasd, utasította a barátját. Ne merj harapni, világos?! És egy pofon keretében a szájába nyomta kőkemény farkát. Keményen baszni kezdte a száját, az énektanárnő torkáig lenyomva farkát, ám meglepetésére Kata mohón szopni kezdte. A harmadik a farkát verve várt a sorára. A nagy baszás közepette nem vették észre, hogy kinyílt az ajtó, és belépett egy 40 év körüli férfi. Ő Kata tanárnő egyik kollégája volt.
A látványtól megdermedt a férfi, de ahelyett, hogy a nők segítségére sietett volna, meredt szemmel bámult, és a nadrágja dudorodni kezdett. Tekintete megakadt a kikötött lánykán és nem tudta levenni róla a szemeit. Vékony lábai a padhoz kötve, ruhája felcsúszva bugyija szűz pinájába tekeredve, ahogy hánykolódott.
Itt van K. tanár úr, kiáltott fel az, amelyik a farkát verte. Mind a hárman, támadólag indultak a férfi felé, aki ekkor tudott megszólalni. Nyugi fiúk, kössünk üzletet! – mondta. Nekem a lány kell, és nem láttam semmit, ha ti sem. Áll az alku? A srácok összenéztek és bólintottak. Felőlünk, minket az anyja érdekel. Majd ismét baszni és szopatni kezdték Katát.
A férfi megindult a lány felé, és megállt előtte! Letolta a nadrágját, és elővette hatalmas, farkát, amit kézbe vett, és verni kezdte a lány arca előtt. Kihúzta a szájából az alsógatyát, és egy pillanat alatt a szájába tolta, mielőtt Johanna felsikíthatott volna. Kata ezt látva, őrülten próbált szabadulni, aminek hatalmas ütések lettek a jutalmai! Ne kapálózz te mocskos ribanc, inkább nézd, ahogy a lányod megszopatják, és a hajába markolva felemelte a fejét az egyikük. A férfi fasza ütemesen mozgott a lány szájában, közben jobb keze letépte róla kis bugyit. Ujját durván,
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
osan
a szűk és száraz puncijába tolta, és keményen mozgatni kezdte benne. Kata a látványtól szinte az eszét vesztette, de furcsa módon, azonnal ismét elélvezett. Ez nem igaz, szólt a srác, aki hátulról baszta. Ennek az állat kurvának tetszik, ahogy megszopatják a lányát. És a farkát kihúzva átadta a helyét barátjának. A másik srác örült, hogy sorra került, de ő inkább Kata seggére vetett szemet. Szétkúrom a valagát a ringyónak, szólt vigyorogva, és farkát a szűk seggbe nyomta. Kata felszisszent a fájdalomtól.
A férfi közben tovább dolgozott a lányon. Őt is izgatta, hogy a tanulói basszák, szopatják a kolléganőjét. Kemény farka ki-be járt a lány szájában, közben vadul ujjazta Johanna csupasz kis pinát. Farkát kivette a lány szájából, és kezével tapasztotta be a könnyes arcot, és szájat. Lejjeb csúszott, másik kezével beigazította kőkeményre merevedett farkát, és egy hatalmas, erős mozdulattal benyomta szűz punciba! A lány szemei fennakadtak a fájdalomtól, és ordított volna, de keményen fogta a száját a férfi, így csak halk vinnyogás hallatszott. A srácok felröhögtek, és Kata fejét arra fordítva, mondták! Nézd, ahogy megbasszák a lányod is te mocskos rohadt ribanc. Akkora kurva lesz ő is, mint te. Közben állati ösztönnel kefélte a seggét az egyikük, a másik újból a szájába nyomta kemény farkát, és a torkáig tolva baszni kezdte. A férfi egyre gyorsabban mozgott a lányon, látszott, hogy nem sokáig fogja bírni a szűz pina szorítását. Farkát hirtelen kirántva telespriccelte ondójával a lány testét. A fejére, és közben kifeszített szájába is jutott az anyagból. Farka
v
alf
ér
alf
es
volt a szűzhártyától. Kata szinte őrjöngött, de nem tehetett semmit. A szeme előtt baszták meg szűz lányát, és
t
alf
eh
alf
et
alf
et
alf
len
volt. A férfi betömte a lány száját, aki fuldoklott a belekerült spermától, majd nadrágját felhúzva így szólt. Akkor áll az alku, ugye fiúk? Persze tanár úr, volt a válasz. Menjen csak, mindjárt végzünk mi is. A férfi elment, becsukva maga mögött az ajtót. A srác, aki Kata seggét baszta, egyre hangosabbakat nyögött. Fiúk, én élvezek, kiáltott, és farkát ki sem húzva, beleeresztette gecijét Kata seggébe. Már nekem sem kell sok, szólt az, aki szájba baszta. A harmadik a nő mögé került, és a farkát egy mozdulattal a tanárnő picsájába nyomta. Én is belehúzok, szólt, és vadul baszni kezdte, miközben a seggét ütötte. Pillanatokon belül teleélvezték a nő minden lyukát. Seggéből, pinájából, és a szájából is sperma folyt. Porig alázva, szétbaszva, megverve, kikötve, és igen, kielégülve feküdt az asztalon. A srácok öltözni kezdtek, és közben egyikük levette a polcról a bekapcsolt videó-kamerát, amit Kata észre sem vett eddig. Idefigyelj, te mocskos ribanc, ha csak említed is valakinek, ami itt történt, mindenki látni fogja, mit műveltünk veled, és a lányoddal. Megértetted? Fent lesz az interneten, úgyhogy kussolj! Egy nagy pofon kíséretében Kata halkan kinyögte: igen, nem mondom el senkinek. Az egyik fiú, a legrendesebb kikötözte Kata egyik kezét, ezzel módot adva a szabadulásra. A srácok elmentek, kezükben a bizonyíték, hogy megbaszták és
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
ták
a tanárnőjüket és a lányát. A videóval a kezükben pedig kifelé menet arról beszélgettek, hogy ezzel zsarolva máskor is eljátszadozhatnának énektanárnőjükkel és annak lányával...
Ez a történet, egy élénk elme szüleménye, nincs köze a valósághoz, és a személyek is kitaláltak!!!
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.1 pont (173 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
didide
2023. március 9. 09:59
#33
Jó lettvolna ha nem erőszak lett volna
1
a
angel234
2023. február 1. 04:06
#32
Kicsit durva,de érdekes is.
1
v
vasas62
2023. január 31. 14:28
#31
Ilyen a képzelgés.
1
én55
2022. május 24. 09:47
#30
Nem tetszik az erőszak.
1
z
zoltan611230
2020. november 17. 05:49
#29
Kébzelgés........
1
a
A57L
2020. június 18. 05:16
#28
Perverz írás,de nem rossz.
1
Egy magyar ember
2020. június 2. 16:08
#27
Én is tervezek ilyen erőszakolós, gruppen történetet írni. Viszont szerintem ez túlzás volt. Ígérete volt az indítás, nem tagadom. De utána elment egy rossz irányba. Szerintem a tanár úr már nagyon fölösleges volt. Úgy gondolom a helyszín választás se volt túl szerencsés. És szerintem Johannának se kellett volna kezdettől szerepelni, elég lett volna közben csatlakoznia.
1
cscsu50
2019. március 28. 06:56
#26
Jól kezdődik de baromság a vége.
1
t
t.555
2017. október 14. 02:07
#25
Egy kicsit perverz!
1
feherkalman1
2016. október 30. 12:54
#24
Jól kezdődik de baromság a vége.
1
vakon53
2016. április 2. 15:44
#23
Dúrva dejó írás!
1
b
boy75
2014. április 2. 21:29
#22
Nekem tetszett még ha csak kitalált is volt!Kissé elfajult de jó kis fantázia!
1
p
papi
2014. március 3. 19:45
#21
Nagyon durva
1
b
bubuka
2011. március 11. 21:50
#20
Zsenialis tortenet.. iskolas koromban sokat fantazialtam a tanarnoim megeroszakolasarol 🙂 10pont
1
Nagy József Dávid
2009. december 23. 19:13
#19
nagyon jó
hajátok 17 cm a piniszem szerintetek lányok az jó nektek
1
Pontifex
2009. július 1. 01:46
#18
Szerintem gusztustalan!
1
Casanova28
2009. május 5. 09:19
#17
Sziasztok!
Tegnap este 6 playmat-el nyomtam! Hihetetlen h mire képesek 6-an! Ez az első h ilyensok csajjal csináltam de egyszerűen csak feküdtem az ágyon és élveszkedtem! :) ;)
1
barny
2009. január 4. 00:09
#16
Ej haver neked egyszer van eszed halode ettolen is ikhletet kaptam...
1
Dewoor
2008. november 8. 20:32
#15
Amilyen jól indult, olyan szarul folytatódott. Nekem is volt ilyen kinnabugyi kinnacici rajztanárom, ezért nagyon tetszett az eleje, de a fölösleges káromkodás és durvulás elrontotta az egészet.
1
Lohi
2008. június 20. 09:01
#14
Nekem tetszett, bár még csak 12 éves vagyok. Sztem nem kellett volna odaírni a végére, h nem igaz történet....
1