A+ A-

Megkívántam...

Mediterrán szépség vagyok - mondják sokan... a város legerősebb iskolájába jártam(most érettségiztem), jó agyam van, és egy komoly, több éves kapcsolatom egy nagyon jóképű, édes sráccal. Soha nem kívántam másik férfit, csak őt.
Kollégiumban laktam 4 évig. Az utolsó év utolsó heteiben, napjaiban pedig nem tudtam ellenállni a kísértésnek... 4-en laktunk egy szobába, de az egyik szobatársam megbetegedett, ezért otthon maradt, a másik pedig síelni ment külföldre, így ketten maradtunk a velem ellenkező külsejű, szőke, kékszemű Vivivel.
Este 11 óra körül, az ágyamban a II. világháborút tanultam, amikor Vivi viszajött a zuhanyzásból. Leengedte gyönyörű, puha, szőke haját, fogott egy testápolót, és úgy ahogy volt, törölközőstől mellém kuporodott mint egy kiscica, és megkért, hogy masszírozzam meg. Természetesen igent mondtam, mindig masszíroztuk egymást (csak hogy most ketten voltunk). Én felültem, ő pedig ledobta a törölközőjét, és végigfeküdt az ágyamon. Kis terpeszbe tette lábait, akaratlanul is odapillantottam a puncijára... tudtam hogy nem fogom kibírni, de persze egy szót sem szóltam. Elkezdtem maszírozni a hátát, majd egy 20 perc múlva, amikor már teljesen ellazult, a fenekét és lábát kényeztettem. Azt mondta, ilyen jól senki nem tud masszírozni... Én pedig szemtelen módon néztem a punciját.. nem tudtam levenni róla a szemem... egyre nedvesebb volt, az ágyneműmön már egy nagy tócsa volt... Érezte ő is, és elszégyellte magát, ezért felugrott az ágyról, ott akart hagyni.. de nem engedtem...
Úgy gondoltam, itt az idő, régi kívánságom beteljesítésére, hogy egy lánnyal legyek, és kényeztessük egymást. Tudtam, ez az egyetlen, és utolsó ilyen alkalom... nem szabad elszalasztanom. Mondtam neki, hogy feküdjön vissza, mert még nem fejeztem be... ő szó nélkül visszafeküdt. Kértem, hogy forduljon meg, előröl is bekenem testápolóval. Megfordult. Kértem, hogy csak egy percet várjon. Kivettem egy gyertyát a fiókból, meggyújtottam,és eloltottam a lámpát. Bekulcsoltam belülről az ajtót (amit egyébként tilos.. de éjjel 11-kor ugysem jön már nevelőtanár), az ajtó mellett volt a szekrényem, ledobtam a pólót és a bugyit magamról, és visszamentem Vivihez.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.97 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2017. 03. 30. csütörtök 04:01
Ezért kár volt dolgoznod.
#4 zsuzsika 2015. 10. 23. péntek 11:17
Rövid,kidolgozatlan,gyenge.
#3 listike 2014. 12. 4. csütörtök 12:20
Gyenge.
#2 eznemigaz 2008. 02. 3. vasárnap 16:35
OK-és
#1 Törté-Net 2006. 07. 23. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?