A+ A-

Olasz nyár

Napfény és tengerpart. Olaszországi nyaralás Riminitől délre augusztus utolsó napjaiban. Ez volt az első eset, hogy feleségemmel, Katival együtt mentünk külföldre házasságkötésünket követő harmadik évben. A tengerpart, a strandok, a szállodák, a parti bazársor mind mind csodálatos élményt jelentett számunkra. Életritmusunk pillanatok alatt megváltozott és felvettük a mediterrán szokásokat. Későn keltünk és a bőséges reggeli után még visszafeküdtünk lustálkodni, vagy a bazársoron sétálva nézegettük a temérdek árut. Aztán a strandon folytattuk a napot, elnyúlva a parti fövenyen élveztük a meleget és a semmittevést. Nem tudtam betelni a látvánnyal, amint a szebbnél szebb nők csípőig felszabott fürdőruhákban, alig takart ágyékkal le - fel sétáltak előttem, vagy mellettem elnyújtózva nyugágyaikban süttették magukat. Kati is rendszeresen levetette a bikini felsőt és csak a kis tanga fürdőruhában napozott, amit itthon soha nem tett volna meg. Még a házunk teraszán is képes volt felvenni a melltartót a fürdőruhájához, nehogy a szomszéd meglássa. Egyébként a szomszédunk jóval túl a nyugdíj korhatáron és jóval túl a három dioptrián nagy tisztelője volt feleségemnek, de csak akkor ismerte fel, ha Kati ráköszönt. A tengerparti hangulat most megváltoztatta szokásait és lehet mondani, mindkettőnk szokásait.
Amikor meguntuk a strandot és a fürdőzést hazamentünk lakásunkba, ami alig volt messzebb két - három percnyi sétánál. A kora délutáni órákra a meleg is elbágyasztott és a tengervíz után is jó volt lezuhanyozni, aztán hűsölni a beárnyékolt szobában. Már az első napok után új játék alakult ki köztem és feleségem között a délutáni csendes pihenők során. Kati a napra és a sóra panaszkodva rendszeresen kente bőrét különböző testápolókkal, aminek fürdés után jött el az ideje. Ilyenkor a zuhanyozóból kijövet a teste köré csavart törölközőt az ágyra terítette és nekem kellett a hátát végigkenni az illatos krémekkel. Az első alkalommal talán az utazás fáradalmai miatt még nem találtuk meg ennek a délutáni órának csodálatos lehetőségét és a kozmetikai kezelésen túl együttlétünk a közös szunyókálásra korlátozódott. A következő alkalommal is minden úgy indult mint az előző nap, de a pihenés és a strandon szerzett élmények egyikünket sem hagyták hidegen. A feszülő fürdőruhák, a szabadon cicázó mellek és a víz érintésétől összeugró bimbók képe egymást követve rohangált agyamban, amikor Kati ismét megjelent törölközőjével és testápoló krémével a szokásos kezelést kérve.
Ahogy elnyúlt az ágyon, lehet, hogy az ő fejében is a délelőtti strandolás képei kavarogtak és az olasz srácok minden formát biztosan mutató úszónadrágjára gondolt. Hasra fordult, hogy hátát krémezzem, de lábait nem zárta egymás mellé, hanem meglehetősen nagy terpeszben hagyva, mutatta magát. Fölé térdeltem és a flakonból világos sárga folyadékot csorgattam a hátára, majd elkezdtem lassú körkörös mozdulatokkal bedörzsölni. Kati először a hideg krémre hivatkozva sikongott és dobálta kicsit magát, de ahogy kezemmel egyre inkább haladtam lefelé a bedörzsöléssel mocorgása nem szűnt meg. A csípő vonalába érve éreztem, hogy kezem alatt fara meg - meg emelkedik és szinte mutogatja punciját. Egyre jobban izgatott engem is az elfoglaltság és fenekéről combjaira tértem át, folytatva a már inkább masszírozásnak beillő kozmetikai kezelést. Amint megérezte kezemet combjai belső felén pillanatok alatt megemelkedett és punciját az ujjaimhoz nyomta. Szőre még nedves volt az előző zuhanyozástól, de ahogy megérintettem ajkait éreztem, a nedvesség már nem csak onnan származik. Kati ha lehet, még jobban terpesztett és ujjaim ütemes mozgását követve dörzsölte magát kezemhez. Miközben munkálkodásomat nem hagytam abba, kiszabadítottam magam fürdőköpenyemből és ágaskodó farkamat Kati oldalához szorítottam. Nagyon szerettem volna valamit elérni.
Abban bíztam, hogy a hely és az alkalom megváltoztatja Kati szokását és hajlandó lesz olyasmire, amire idáig soha; megpuszilja a farkamat. Miközben egyik kezemmel folyamatosan dörzsölgettem egyre nedvesebb szeméremajkait és csiklóját, másik kezemmel farkamat megfogva jártam végig az oldalát. Karjához értem, végig haladtam a válláig, majd a nyakát cirógattam farkam végével. Kati behunyt szemmel feküdt, lihegett és szemlátomást élvezte a dolgot. Tovább haladtam az arcát, szemét érintettem a hegyével, majd hogy eltereljem a figyelmét és becserkészhessem, nagy ütemben elkezdem csiklóját ujjam hegyével lökdösni. Közben farkamat ajkaihoz érintettem és arra vártam, most az egyszer megnyílnak és szájába dughatom dorongomat. Hiába; anélkül, hogy lihegése és csípőmozgása alább hagyott volna fejét elfordított. Most sem sikerült.
Kudarcomon kissé felbőszülve egy szempillantás alatt mögé térdeltem, két kézzel széthúztam feneke két félgömbjét és teljes lendülettel tövig nyomtam puncijába hoppon maradt farkamat. Majd csípőjét elkapva ütemesen elkezdtem magamra rángatni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.29 pont (150 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 01. 10. vasárnap 15:24
Nemrossz.

10 Pont!
#5 papi 2014. 04. 18. péntek 04:50
Egész jó
#4 David 2004. 03. 6. szombat 10:53
Nem tudom,én nem örülnék ha a feleségemet valaki megbaszná vagy megszopatná főleg ha engem nem szopott még le.Lehet,hogy én nem vagyok elég modern?
#3 dido 2004. 02. 7. szombat 17:11
Nem rossz!

Ez igaz történet volt?
#2 én 2004. 01. 11. vasárnap 16:40
folytatás nincs? amugy szerintem jó, bár lehetett volna kicsit hosszabb is.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?