A+ A-

Neked

Már egy hete itt vagyok a koliban, sikerélmény, semmi, a héten két vizsgáról vágtak ki, egyre több embertől hallom, hogy már végzett, megy haza pihenni. Nekem még hat vizsgám van, na jó öt, mert egyet, már átcsúsztattam a következő félévre. Alig várom a pénteket, jön le anya, pár órára, és talán estére te is.
Végre péntek este van, egy óra és itt lesz a vonatod. Kezdek készülődni, megyek ki eléd. Meglepi lesz, te úgy tudod, hogy bent várlak, mert már napok óta nem aludtam, és nincs kedvem kimenni. Frizura, smink? Rendben, indulhatok.
Utálok mindent, főleg a városi tömegközlekedést. Miért nem jön a busz, amikor már rég itt kéne lenni? Vagy miért ment el előbb? A következővel nem fogok odaérni. Végre itt van egy, a sofőr mintha érezné, hogy késésben vagyok, nagyon siet. Itt vagyok az állomáson, már jön a vonatod, mindjárt sokkal színesebben látom a világot.
Emberek tódulnak lefelé, de te nem jössz, kezdek kétségbe esni, hogy túl jól sikerült a meglepetés, és talán már úton vagy a koli felé? Oldalra fordulok te ott vagy, rám mosolyogsz. Már jóval előbb észrevettél, állítod, tudtad, hogy itt leszek, meglepetésként meg akartál ijeszteni. Túlságosan egy hullámhosszon jár az agyunk.
Végre itt vagy átölelsz, tartasz, csókolsz, úgy mintha nem egy hete, hanem mintha egy hónapja nem láttuk volna egymást. Finoman beharapod a szám, nyelveddel lassan körözöl, majd hirtelen hevesre váltasz, mintha fel akarnál falni, majd újra lassítasz. Úgy érzem már órák óta csókolózunk, pedig valójában alig pár perc telt el.
Elindulunk hazafelé, én már mindenen nevetek, a rosszkedvem teljesen elrepült, tudom minden rendben lesz, majd te segítesz és itt vagy velem.
Itt vagyunk a koliban, vacsizunk beszélgetünk a többiekkel, bejövünk a szobámba, szerencsére szobatársaim otthon vannak, miénk az egész szoba. Kedves barátnőm csatlakozik hozzánk egy darabig, csak még egy kicsit beszélgetni, csak még átírni egy filmet, de utána tényleg megy...
Én az ágyon fekszem, mellém ülsz, megsimogatsz, néha adsz egy puszit az arcomra, a számra, nagyon jól esik, de én most mást akarok. Két hete nem lehettünk együtt különböző problémák miatt. Én már téged akarlak. Végre a barátnő is elköszön. Kettesben vagyunk, már nagyon régóta erre vágyok.
Tudom, elszívsz egy cigit, utána csak az enyém leszel. De én akaratos vagyok. Közel húzlak, megcsókollak, egyre szenvedélyesebben, asszem elég hatásos érv a dohányzás elhalasztására. Csókolsz - csókollak, és kezeink is elkezdik bebarangolni a másik testét. Végigsimítasz a mellemen, felnyögök, igen erre vágytam, végre megkapom, amit szeretnék. Lehúzom rólad a pólód, végigsimítom a felső tested, lerángatom a farmerod, és húzom a boxered is. Te sem tétlenkedsz, vetkőztetsz folyamatosan, talán kicsit visszafogottabban. Honnét van ennyi önuralmad?
Melltartóban vagyok és bugyiban, azt mondod, szép vagyok. Összeöltöztem, minden fekete, pont, ahogy szereted. Kicsit nézel, megjegyzed, hogy erről a látványról kéne egy fénykép, de elkészítése helyet leveszed a melltartóm. Szádba veszed a mellbimbómat. Nyelveddel finoman körözöl, néha megszívod kissé, majd bele - beleharapsz. Közben simogatjuk egymást.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.5 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 genius33 2013. 04. 13. szombat 05:45
Hm nem is tudom.
#1 Törté-Net 2006. 08. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?