A+ A-

Egy csodálatos éjszaka

A történetem egy tavaszi napon kezdődött. Látogatóba indultam a családdal az ország másik felén lévő rokonokhoz.Úgy terveztük hogy ott alszunk és másnap indulunk haza. A rokonoknak elég kicsi házacskájuk van ezért vendégszoba nincs.A szüleimet a nappaliban szállásolták el ,nekem pedig az unokahugom Kata szobájában jutott hely. Kata mióta nem láttam (kb.5 éve) igazi felnőtt nő lett.Mikor megláttam leesett az állam hogy hogy ilyen jó nő lett az én unokahugomból. Este elalvás előtt azon fantáziáltam hogy milyen jó is lenne vele eltölteni egy éjszakát,de gyorsan elhessegettem a gondolatot mert mégis csak az unokahugom! Ezekkel a gondolatokkal a fejemben aludtam el. Álmomban is Katára gondoltam hogy milyen jó lenne vele ... Ezen álomképek között hirtelen arra ébredtem hogy valaki mellémbújt az ágyba.
Kata volt az mintha csak az álmaimból lépett volna elő. Csodálkoztam hogy mit keres az én ágyamban?! Erre Ő azt felelte hogy fázik és arra gondolt hogy melegíthetném egy kicsit. Mielőtt válaszolhattam volna lágyan megcsókolt. Hirtelen elvesztettem a fejemet és azon vettem észre magam hogy a punciját simogatom a pizsamán keresztül. Tetszett neki a dolog és megkérdeztem hogy szeretné - e ha pizsama nélkül simogatnám és Ő igent mondott. Nagyon jó érzés volt megérinteni a nedves punciját hirtelen nem találtam a csiklóját ezért segített egy kicsit. Mikor elkezdtem simogatni a csiklóját akkor megremegett és nagyokat sóhajtozott. Közben Ő is elkezdte simogatni masszirozni a már régóta merev szerszámomat ez nagyon jól esett nekem. Egy darabig simogattam időnként a puncibejárathoz nyúlva megnedvesítettem az ujjamat nehogy fájdalmat okozzak neki. Ekkor megkérdeztem hogy szeretné -e ha a nyelvemmel csinálnám ugyanezt igen szeretném - mondta én erre hanyatt fektettem és lehúztam róla a pizsamát.
Széttártam a combjait és ekkor végre megláttam csodás rövidszőrű nedvekben úszó punciját. Egyből elkezdtem csókolgatni nyalogatni a szeméremajkait később a csiklóját is kezelésbe vettem a nyelvemmel folyamatosan sóhajtozott és mondta hogy nagyon jó érzés és ne hagyjam abba. Később bevetettem az ujjaimat is és óvatosan behatoltam a hüvelyébe nagyon finom selymes és szűk a puncija. Elkezdtem masszírozni a G - pontját és ujjazni a punciját. Az ujjazás és a csikló nyalogatása megtette a hatását kisvártatva csendesen elélvezett. Ezek után azt mondta hogy Ő is szeretne nekem örömet szerezni. Hanyattfektettett és megkért arra hogy irányítsam Őt mert még nem csinált ilyet. Azt mondtam hogy csinálja és ha valami nem jó akkor majd szólok. De nem kellet irányítani mert nagyon jól csinálta puszilgatta majd nyalogatta teljes hosszában a kőkemény szerszámomat.
Később bekapta a makkomat és nagyokat szívott rajta és hosszasan cikázott rajta a nyelvével, tökéletesen ráérzett a helyes technikára nagyon jól csinálta. Közben megkért hogy szóljak ha jövök mert nem szeretné ha a szájába élveznék. Annyira jó volt hogy nem kellett sokáig kényeztetnie a szájával mert hamarosan kilőttem magamból a spermámat közben Ő kivette a szájából a szerszámomat és a hasamra irányította a spermalövéseket.Ezek után a szemembe nézett és azt mondta hogy most szeretne velem szeretkezni és szeretné elveszíteni végre a szüzességét. Én csodálkozva néztem rá mert nem gondoltam volna hogy én leszek az aki először szeretkezik Katával. Igent mondtam és megkértem hogy lazuljon el és bízza rám magát. Hanyatt fektettem az ágyon és lehúztam róla a pizsamafelsőt és elkezdtem csókolgatni a nyakát bekaptam a fülcimpáját és a fogaimmal morzsolgattam mély sóhajokkal jelezte hogy nagyon tetszik neki amit csinálok.Kezelésbe vettem a csodás melleit csókolgattam finoman harapdáltam a bimbóit.
Ezután tetőtől talpig elborítotttam csókokkal a testét. A fejénél kezdtem az egyik mellén keresztül a hasáig majd a comb belső oldalán haladtam a lábujjáig, onnan indultam vissza. Ezek után hasra fektettem és tetőtől talpig végigcsókolgattam. Majd óvatosan a csodás popsifélgömbök közt megbuvó anusát kezdtem el a nyelvemmel izgatni közben az ujjaimmal a csiklóját simogattam közben ő apró sikolyokkal jelezte hogy nagyon jó neki a ténykedésem. Hátára fordítottam és elkezdtem nyalni a csodálatos nedves puncit.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.28 pont (79 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 vakon53 2016. 04. 2. szombat 17:37
Netörődjél a fikázókkal írjáltovább.
#11 deajk2008 2015. 03. 25. szerda 06:53
szeretem a családon belüli szeretkezéseket, 9p...folytasd
#10 papi 2014. 03. 17. hétfő 05:11
Nem tetszik nagyon
#9 listike 2014. 01. 28. kedd 19:21
Ez meg sem történt.
#8 Teknősbika 2010. 03. 12. péntek 14:32
a csodálatos rövidszőrű nedvek egész pontosan mit jelentenek?
#7 sztbali 2009. 05. 18. hétfő 09:51
Nagyon ... hát nem tudom. Eléggé gyenge.
#6 marci 2007. 03. 5. hétfő 17:08
száraz, uncsi!
#5 adamowo 2006. 10. 29. vasárnap 07:32
Jóvan nemegypikasszó.
#4 adoniss 2006. 09. 29. péntek 14:51
és 9 hónap múlva megszületett a gyerek
#3 Miller 2006. 09. 27. szerda 11:35
Ne erőltesd az írást...
#2 Okos Tojás 2006. 09. 27. szerda 11:28
Hát mit mondjak ? Minusz 10 !
#1 Törté-Net 2006. 09. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?