A+ A-

Szexuális felfedezések

Még általános iskolába jártam, amikor átéltem első szexuális élményemet. Hetedik osztály környékén valami megváltozott az életemben. A hormonok elkezdtek dolgozni bennem, felforrt a vérem és semmi másra nem tudtam koncentrálni, csak a nemiségre. A többi srác is így volt ezzel az osztályban, és emlékszem, hogy a legjobb barátaimmal titokban összejártunk, hogy megosszuk egymással élményeinket, tapasztalatainkat. A suliban folyton a lányokat hajtottuk.
Szünetekben rájuk rontottunk és megfogdostuk őket, ahol csak tudtuk, később meg kis tükröket szereztünk és azzal néztünk be a szoknyájuk alá. Órákon a tanár nénik lábait és fenekét bámultuk, és szándékosan odahívtuk őket magunkhoz, hogy beleshessünk hatalmas cicijeik közé, mikor odahajolnak, hogy segítsenek a feladatban. Ezek felfoghatatlanul nagy élményt jelentettek számunkra, de az igazi áttörést az hozta meg, amikor egyikünk elcsent a szüleitől egy szexújságot és hosszas rábeszélés után hajlandó volt elhozni az egyik délutáni összejövetelre.
Emlékszem, hogy körülültük őt és alig bírtuk kivárni, hogy végre belelapozzon. A szemlátomást agyonhasznált újság ma már közröhej tárgya lenne, de akkor pillanatok alatt néma csendet varázsolt a szobába. Szemünk mohón falta a látványt, agyunk pedig gőzerővel zakatolt, ahogyan megpróbálta feldolgozni a látottakat. A teljesen közelről látható meztelen testek, a hatalmas mellek, a nedvesen vöröslő, szőrös nemi szervek sokkolóan hatottak mindnyájunkra, és a lapozgatás előre haladtával mindenkinek igencsak domborodott a nadrágja. Jómagam teljesen kész voltam, egyszerűen képtelen voltam megbirkózni az újfajta élmények okozta érzelmi túlfűtöttséggel. Mikor hazaértem, még mindig remegtem. Próbáltam elterelni a gondolataimat, de hiába. A szemeim előtt újra és újra egymásba gabalyodott testek szellemképei kavarogtak. Semmi másra nem tudtam gondolni, csak a nőkre és a szexre. Anyám szólt, hogy kész a vacsora, de mondtam neki, hogy nem vagyok éhes és bemenekültem inkább a szobámba. Pár perc múlva utánam jött és az ajtóban megállva faggatózni kezdett, hogy mi bajom van, beteg vagyok-e, miért nem eszem, meg ilyenek.
Ahogyan ott állt az ajtófélfának dőlve, a háta mögül beszűrődő fény átvilágította egyébként is áttetsző anyagból készült otthonkáját, így aztán teljesen kirajzolódott alatta karcsú derekának, kerek csípőjének, hosszú combjának körvonala. Azt hittem, csak képzelődöm, ezért gyorsan becsuktam a szemem, de amikor újra kinyitottam, ugyanaz a kép tárult a szemem elé. Pillantásom ösztönösen besiklott a két combja közé, ahol jól kivehetően felcsillant merész szabású csipkebugyijának fehér foltja. Tekintetem feljebb vándorolt, és kacéran átsejlő köldökétől indulva végigsimította kecses testét, gyönyörű hasának buja domborulatán át egészen a súlyos mellekkel telegyömöszölt melltartójának világos sziluettjéig. Leírhatatlan vizuális élmény volt ez, amiből csak az a kegyetlen felismerés zökkentett vissza a valós életbe, hogy a tőlem alig karnyújtásnyira lévő pompázatos női test történetesen a saját anyámé volt. Teljesen összezavarodtam. Egyfelől szégyent éreztem amiatt, hogy így megbámultam anyámat, másfelől viszont furcsa, eddig soha sem tapasztalt, perverz örömöm telt benne.
Az ereimben lüktető vágyak ádáz tusát vívtak erkölcseimmel, és kérdéses volt számomra, hogy a józanész képes lesz-e győzedelmeskedni a kangörcs felett. Végül valahogyan sikerült összeszednem magam, elkaptam pillantásomat a tiltott gyümölcsnek számító nő idomairól, és erősen reménykedtem abban, hogy nem vett észre az egészből semmit. Látván, hogy nincs ilyen veszély, minden erőmmel azon voltam, hogy meggyőzzem arról, hogy nincs semmi bajom, aztán végre nagy nehezen sikerült elhessegetnem a szobámból. Még sokáig tépelődtem a szobámba zárkózva, aztán úgy döntöttem, hogy a mozgalmas napot egy frissítő fürdővel zárom.
Lezuhanyoztam, és már épp a törölközésnél tartottam, amikor megint rám törtek az erotikus képek és gondolatok. Becsuktam a szememet és hagytam, hogy eszembe jussanak a pornóújságban látott képek.
Teljesen felizgultam, de ekkor hírtelen anyám jelent meg a fejemben, ahogy formás idomai átsejlenek a vékony ruha alól. Ettől a gondolattól vad vágyak kezdtek kavarogni bennem, de szinte ugyanebben a pillanatban jött a bűntudat is, amitől azonnal szertefoszlott a látomás.
Kinyitottam a szemem és ahogy elemeltem a törölközőt magam elől, megpillantottam ágaskodó farkamat. Persze már máskor is volt merevedésem, sőt az utóbbi időben egyre gyakrabban, de most először találtam magamat pucéran egy erekció kellős közepén. Néztem a hatalmasra duzzadt, teljesen merev szerszámot, és valósággal ámulatba ejtett ez a látvány. A máskor játékosan himbálózó, vicces kis testrészt most óriásira nőtt, az egészet vastag, kéklő erek borították, a bőr annyira hátrahúzódott rajta, hogy a vége szabaddá vált és olyan hevesen rángatózott, hogy majdnem elszédültem a gyönyörtől minden egyes rándulásnál.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.94 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 papi 2016. 02. 14. vasárnap 21:48
Nem rossz
#10 A57L 2013. 08. 16. péntek 04:46
Egész jó.
#9 toomi 2011. 09. 19. hétfő 01:32
....nálunk anyu nem "jött közbe..." smile
#8 gergő 2010. 05. 15. szombat 18:18
nekem tetszett,fel is állt rá!!!
#7 boax 2009. 09. 16. szerda 14:58
Izgató, velem is történt már hasonló, rokonnal. Csak kár, hogy nem "teljesedett ki"...
#6 aJani 2006. 09. 8. péntek 17:28
lesz folytatás?
#5 Carad 2006. 08. 21. hétfő 10:51
Folytatni kellene, mert ez így csak egy csonka váz...az írás stílusa amúgy nem rossz...
Nekem is volt hasonló élményem, szerencsére nem nyitott ránk senki!
#4 ThunderX 2006. 08. 17. csütörtök 13:38
Kéne valami folytatásféle, mert ez így egy félkarú óriás...
#3 szanci 2006. 08. 17. csütörtök 00:08
kedvcsináló?! höhö
#2 D 2006. 08. 16. szerda 15:39
lehet belőle még valami, ez így inkább csak kedvcsináló.
#1 Törté-Net 2006. 08. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?