Az én történetem

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 6.32 pont (28 szavazat)
Megjelenés: 2006. július 20.
Hossz: 5 101 karakter
Elolvasva: 2 675 alkalommal
Már régóta éreztem, hogy vonzódom a fiúkhoz is, de sohasem volt lehetoségem arra, hogy kipróbáljam, amikor is eljött az a bizonyos nap, amit soha életemben nem fogok elfelejteni.
Szombat volt és egyedül voltam a lakásba, úgyhogy elhatároztuk az egyik legjobb haverommal, hogy elmegyünk moziba és utána itt alszik nálam. Nagyon jóba vagyunk, ennek ellenére még sohasem történt semmi, igaz, hogy nem is gondoltam, hogy lehetne is valami egyszer, ugyanis a srácról köztudott (volt), hogy full hetero.
A moziba egy elég szexuális beállítottságú filmet néztünk meg, úgyhogy eléggé izgalmi állapotba kerültem. Hazafele menet nagyon sokat dumáltunk, úgyhogy teljesen jól éreztem magam, legalább az egész heti fáradtságomat egy kis kikapcsolódással ellensúlyoztam. Amikortól hazaértünk, folyamatosan értek a meglepetések. Dumáltunk, zenét hallgattunk, iszogattunk stb. Egyszer csak azt mondta a srác, hogy nem lenne-e baj, ha levetné a ruháit, mert nagyon melege van és otthon is így szokott közlekedni.

Izgatottan vártam, hogy mit jelent nála az, hogy a ruháit leveti, de csak alsógatyáig jutott. Megkérdezte, hogy én nem-e vetném le a ruháimat, de mondtam, hogy nem, mert én nagyon fázós típus vagyok. Persze ez nem volt igaz, csak nem akartam, hogy lássa, hogy az o látványa mit vált ki belolem. Én igaz, nem feltunoen, de folyamatosan néztem az alsógatyáját és eljátszottam a gondolattal, hogy a benne lévo dologgal mit tudnék csinálni.
Tovább ment a beszélgetés, amikor zuhanyozni szeretett volna. Természetesen be is ment a furdoszobába és egyszer csak kikiabált, hogy szeretne egy törülközot. Izgatottan vittem be Neki, de háttal állt, úgyhogy nem láttam semmit, pedig nagyon kiváncsi voltam már rá. Kijött a zuhanyzóból, de megint csak alsógatya volt rajta. Amikor megláttam, úgy mint egy ázott , azt hittem, hogy rögtön leteperem és a magamévá teszem. De inkább turtoztettem magam. Ezután a tv nézés következett, de ekkor hirtelen megszólalt, hogy véletlenül nincsen-e pornófilmem, mert nagyon szeretne nézni. Mondtam neki, hogy persze, hogy van.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.32 pont (28 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2022. április 22. 16:44
#4
Homo nem az én világom.
1
a
A57L
2014. november 28. 06:35
#3
Nagyon gyenge.
1
zsuzsika
2014. november 11. 08:20
#2
Gyenge.
1
T
Törté-Net
2006. július 20. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1