A+ A-

Nem egy megszokott történet

Ez nem egy megszokott történet, talán furcsa mivolta miatt írom is le...
4 hónappal ezelőtt kezdődött az egész. Andrea vagyok, a férjem Csaba. Mindketten a harmincas éveinket tapossuk javában. Magam enyhén szólva is kellemes külsejű vagyok, mintha mostanra értem volna igazi nővé. Magas vagyok, nagy keblekkel, széles csípővel, hosszú szőke hajjal. Néha a barátaim "Pamela Andersonhoz" hasonlítanak nevetve, pedig valójában nem igazán kedvelem a szóban forgó hölgyet. És a melleim is igaziak. Csaba jóképű, magas, férfiasan szőrös a teste, bár enyhén már pocakos, ami azonban a szememben továbbra sem csökkenti kívánatosságát, noha már jó ideje együtt élünk. A farka viszont szép, egy 19 centis vastag csoda, amivel nagyon sok örömet okozott már nekem, (néha enyhe fájdalmat is... ). A szexuális életünk egy kicsit mondjuk megszokottá vált, de hát minden kapcsolat egy idő után a mindennapok örvényébe süllyed.
Az irodában, ahol dolgozom egyszerűen hétvégére már torkig lettem, és a szokásos 4 óra helyett leléptem már délben, gondoltam meglepem a kedvesemet, aki szabin pihen otthon, mert reggel azt mondta, eléggé gyengélkedik. Nem is telefonáltam, hiszen lehet, hogy alszik, nem akartam, hogy esetleg fölébresszem. Ezért szépen hazabuszoztam, szerencsére a megálló nem volt messze a lakóteleptől. Hazaértem, csendesen, ahogyan csak tudtam, nyitottam az ajtót, nehogy megzavarjam a pihenését és átosontam a konyhán. Bár úgy hallatszott, hogy valami filmet nézhet, de volt már rá példa, hogy a tv előtt aludt el a nappaliban, a széles kanapén.
A tv valóban ment, de ami a tekintetem elé tárult, az teljesen megdöbbentett... Gyorsan hátrébbléptem, nehogy meglásson, és a falnak dőltem, szédülő homlokomat fogva. Aztán ismét kinéztem a sarok mögül... Az én kedves férjem ugyanis éppen megcsalt. Nos, őszintén szólva én is megtettem már ezt, egyszer, egy irodai buli után egy kollégával, pityókásan dugtunk egyet... De nem lett utána belőle semmi, kínosan kerültük a témát. A szemem elé tárult látvány is éppen a "megcsalás" kategóriába esett, de a legbizarrabb formájába: férjuram ugyanis teljesen meztelenül térdelt, míg előtte a szomszéd Pista bá' állt, és szopatta őt! Pista bá' (mindenki csak így hívja a házban) 50 év körüli őszes fickó. Magas, valami enyhe jóképűség maradt benne fiatalabb korából, és ahogy éppen elnéztem, elég jól karbantartott teste, bár a hasa az éppen eléggé megereszkedett már. Én valamiért mindig is kerültem, mert ahányszor rám nézett, állandóan mintha levetkőztetett volna a szemével. Most pedig nem én voltam meztelen. Az öreg a plafonra meredve sóhajtozott, és Csaba rövid hajába markolva kúrta annak a száját... Őrület. A férjem pedig olyan odaadással szopta csukott szemmel az öreg méretes és bunkós péniszét, mint egy szexmániás ribanc, és nagyokat nyögve tűrte, ahogyan az öreg néha teljesen a szájába tolja, majd kihúzza a farkát. Aztán az eres faszt gyöngéden verve elkezdte a herezacskóját nyalni és kényeztetni, ekkora heréket még nem is nagyon láttam. Valami megmozdult bennem, talán még a bugyim is nedves lett, de nem bírtam tovább, és lángoló arccal kilopakodtam, és visszazártam magam után az ajtót. Szédelegve tántorogtam el a közeli kávéházig, ahol meg is kérdezte a pultos hölgy, rosszul vagyok - e, mert nagyon furcsán néztem ki. Nem, semmi baj, csak egy kávét kérnék. - válaszoltam. Fél órát ültem ott, miközben szemeim előtt egyre vadabb képek peregtek le, ki tudja, talán most éppen nyeli a szomszéd spermáját, kéjes arccal, vagy éppen... Nem inkább nem is szabad ilyenekre gondolnom. Az undor magamtól is elfogott, hogy hatással voltak rám ezek a fantáziák, a bugyim ugyanis teljesen lucskos lett, miközben azon kellett volna gondolkodnom, most mi is legyen? Leplezzem le? Váljunk el? Amit tett, az hihetetlen, talán én kevés vagyok neki? Jobb lett volna, ha egy nővel kapom rajta? Nem is tudom. Semmit nem tudtam. Aztán felhívtam, és szóltam neki, hogy nemsokára hazaérek (majdnem kibukott a kérdés a számon, nem zavarom, nincs éppen tele a szája?).
Hazamentem, igyekeztem rendesen viselkedni, hogy ne látsszon semmi rajtam. Kedvesem éppen frissen fürödve várt, egy szál boxerben, amelyben láthatóan merevedése volt. Megcsókoltam a száját, keresve a sperma ismerős ízét de csak fogkrém friss ízét éreztem. A látvány most már sok volt nekem, szinte rohanvást mentem a fürdőszobába fürödni, és ahogy végeztem azonnal rávetettem magam, a puncim szinte szétrobbant már. Szeretkezésünk vad volt, és végig azok a képek peregtek előttem, amelyet láttam, és amiket fantáziáltam... Óriási orgazmusom volt, de Csabának is.
Elkezdtem figyelni a gyanús jeleket. Eltelt pár nap, és amikor tudtam, hogy ő már korán otthon van, azonnal leléptem a munkahelyemről. Aztán egyszer ismét in flagranti értem őket. A kedvesem úgy látszik elszánta magát a női szerepre abban a fura kapcsolatban... Az öreg ugyanis éppen mögötte térdelt, és éppen dugta a formás fenekét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.02 pont (123 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L 2013. 12. 29. vasárnap 03:53
Elég jó.
#10 papi 2013. 04. 18. csütörtök 08:37
Nem az igazi, sefüle sefarka.
#9 jozsi 2007. 09. 23. vasárnap 10:57
nem tetszik
#8 Gesztenye 2007. 06. 14. csütörtök 13:21
Ez egy irodalmi igényességgel megírt erotikus novella. Az itt található történeteknek csak néhány ezreléke ilyen. Gratulálok a szerzőnek! Jó lenne, ha folytatná sz írást.
#7 connan 2007. 06. 12. kedd 19:18
az egyik legjobb.
#6 vadgesztenye 2007. 04. 24. kedd 21:52
Ez egy nagyon jó, színvonalas sztori, valódi irodalmi igényességgel megírva. Gratulálok a szerzőnek, kérem folytassa, mi történt a másik nővel.
#5 lili 2006. 09. 28. csütörtök 17:27
király!
#4 inta 2006. 09. 18. hétfő 19:21
Hűha. Ez tetszett. Minden jó, ami nem szokványos:). Ráadásul nagyon jól megírt sztori.
#3 Valér 2006. 08. 23. szerda 18:53
Ez nagyon jó, nagyon eredeti, remek, várom a folytatást, a kipróbálást másik nővel.
#2 Taz 2006. 08. 21. hétfő 14:43
Nagyon jó!
#1 Törté-Net 2006. 07. 8. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?