Ébredések

Szavazás átlaga: 5.48 pont (23 szavazat)
Megjelenés: 2006. október 3.
Hossz: 6 840 karakter
Elolvasva: 1 131 alkalommal
Kinyitom a szemem, a napfény a szemembe vág. A szekrényajtó tükrében látom a körvonalaimat. Te jó ég, hol is vagyok? A szoba ismeretlen, ruha sincs rajtam, és ki ez a pasi, aki itt szuszog mellettem? Próbálom felidézni a nevét, de nem nagyon megy. Gábor? Péter? Nem! Megvan, Dávid. A vezetéknevével meg sem próbálkozom, valószínűleg meg sem kérdeztem.
Hogy kerültem én ide? Hány óra is lehet? Elvileg gólyatáborban vagyok, de ez nem is a koli. Eszembe jut, kocsmatúra után még elkezdtünk tequilázni, és ő is akkor csapódott hozzánk. Táncoltunk is, már amennyire a hatalmas tömeg, és az nagy mennyiségű engedte.
Pedig anyukámnak megígértem, hogy jó kislánya leszek, igaz, ő még "ártatlannak" hisz, pedig ha tudná...

Fel akartunk menni a koliba, de kedves szobatársaim már elfoglalták a szobát, így kimentünk az albérletébe. Igen, akkor most itt vagyok. Sárga fal, motorokról, kocsikról képek a falon, számítógép, hi – fi, kókadozó növények, szétdobált ruhák. Egy igazi fiús szoba.
Dávid felé fordulok, és látom ébredezik. Hú, mi mindent csináltunk mi az éjjel... Fáj a fejem, pedig nem aludhattam többet két – három óránál, még nem lehetek másnapos, bár lehet, hogy csak a negyednap jött ki, vagy hogy életemben nem ittam ennyit. Fejfájás ide, félig ébredező, édesdeden szuszogó pasi oda, hirtelen megint István jut eszembe. Tegnap két hónapja, hogy azt mondta nem szeret. Akkor egy világ omlott össze bennem, bár lehet, hogy kettő is, de most, hogy már megint egy ismeretlen hímnemű lény fekszik mellettem, rádöbbenek, még mindig őt szeretem. Megpróbáltam elfelejteni, ehhez néhány pasit is igénybevettem, de mindegyiket csak kihasználtam, bár egyikük sem ellenkezett túlságosan.

Dávid kinyitotta a szemét, jó reggelt kíván, megcsókol, hasamon felejtett kezét ásító szája elé emeli. István egy mosolya többet jelentett az egész éjszakánál. Megkérdezi mosolyogva, sietek – e. Órámra nézve tudatosul bennem, már rég lekéstem a jó reggeltet, és a reggeli tornát is, most biztos valami programon vannak leendő kollégáim. Telefonálok, ne keressenek, megvagyok, még élek, később megyek. Kérdezem, hogy mit csinálnak. Sportdélelőtt. Jó, majd pótolom a mozgást. Dávid javasol.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.48 pont (23 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. január 30. 12:52
#6
Elegy belegy.
1
Andreas6
2017. október 4. 05:26
#4
Nem egy nagy élmény.
1
zsuzsika
2015. január 18. 10:20
#3
Hát a zseniálistól messze van.
1
T
Teknősbika
2011. március 11. 20:51
#2
zseniális!
1
T
Törté-Net
2006. október 3. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1