A+ A-

Az én történetem

Már régóta éreztem, hogy vonzódom a fiúkhoz is, de sohasem volt lehetoségem arra, hogy kipróbáljam, amikor is eljött az a bizonyos nap, amit soha életemben nem fogok elfelejteni.
Szombat volt és egyedül voltam a lakásba, úgyhogy elhatároztuk az egyik legjobb haverommal, hogy elmegyünk moziba és utána itt alszik nálam. Nagyon jóba vagyunk, ennek ellenére még sohasem történt semmi, igaz, hogy nem is gondoltam, hogy lehetne is valami egyszer, ugyanis a srácról köztudott (volt), hogy full hetero.
A moziba egy elég szexuális beállítottságú filmet néztünk meg, úgyhogy eléggé izgalmi állapotba kerültem. Hazafele menet nagyon sokat dumáltunk, úgyhogy teljesen jól éreztem magam, legalább az egész heti fáradtságomat egy kis kikapcsolódással ellensúlyoztam. Amikortól hazaértünk, folyamatosan értek a meglepetések. Dumáltunk, zenét hallgattunk, iszogattunk stb. Egyszer csak azt mondta a srác, hogy nem lenne-e baj, ha levetné a ruháit, mert nagyon melege van és otthon is így szokott közlekedni.
Izgatottan vártam, hogy mit jelent nála az, hogy a ruháit leveti, de csak alsógatyáig jutott. Megkérdezte, hogy én nem-e vetném le a ruháimat, de mondtam, hogy nem, mert én nagyon fázós típus vagyok. Persze ez nem volt igaz, csak nem akartam, hogy lássa, hogy az o látványa mit vált ki belolem. Én igaz, nem feltunoen, de folyamatosan néztem az alsógatyáját és eljátszottam a gondolattal, hogy a benne lévo dologgal mit tudnék csinálni.
Tovább ment a beszélgetés, amikor zuhanyozni szeretett volna. Természetesen be is ment a furdoszobába és egyszer csak kikiabált, hogy szeretne egy törülközot. Izgatottan vittem be Neki, de háttal állt, úgyhogy nem láttam semmit, pedig nagyon kiváncsi voltam már rá. Kijött a zuhanyzóból, de megint csak alsógatya volt rajta. Amikor megláttam, úgy mint egy ázott kutyát, azt hittem, hogy rögtön leteperem és a magamévá teszem. De inkább turtoztettem magam. Ezután a tv nézés következett, de ekkor hirtelen megszólalt, hogy véletlenül nincsen-e pornófilmem, mert nagyon szeretne nézni. Mondtam neki, hogy persze, hogy van.
Kiválasztottuk, hogy melyiket nézzük meg. A srácot úgy ültettem le, hogy a szemben lévo üveges vitrinbol feltunés nélkül is tudjam nézni közben. Rövid idon belül láttam, hogy a srác el kezd merevedni. Ekkora annyira kész voltam, hogy már közeledtem ahhoz, hogy kimegyek a WC-re és elintézem magamnak a dolgot. De ekkor jött az igazi meglepetés számomra. A következo szavakat intézte hozzám: "Tudom, hogy egy kicsit ciki amit kérek, de nem-e szopnál le".
Na ekkor azt hittem, hogy lefordulok az ágyról. Természetesen bevállaltam a dolgot, de csak egy feltétellel, ha o is megteszi nekem. Azt mondta, hogy ez természetes. Innentol kezdve életem legszebb percei következtek. Lerántottam róla a gyatyót és ott állt elottem félig álló szerszámmal. Szép, egyenes farka volt, amit már alig vártam, hogy bekaphassak.
Lefektettem az ágyra és megfogtam a dákóját. Teljesen izgatott voltam, hogy élet egy farok van elottem, amit be is kaphatok. Amikor közelebb húzódtam hozzá éreztem, hogy egy kicsit megijedt, de tovább fogtam a kezemben a már közben kokeménnyé meredt farkát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.05 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 11. 28. péntek 06:35
Nagyon gyenge.
#2 zsuzsika 2014. 11. 11. kedd 08:20
Gyenge.
#1 Törté-Net 2006. 07. 20. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?