A+ A-

Képzelgés?

Anett jókedvűen tartott hazafelé, hiszen beszerzett három jegyet a legújabb mozifilmre. Gyerekeit akarta vele meglepni születésnapjuk alkalmából. Tamás és Kati ugyanis 16 éves, kétpetéjű ikrek voltak. Anett leányanya volt, hiszen 17 évesen szülte az ikreket. Tulajdonképpen ő ennek köszönhette, hogy megőrizte karcsú alakját, hiszen volt ideje, és energiája lesportolni a súlyfelesleget, de ez nem semlegesíthette az első néhány év szenvedését, úgyhogy reménykedett magában, hogy ők nem lesznek szülők ilyen fiatalon
-Pláne, hogy apjuk sincs, aki segíthetne nekik, hiszen még a születésük előtt lelépett az a rohadék.- gondolta bosszúsan, aztán megnyugtatta magát.-Ugyan, kár izgulni, hiszen még nem is járnak senkivel.
Felszállt a 6os buszra, és közben valami fura jutott az eszébe. És ha azért nem járnak senkivel, mert ők ketten... együtt...? Vele is megtörtént, bátyjával rendszeresen kielégítették egymást. Persze, ők csak szájjal csinálták, de ha tudnak valahogy védekezni, biztosan megtörténik az aktus is. Gumióvszert és pesszáriumot szégyelltek venni, a fogamzásgátlóhoz pedig szülői engedély kellett. Így hát maradt az orális szex. Lelki szemei előtt lejátszódott egy képsor: hazaérkezik, különös, nyöszörgő hangokat hall a hálószobában, óvatosan, és meglátja Tamást, amint épp a húgával szeretkezik. Még nem vették észre. Most mit csináljon? Tudja, hogy ez erkölcstelen, de nem akarja őket megzavarni, és megszégyeníteni. Meg aztán, titkon még élvezi is a perverz látványt. Kati éppen Tamást szopja, miközben magát ujjazza. A lánya puncija is kopasz, akárcsak az övé, ez még nem is furcsa, de a fia szerszáma is teljesen szőrmentes. Hűha!-gondolja Anett. Legnagyobb rémületére megkívánja saját gyermekeit. Ők időközben pózt váltottak, most Kati van felül, lovaglóülésben. Már most nagy, és formás, de még nem teljesen kifejlődött melleit Tamás élvezettel fogdossa. Anett nem bírja tovább: maszturbálnia kell, különben megőrül! Felhúzza rövid szoknyáját, kivillan alóla hosszú combja. Jó hogy nem szeret bugyit hordani, most nincs akadály kecses ujjai, és nedvedző puncija között. Becsukja szemét, és megujjazza magát. Igen, a saját, éppen szeretkező, gyerekeire masztizik! Hihetetlen! A világ lassan elenyészik körülötte, már csak saját izgalma létezik. Már egészen magánkívül van. Nemsokára elélvez. Midjárt, mindjárt, már nem kell sok. Mindjárt, éééés...
-Anya!-hallatszódik valahol tudata mélyén. Ajaj, baj van. Az ajtó, amit az elvezet hevében elengedett, most kinyílt, és Tamás meglátta őt. Ujjait villámgyorsan kihúzza nyílásából, és teljesen elvörösödve, ledermed. Gyermekei szintén égő fejjel bámulnak, de ők nem tudták egy mozdulattal abbahagyni, amit csináltak. Némi kínos csönd után Anett félénken megkérdezi:
-Beszállhatok?
Ők összenéznek, és mosolyogva bólintanak. Odalépnek anyjukhoz, és miközben Kati finoman megcsókolja, Tamás elkezdi megszabadítani a még rajta levő ruháktól. Nem telik sok időbe, hiszen alig van rajta valami. A felhúzott szoknya, a felsője, és egy halványan áttetsző melltartó.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.59 pont (73 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 sztbali 2017. 05. 9. kedd 10:29
Jóféle,de folytatàs kéne.
#10 A57L 2016. 10. 20. csütörtök 05:16
Hát ez gyenge lett.
#9 zsuzsika 2014. 10. 19. vasárnap 18:29
Nem rossz.
#8 sarmos 2009. 12. 2. szerda 23:59
jo
#7 sihupapa 2008. 10. 1. szerda 05:08
külömbenis aki jobbat tud az irjo és akkor kritizáljon.
#6 sihupapa 2008. 07. 20. vasárnap 01:51
mit nyavalyogtok,űtős kis
tőrténet.
#5 Okos Tojás 2006. 10. 16. hétfő 14:11
Elkapkodtad.
#4 opeti 2006. 08. 7. hétfő 22:09
Az ötlet jó, csak a részleteket kellene kidolgozni. Talán a folytatásba.
#3 nova23 2006. 08. 7. hétfő 21:03
szerintem ötletes, bár jobban is ki lehetett volna dolgozni de elsőre nem rosz
#2 Carad 2006. 08. 7. hétfő 11:49
Gyatra...
#1 Törté-Net 2006. 08. 7. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?