A+ A-

A legjobb utazás

Robival, miután testi-lelki jó barátok lettünk, úgy döntöttünk, hogy négyesben (ő, az ő egyik haverja, a legjobb barinőm és én) átugrunk Bécsbe, hiszen nyár van... a bulik pedig csalogatnak, és elég jó nyelvgyakorlási lehetőség. Azt a hibát követtük el, hogy este indultunk el, fáradtan, négyünk közül pedig csak Robinak és nekem volt jogsija, én mivel alkoholos csokoládét fogyasztottam a délután folyamán, inkább nem vezettem, Robi pedig fél kettő tájékán elfáradt. Úgy döntöttünk, hogy félrehúzódunk és egy pihenőbe várjuk meg a pirkadatot. Előkotortuk a csomagtartóból a két pokrócot, majd Gábor, Robi haverja, aki már többször jelezte nekünk, hogy barinőm, Trixi, bejön neki, így ők elmentek kettesben beszélgetni. Robival kettesben maradtunk, hátrahúzódtunk a hátsó ülésekre.
- Nem vagy álmos? - kérdezte Robi.
- Dehogyis - vigyorogtam kajánul.
-Nincs kedved megmasszírozni?
-De. Csak akkor fordíts nekem hátat...
Lágyan kezdtem el masszírozni, majd a kezem a hasára vándorolt, végül a nadrágjában kötött ki a mancsom, ahol a lágy simogatások hatására, Robi férfiassága már merev volt. Húzogatni kezdtem neki, a kezei pedig a combomat kezdték simogatni, majd egyre inkább a lábam közé vándorolt a keze. Nadrágon kívül kezdett izgatni, majd kezeivel lehúzta a zipzárt és a bugyimon keresztül simogatott. Bugyin keresztül tapogatta ki a már igen nedves nyílásomat, a megduzzadt csiklómat. Középső ujjával nyomkodott, majd befurakodott a bugyimba és bedugta az ujját. Lágyan, lassan ujjazott, miközben én ugyanolyan lágyan vertem neki. Egyre gyorsított, amire én is gyorsultam, közben majdnem elélveztem, de ezt az érzést későbbre akartam tartogatni.
A nadrágjából elővettem a merev hímvesszőjét. Ő óvatosan körbe sandított. Maga felé húzott és elkezdte a hasamat simogatni. Ekkor még senki sem tudta, hogy az előző kalandunk gyümölcse ott növekszik a pocakomban. Lágyan simogatta a hasam, kérdőn rám nézett:
- A múltkor nem védekeztünk...
- Most se fogunk... -feleltem.
- És ha... ? -kérdezett vissza Robi.
Elmosolyodtam. Robi ölébe ültem, lágyan hatolt belém, közben hátamat simogatta, nyakamat csókolta. Nedves puncim örömmel fogadta be őt, hiszen csak erre várt.
Lassan lovagoltam rajta, majd gyorsítottunk, amikor észrevettük, hogy a kocsi is lassan mozogni kezdett, lassítottunk. Leszálltam Robiról, bár minden egyes porcikám kívánta őt.
- Nem kellett sok, hogy elmenjek... - nyögte.
- Hidd el, nekem se - nyögtem vissza.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.85 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2014. 03. 10. hétfő 08:57
Aranyos, csak rövid.
#2 genius33 2012. 10. 8. hétfő 12:53
Túl rövid.
#1 Törté-Net 2006. 08. 19. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?