A+ A-

Szülinapi ajándék 3. rész

Írta: naughtynurse18 (NaughtyNurse1846@aol. com)
Fordította: Pavlov (pavlov@primposta. hu)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e - mail - t... :>
2006. április

- Adj belőle! - mormolta a számba, és megragadta a fejemet. - Adj belőle!
A díványon Thomas már arra készült, hogy Amy éhes, izmos puncijába lője magját. Nem bírta már, a látvány, ahogy Chris telespriccelte a pocimat, és Amy szűk puncija megtette a hatását. Nem láttam jól az arcát, de egész jól el tudtam képzelni, milyen képet vághat, miközben Amy szűk kis barlangocskáját készül teletömni.
Amy nagyon lelassított, vadul nyalta-szopta Thomas fülét, és kislányos hangon nyávogott. Szűk puncijában Thomas farkából csak pár centi volt benn, az aranyos kis ribanc meg csak mozgatta körbe-körbe a csípőjét a pasas ölében. Thomas végül egy hatalmas nyögéssel tövig beledöfte a farkát Amy-be. A lány egyáltalán nem mozdult, csak a pasi fülét kezelte tovább, Thomas pedig teletöltötte a lány szűk kis lyukát a spermájával. Egy kis idő múlva Amy előredőlt, fejét Thomas mellkasára engedte, és hagyta, hogy a pasi kipihenje magát az orgazmus után.
Miután végignéztem, hogy Thomas telenyomja Amy punciját, a saját puncim is égett, és kényeztetésre vágyott. Meg akartam kérni Beth-et, hogy nyaljon ki, de legnagyobb örömömre Chris meglepő dolgot művelt. Maga elé húzott, oldalra fordított, hogy háttal legyek neki. Megragadta vastag, kemény farkának tövét, és puncim bejáratához nyomta. Felnyögtem a vágytól, alig vártam, hogy szerszáma csöpögő puncimba csússzon.
- Kemény maradtál! - nyögtem neki meglepetten. - Leszoptalak, és ez a nagy fasz kemény maradt!
- Ahhoz elég kemény, hogy megbasszam a puncidat - mormolta Chris. - Annyira felizgattál azzal a kis testeddel és a száddal; egész éjjel kemény maradok neked.
A fejem lehanyatlott Chris szavai hallatán, és beleremegtem az érzésbe. De azért úgy tettem, mintha csak a fogadás miatt engedném, hogy megbasszon.
- Bassz meg jól, szivi! Ez lesz az egyetlen esélyed, úgyhogy használd ki jól.
- Az egyetlen? - kérdezte Chris. Könnyedén átlátott rajtam. - Nem hinném. Szerintem ezentúl nagyon is kívánni fogod ezt a faszt. Talán ha szépen kéred, időnként megbaszlak majd vele, mikor a férjed elfoglalt. Átjövök, és nem hagyom, hogy magányosan töltsd az estéidet.
"Hogy ez mennyire öntelt!" gondoltam magamban. "Egy kibaszott..."
De mielőtt befejeztem volna, Chris vastag farka elkezdett becsúszni szűk kis puncimba.
- Unnngggg! - nyögtem fel hangosan, ahogy lüktető barlangocskám befogadta Chris szerszámát. - Bassz meg! Ohhhh! Igennn!
Chris lágyan nyögött a fülembe, és teljesen belenyomta a puncimba a farkát. Néhány hosszú perc elteltével úgy kitágultam, mint még soha.
A hangon remegett, de el kellett mondanom Chrisnek, milyen érzés.
- Ooolyan jóóóó! Nyomd jól belém! Baszd szét a puncimat! Annyira szűk vagyok, a farkad meg olyan nagy!
Chris azonnal suttogni kezdett:
- Vastag, mi? A puncid teljesen ezé a faroké lesz még éjfél előtt!
Chris mocskos szavaira a puncim még jobban folydogált, és gyorsan elképzeltem, milyen lenne, ha az összes lyukamat megdugná azzal a csodás farkával.
Chris egyik kezével duzzadt csiklómhoz nyúlt, közben ki-be húzogatta a szerszámát a csöpögő puncimban. A csiklóm már égett a vágytól, Chris kísérletezgetett vele, úgy simogatta. Lágy nyögésekkel és sóhajokkal keményen a vastag, lüktető péniszre süllyedtem, hagytam, hogy jól kitöltsön.
Olyan közel voltam már. A szopás, és hogy végignéztem ezt a sok kemény menetet, megtette hatását. Most, hogy Chris húsos farka keményen pakolta a pinámat, ujjával pedig a csiklómat simogatta, a testem beleremegett a gyönyörbe. Sóhajaim egyre mélyebbek lettek.
Magamban csak szidtam magamat, amiért hagytam, hogy Chris ilyen gyorsan felizgasson. Mindig is gyorsan felizgultam, és miután már két faszt leszoptam, és végignéztem, hogy Thomas telebassza Amy kis punciját, kegyetlenül vágytam már az élvezésre. De nem akartam, hogy Chris azt higgye, hogy az ő farka tett rám ilyen hatást, úgyhogy megpróbáltam visszafogni magam.
Hiába volt minden: Chris nagyon is jól tudta, hogy hogyan kell megbaszni egy ribancot. Rájött, hogy mindjárt elélvezek, és tudta, hogy mit kell mondania, hogy ne tudjam visszatartani.
Keményen dörzsölgette remegő csiklómat, ki-be húzogatta vastag farkát csöpögő puncimban, és a fülembe sziszegett:
- Élvezz, te kis kurva. - Te hülye kis férjes ribanc, élvezz egy vadidegen farkán. Semmi sem olajozza be jobban az új faszt, igaz, Kathy? Élvezz! Élvezz, te kis kurva!
Próbáltam visszatartani, de a puncim szinte rárobbant Chris szerszámára. Azonban elhatároztam, hogy nem engedem neki, hogy hallja a sikolyaimat; összeszorított foggal nyögtem-nyöszörögtem, a puncim ritmikusan összehúzódott a belészúrt húsrúd körül. Kétségbeesetten próbáltam visszanyerni az irányítást, olyan mélyen ráhúztam magam Chris farkára, amennyire csak bírtam. Ez a vadállat olyan gyorsan elélveztetett, de mindjárt én is kicsavarom belőle a spermát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.31 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Pavlov 2018. 09. 27. csütörtök 21:51
Nem én! A szerző. Hiszen ez csak fordítás.
#9 cscsu50 2018. 09. 21. péntek 07:18
kár hogy nem folytattad
#8 Pavlov 2009. 02. 20. péntek 18:38
Örülök, hogy tetszett, az Irodai pillangók c. új sorozatom már fenn van.
#7 krisz 2008. 12. 2. kedd 09:55
szuper menet ez az igazi munka bravo.
#6 imreigger 2008. 07. 26. szombat 21:48
Nagyon szuper,csak így tovább!
Ezután is fogom keresni írásaidat.
#5 konzul 2008. 04. 7. hétfő 16:07
nagyon állat csak igy tovább...
#4 Pavlov 2007. 07. 27. péntek 22:09
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
#3 Pavlov 2007. 04. 20. péntek 10:54
kösziii
van még sok, a nevemnél megtalálod őket!
#2 Dihe 2007. 04. 17. kedd 15:54
Állati jó, még több ilyet!
#1 Törté-Net 2006. 06. 4. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?