A+ A-

Paráználkodás az apóssal

Nászútra az Adriára mentünk, Dubrovnikba. Apósom vitt bennünket a Mercedesszel. Anyósom is jönni akart, de apósom lebeszélte. Feltűnt, hogy csak ő akar velünk jönni, de nem fogtam gyanút, miért.
Kora este léptük át a határt Hercegszántónál. Úgy terveztük, hogy éjszaka megyünk, elkerülve a nappali forgalmat és hőséget. Reggelre már szerettük volna a tengert látni. Átvágtunk a Vajdaságon, majd átkeltünk a Száván is. Teljesen besötétedett. Tündével csókolózni kezdtünk a hátsó ülésen. Később kigomboltam a blúzát és a mellét szoptam. Apósom nem sokat látott belőlünk a tükörben, de tisztában volt vele, hogy mit csinálunk. Szemmel láthatóan izgatta a dolog... Fészkelődni kezdett a vezetőülésen. Láttam, hogy az ölébe nyúl; az izgalomtól megmerevedett hímvesszőjét vehette ki a nadrágjából. Izgalma minket is feldobott. Tündével hanyatt dőltünk az ülésen. Kezem a hasáig felhúzott szoknya alatt, a széttárt meztelen combjai között vájkált, a nedves bugyiban. Simogattam szőrös szeméremdombját, tapogattam pici csiklóját, középső ujjam ki - be járt a nyálkától olvadozó hüvelyben. Tünde a nyitott sliccemen kimeredő hímvesszőmet simogatta, mutatóujját makkomon, a húgycsőnyílásból folyó nedvemmel kenegette. Mindketten közel jártunk a kéjérzéshez.
Apósom egyre izgatottabban forgolódott a helyén, jelezve, hogy neki sincsenek kötélből az idegei. Már csak egy kézzel vezetett, a másik keze az ölében volt. Éppúgy be lehetett gerjedve mint mi. Azon gondolkoztam, vajon mekkora hímtagja lehet?
A fényszórók egy Krusovo nevű helység névtábláját világították meg. Boszniában jártunk. Apósom kibogozta és levette a nyakkendőjét. Láttam, hogy már nem bírja tovább. A települést elhagyva lassítani kezdett és megállt az útszéli panzió előtt.
- Gyerekek! - szólt hátra izgatottan. - Mi lenne, ha bemennénk ide? Elfáradtam, pihenni kéne egy kicsit. Nem akarom, hogy történjen velünk valami az úton, csak azért, mert fáradt vagyok. Mi a véleményetek?
Tündével boldogan néztünk össze: soha jobbkor! Fel voltunk izgulva, egy kiadós közösülés már éppen ránk fért volna. Beleegyeztünk a dologba.
A panzióban volt még hely. Néhány török kamion állt a parkolóban, azok sofőrjei voltak bent. Kettőt láttunk is közülük a biliárd szobában. Lökdösték a golyókat és jól megnéztek bennünket. Látszott, hogy nászutaspárok nemigen járnak errefelé. Apósom kivett két szobát, egyet nekünk, egyet magának és felmentünk.
Szobánkban sötét és fülledt meleg volt. Fölkapcsoltuk a villanyt. Egyszerű, de ízléses berendezést láttunk. Fürdőszoba nem volt, le kell menni a szuterénba, ott van külön női és férfi fürdő, mosdóval egybekötve. Nem problémáztunk rajta. A villanyt leoltottuk, az ajtót bezártuk és az éjjelilámpa fényénél levetkőztünk. Már vetkőzés közben felizgultunk egymás meztelenségétől. Hímvesszőm ragyogóan állt. Az ágyra másztunk és közösültünk. Gyorsan elélveztünk. Másodszor már tovább tartott. Harmadszor a fotelba térdeltettem Tündét és a végbelét használtam. Jó sok krémet nyomtam bele, hímtagomat is bekentem, könnyen bement. Tünde előrehajolt, én meg mögéje állva, hasánál átölelve, minden erőmből magamhoz szorítva, adtam neki! Hímvesszőmet tövig jól megjárattam végbelében. Egész idő alatt levegő után kapkodott, de állta lökéseimet. Egyik kezével a fotelba kapaszkodott, a másikkal a csiklóját ingerelte. Élvezéskor hangosan nyögtünk, Tünde kiabált is, amikor végbelében a magömlést érezte. Biztos, hogy kihallatszott, de nem törődtünk vele. Eleresztettük magunkat, elvégre nászúton voltunk.
Mosakodni indultunk. Tünde már elment a női fürdőbe, én éppen indultam a férfiakéba, amikor kinyílt a velünk szemben lévő ajtó és fürdőköpenyben, strandpapucsban kilépett szobájából apósom. Felindult állapotban volt. Arcán és homlokán izzadságcseppek gyöngyöztek. Tekintete zavart, hangja rekedt volt.
Megütközve néztem rá. Még sohasem láttam ilyennek.
- Gyere be! - kapta el gyorsan a karomat, lihegte. - Gyorsan, addig, amíg a Tünde nincs itt!
- Mi van, mi történt? - kérdeztem értetlenül. - Valami baj van, Apu? Rosszul vagy?
- A francot! Gyere! - tuszkolt befelé, durván. - Bent majd megtudod!
Idegesen léptem át a küszöböt. Nem tudtam elképzelni, mit akar tőlem. Semmi rosszat nem tettem ellene. Aggodalmam csak nőtt, amikor bezárta mögöttünk az ajtót. Szobájában csak az éjjeli lámpa égett. Az ágy vetve volt, de látszott rajta, hogy senki sem feküdt benne. Tekintetét látva, valami derengeni kezdett bennem, de nem volt időm végiggondolni, mert villámgyorsan szétnyitotta és levetette a köpenyét. Meztelen testét sűrű szőrzet borította. Hímtagja merevedésben volt. Jóval nagyobb volt az enyémnél, lehetett olyan 20 - 22 centiméteres.
Mindent értettem már.
Apósom hozzám lépett és - a szexuális gerjedelemben lévő férfi türelmetlenségével - azonnal a fürdőnadrágomba nyúlt. Egyik kezével az ernyedt, még krémtől zsíros hímtagomat fogta meg, a másikkal a sajátjához nyúlt. Lihegve maszturbálni kezdett, miközben fogdosott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.83 pont (118 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2017. 03. 19. vasárnap 05:09
Ez egy jó írás.
#6 x124 2012. 02. 15. szerda 11:07
Folytatást!
#5 tinna 2009. 08. 29. szombat 19:02
nagyon felizgultam, pedig nem is szeretem a homo sztorikat... Nedves a puncim
#4 imy36 2008. 11. 18. kedd 09:22
Nagyon szuper a történet!!FOLYTATÁS???????
#3 sihupapa 2008. 10. 2. csütörtök 22:59
az a baj hogy egy jól induló történetnek elmarad a folytatása.
#2 Gus 2002. 09. 18. szerda 13:59
Nagyon király!:)Még most is lihegek:)
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?