A+ A-

Első alkalom

Minden este beszélgettünk. Jó barátnők lettünk. Családos anyaként és férjes asszonyként ismertük meg a másikat. Azonban kíváncsiak voltunk. Fiatalon mentünk férjhez s alapítottunk otthont.
Nem volt sok férfivel dolgunk, de tapasztalatnak kisebb hasonlítási alapnak megfelelő számmal rendelkeztünk. Újat akartunk. Barátságunk elmélyült már nem csak egyszerű "szia"-val köszöntünk el, hanem néha "csókollak Téged" is elhangzott. Tudtuk ez már több, éreztünk valamit a másik iránt.
Személy szerint engem megragadott kedvessége, odaadása. Figyelt rám, fontosnak tartotta a számomra fontos dolgokat, ha valamit nem találtam meg a net-en estére már küldte az infót, hol találom. Őszintén osztozott minden érzésemben örömömben bánatomban egyaránt.
Egyik este elkalandoztak szavaink; feltettük a kérdést találkoznánk-e? Egy ideig haboztunk a válasszal aztán szinte egyszerre ütöttük le az entert: igen.
Izgalommal töltött el, a készülődés a tervezgetés. Minden este közelebb jutottunk tervünk megvalósításához. Valahogy el kellett szabadulni otthonról. Hihető, logikus kifogást kell találni. De mit. Olyan asszonynak aki nem jár el szórakozni, nem marad ki, háziasszony szerepet osztanak rá esténként is nehéz ürügyet találni.
Aztán rájöttünk, miért is kellene nekünk ragaszkodni az estéhez? Napközben több időt tölthetünk együtt, nem kell sietni, lesz időnk végiggondolni esetleg megtorpanni.
Megbeszéltük a keddet. Szabadnapot vettünk ki. Lakhelyünk távolsága közti félúton találkozunk. Úgy is lett. Mindketten elvittük gyermekünk az óvodába.
Megláttam a ház oldalánál, szívem a torkomban dobogott. Mi lesz most, hogyan tovább. Farmert visel, vékony kis inggel. Odaértem. Puszi, puszi. Jól nézel ki, sablon szövegek.
Nem tudtuk eldönteni kihez is menjünk, így pénzfeldobással döntöttünk. Hozzám mentünk.
Nem bántam. Marad kis emlékem, még ha nem is lesz semmi, megmarad, hogy vendégem volt. Ő. Egy nő, a Nő. Akire vágytam.
Elővettem egy üveg pezsgőt, oldva a hangulatot. Ő is izgatott volt. Nem tudtuk hogyan tovább. Iszogattunk, s közben beszélgettünk. Lassan megérintettem a kezét, várva, riadt kislányként visszahúzza-e? Nem, megfogta kezem, tenyerébe tette, s ujjaink összefonódtak. Szemembe néz, keresi a vágyat, viszonzom, vágyom, s megtalálom, nincs mélyen elrejtve. Lángol a tekintete. Összefonódott ujjaink arcához emeli s megcsókolja kézfejem, puha csókja van, beleborzongom. Megfordítja kezem a csuklóm is becézgeti, nyelve hegyével éppen érinti, tarkómon érzem érintését. Ismét szemembe néz, kutatóan, akarom-e? "Igen" válaszolom szavak nélkül. Lágyan érinti szájával alsó ajkam, utat engedek, kutasson keressen fedezzen fel. Szája közé veszi felső ajkam játszadozva megharapja, érzem, amint testem átjárja a forróság. Viszonzom csókját, hevesebben, nyelvemmel is ízlelve a játszadozó ajkakat. Ujjaink még mindig összefonódva, karolják egymást. Szabad kezemmel hajába túrok, nyelve nyelvemmel táncol. Nem bírok magammal felfedezni akarom, érinteni nekem nyomódó egyre keménykedő melleit. Érezni nedves punciját, hallani kéjes sóhaját.
Furcsa érzés, érezni egy nő iránt, a vágyat. Nézem, nézem a szemét s látom. Látom, amint ég benne a szenvedély, perzseli tekintetem, s látom magam benne. Ahogy simogatom a haját haladok lejjebb a hátán követem gerince vonalát minden egyes kis csigolyát megérintve. Mélyebben veszi a levegőt hátra hajtja fejét. Végig csókolom álla vonalától inge legfelső gombjáig. Megragadom a kezét, s szinte vonszolom magam után a hálóig. Az ágyra döntöm s folytatom ahol abbahagytam. Leveszem az ingét, a melltartót közben magam is megszabadítom a ruhámtól. Fölé hajolok, érezni az ízét, elmerülni csókjában, simogatom nyakát, mellkasát, kihagyva a legjobban érintésre éhes bimbókat, elhaladok a halmok közt s sóhajt vággyal teli sóhaj ez. Kigombolom nadrágját, lassan benyúlok s pille vékony tangáján keresztül megérintem puncijának dombját. Lejjebb nem megyek fokozva izgalmát, visszatérek, alsó ajkát számba szippantva megérintem ágaskodó kemény bimbóit, teste válaszol. Megfeszül, belenyomódik markomba.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.08 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2014. 12. 4. csütörtök 12:11
Jó.
#3 A57L 2014. 04. 15. kedd 07:56
Nem rossz.
#2 genius33 2013. 06. 8. szombat 10:28
Nagyon szép.
#1 Törté-Net 2006. 07. 11. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?