A+ A-

Egy hosszú futballmeccs

Tegnap (2001-06-17) lettem 17. Mivel focizom, a bátyám (18) összeszedte a szinte a teljes focicsapatot, illetve azok tagjait, szóval akikkel egy csapatban focizom, hogy együtt ünnepeljünk! Délután két óra körül vette kezdetét a eloször az eszegetés, majd beszélgetés, mígnem a bátyám eloállt azzal az ötlettel, menjünk ki a pályára egy szülinapi mérkozést játszani velem. Én nevezhetem meg, hogy ki lesz az én csapatomban, s a maradék alkotja majd az ellenfél csapatát.
Rábólintottam. Azzal kiballagtunk, s elkezdtünk játszani. Közel másfél órát játszottunk, mikor azt mondtam, most már menjünk egyet enni meg inni, elvégre ma nem focizni gyultünk össze. Azzal felcuccoltunk, s hazamentünk (mármint hozzánk, ahol a party volt).
Mikor fél hét felé betoppantunk elsoként a bátyámmal a házba egy cetli volt az asztalon: "MEGLEPETÉS! Gondoltuk szeretnétek egyet kirúgni a hámból, s mi esetleg csak plussz teher lennénk, így anyáddal együtt kivettünk éjszakára egy hotelszobát a XXX-ban(csak a reklám miatt nem írom ide a nevét!). Majd holnap délután 15:00 körül jövünk! De nehogy összetörjetek valamit! Puszi Anyu és Apu!"
Ez az! Mondtuk egyszerre. Majd elindultunk mind a 9-en a fürdoszobák felé. Ugyanis nekünk amolyan "szobakiadós" házunk van és ez okból több (egész pontosan 3) fürdoszoba szükségeltetik. 1-1 fürdoszobába 2-2 tusoló, s 1 fürdokád van. Vagyis pont befértünk a 3-ba! Illetve majdnem. Azt mondta a bátyám, hogy én ünnepeltként külön fürdoszobát érdemlek, úgyhogy tusoljak egyedül. Jó, Ok. Mondtam. Bementem az egyikbe, levetkoztem, majd beálltam a tus alá. Mikor lefürödtem, kilépve a tusolóból jutott eszembe, hogy elfelejtettem törölközot hozni magammal. Áh, mondom, végülis lányok nincsenek a házba. Azzal felkaptam a kezembe a levetett ruháimat, s elindultam kifelé, ám mikor kinyitottam az ajtót azt hittem elájulok. Mind a 8-an ott álltak csurom vizesen meztelenül.
Majd a bátyám megszólalt: "MEGLEPETÉS! Itt az ideje, hogy téged is beavassunk!" Mibe?- kérdeztem. (Tudni kell még, hogy a focicsapat amelyben játszom, szóval azok tagjai már az elmúlt fél évben betöltötték a 18. életévüket!) "Tudod, közölünk mindenki átesett ezen a szertartáson az elmúlt idoszakban, márcsak te maradtál hátra.
Mikor valamelyikünk betöltötte a 17. évét, rendesen megünnepeltük, ahogy illik, majd elvettük a szüzességét. Magyarul a teljes csapat megmártotta az illetoben a farkát. Most pedig rajtad a sor." Hirtelen beakartam vágni az ajtót de nem sikerült. Bejöttek élen a bátyámmal. "Enyém az elso menet" mondta. Azzal a fürdokád oldalára fektetett(hassal), lemelte a napolajat a falról, nyomott belole a kezére, bekente vele a faszát, s belémereszkedett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.48 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2016. 03. 4. péntek 08:51
Nagyon gyenge.
#5 Blazselyovics Béla 2008. 08. 16. szombat 14:22
szinte hihetetlen az egész!
#4 egy olvasó 2007. 04. 13. péntek 19:38
nem is arról szól, ami a címe!
#3 egy olvasó 2007. 04. 13. péntek 19:37
hát elég gyange lett
#2 Kanál 2006. 07. 31. hétfő 09:54
Hát nem is vagy te buzi !:-)
mindenesetre ha mind óvszer nélkül benned volt, akkor mitől véd meg az óvszered?? Kis buta...
#1 Törté-Net 2006. 07. 29. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?